sakykit o visos sitos pikasos, photoshopai yra visiskai nemokami, ar tik kuri laika galima naudotis nemokamai kaip pabandymui, o paskui moket reik? aciu
sakykit o visos sitos pikasos, photoshopai yra visiskai nemokami, ar tik kuri laika galima naudotis nemokamai kaip pabandymui, o paskui moket reik? aciu
Photoshop yra mokama ir labai brangi programa.
Picasa yra nemokama ir naudotis gali kiek nori
Lietuvišką Picasa gali atsisiųsti iš čia: http://picasa.google.com/intl/lt/
Picasoj, jei nori kad ištrintų ir iš kompiuteriio, atsidarius albumą dešinėj pusėj būna nuoroda "išsaugoti diske" išsaugo pakeitimus nuotraukų (jei karpėt, keitėt ką) ir išsaugo kas jau buvo ištrinta
Neseniai atradau Picasa, bandau dabar suprast kaip su ja dirbt. Gal kas paaiskins ... deliojant kelias nuotraukas kaip viena ar kirta padidint ar sumazinti, man duoda tik tai pasukt
Neseniai atradau Picasa, bandau dabar suprast kaip su ja dirbt. Gal kas paaiskins ... deliojant kelias nuotraukas kaip viena ar kirta padidint ar sumazinti, man duoda tik tai pasukt
Labas vakaras, kaip reiktu uzkelt viena foto sant kitos? Kad viena butu kaip pagrindas,o kita mazesne? tarkim noriu padaryt etikete buteliui,tai etikete pagrindas,o foto per vidury
Labas vakaras,
kaip reiktu uzkelt viena foto sant kitos?
Kad viena butu kaip pagrindas,o kita mazesne?
tarkim noriu padaryt etikete buteliui,tai etikete pagrindas,o foto per vidury