Kaip is Picasa nuotraukas patalpinti in-te??
Niekur nerandu nuorodu....
Aciu
QUOTE(grivita @ 2007 10 02, 20:05)
aš pirma nuotraukas eksportuoju i aplanka kome, o tada jau i netą
QUOTE(Džeinė @ 2007 10 02, 20:21)
aš pirma nuotraukas eksportuoju i aplanka kome, o tada jau i netą
Aš ir taip darau
O man kaip žinovei kažkaip tai nuotrauku orginaliu nebelieka . Taip zaisdama pakeiciau visas tevu sidabriniu vestuviu nuotraukas -ne tik Pikasoj, bet ir my documents pasikeite. Nesupranu kodel pas mane nesusikuria aplankas ORGINALS kaip pas kitus, o automatiskai viskas pasikeicia . PADEKITE, gal kas nustatyta ne taip
"pagrazintai" nuotraukai išsaugoti yra du būdai 1) išsaugoti 2) išsaugoti kaip...
tai pirbu budu prarandi originala, o antu budu lieka ir originalas, ir pagrazinta foto
pamėgink
tai pirbu budu prarandi originala, o antu budu lieka ir originalas, ir pagrazinta foto
pamėgink
Su picasa yra kitas "fintas" - mygtukas "save changes", kuris išsaugo nuotrauką pagražintą, o originalą perkelia į paslėptą katalogą "Originals". Man jį sukuria visada, nors būčiau ne prieš sužinoti, kaip padaryti, kad nekurtų
Reiks išbandyti .
QUOTE(Guosste @ 2007 10 28, 17:35)
gera proge, o kaip pasidaryti lietuviskai
Guosste, o iš kur tu ją parsisiuntei Aš tai susiinstaliavau, pradžioj iš to žurnalo My Computer bet po to radau čia mamose tą lietuvišką versiją ir viskas čiki pirmam puslapiuki
QUOTE(wikonda @ 2007 10 28, 17:45)
Guosste, o iš kur tu ją parsisiuntei Aš tai susiinstaliavau, pradžioj iš to žurnalo My Computer bet po to radau čia mamose tą lietuvišką versiją ir viskas čiki pirmam puslapiuki
as ir is sm, bet kazkodel pas mane nelietuviska ir vakar parsisiunciau
QUOTE(wikonda @ 2007 10 28, 17:45)
o apie kokia programa čia kalba eina???
QUOTE(Džeinė @ 2007 10 28, 18:22)
o apie kokia programa čia kalba eina???
Picasa2 l.gera proge