[quote=dzeine,2007 02 20, 18:08]
o kur ta galerija yra turiu gmailo dezute, bet nieko apie tai nezinau PAPASAKOKIT kas naudojatės
Sveika, pabandysiu paaiškint.Dabar pažiurėjau pas save. Vieno žodžio ieik į Gmail ir paspausk Neišsiųsti juodraščiai.Po lentelę yra tipo reklama Kad Jus galite sukurti nemokamai foto..... paspausk ir toliau daryk tą ką lėps.Gali pasirinkt lietuvių kalba. Norėjau padėt,tai gal paviko nežinau.
[quote=krita,2007 02 20, 18:20]
o kur ta galerija yra turiu gmailo dezute, bet nieko apie tai nezinau PAPASAKOKIT kas naudojatės
Sveika, pabandysiu paaiškint.Dabar pažiurėjau pas save. Vieno žodžio ieik į Gmail ir paspausk Neišsiųsti juodraščiai.Po lentelę yra tipo reklama Kad Jus galite sukurti nemokamai foto..... paspausk ir toliau daryk tą ką lėps.Gali pasirinkt lietuvių kalba. Norėjau padėt,tai gal paviko nežinau.
[/quote]
štai ką man rodo,tai ką spausti,nes nėra neišsiusti juodraščiai
[/quote]
štai ką man rodo,tai ką spausti,nes nėra neišsiusti juodraščiai
O paspausk kur Visi laiškai ir dabar pas mane jau ten
nu vistiek nerandu
QUOTE(dzeine @ 2007 02 20, 17:08)
Nesupratau ko tu ieškai pačios picasa programos?
QUOTE(jurguliukas @ 2007 02 22, 17:14)
Nesupratau ko tu ieškai pačios picasa programos?
va sito, kad is pikaso galima talpint i galerija gmaile
QUOTE(valkata @ 2006 11 04, 01:06)
Ir dar vos nepamiršau. Jei turite susikūrę gmail pašto dėžutę, tai galite labai lengvai ten pasidaryti ir nuotraukų galeriją, o nuotraukas į tą galeriją galima talpinti tiesiai iš Pikasos (Gmail ir Pikasa ira tų pačių Google produktai). Labai patogu.
Pasiūlymas nuotraukų mažinimą daryti su fotošopu man panašus į pasiūlymą šaudyti į žvirblius iš patrankos.
Pasiūlymas nuotraukų mažinimą daryti su fotošopu man panašus į pasiūlymą šaudyti į žvirblius iš patrankos.
QUOTE(dzeine @ 2007 02 22, 16:31)
va būtent šito aš nežinau, norėčiau sužinot. Taip kaip tau prieš tai pasakojo paveikslėlio pagalba aš pačią programą atsisiunčiau.
QUOTE(dzeine @ 2007 02 22, 16:31)
Taip, dabar katik mėginau foto persiuntima i gmaila. http://picasaweb.goo...380006531231618
Darosi paprastai, pažymi kokia nors foto ir desinio klavišo meniu išsirenki punkta - siusti i web albuma. Sekanciame meniu pasirenkame kurti albuma(ar panasiai)Toliau reikia tik sekti nurodymus. Nemokamai duoda 250MB vietos foto albumams.
QUOTE(Taktas @ 2007 02 22, 18:36)
Darosi paprastai, pažymi kokia nors foto ir desinio klavišo meniu išsirenki punkta - siusti i web albuma. Sekanciame meniu pasirenkame kurti albuma(ar panasiai)Toliau reikia tik sekti nurodymus. Nemokamai duoda 250MB vietos foto albumams.
nėra tokio punkto
QUOTE(jurguliukas @ 2007 02 22, 19:06)
pas mane irgi nėr
O apačioje irgi nera knopkės web-album or panašiai, priklausomai kokia kalba instaliuota
QUOTE(Taktas @ 2007 02 22, 19:28)
O apačioje irgi nera knopkės web-album or panašiai, priklausomai kokia kalba instaliuota
Štai kaip atrodo