sveiki,norėjau pasiklausti ar kas naudojatės Picasa2 programa.Aš ja turiu,bet nelabai žinau ką su ja galima veikti.Pasidariau lietuvių kalba.Mačiau,kad su ja galima raudonas akis nuimti,spalvas nuotraukos pakeisti,kaip dar galima ją panaudoti?Ar kas nors galite man papasakoti apie Picasa2.Būčiau labai dėkinga
Čia papasakota, ką galima su PICASA nuveikti.
Čia galima atsisiųsti lietuviskąjį PICASA.
Sėkmės dailinat nuotraukas
QUOTE(nikute @ 2006 06 18, 20:02)
Čia papasakota, ką galima su PICASA nuveikti.
nikute tai čia ir taip aišku,pas visus tai yra.Aš todėl ir užvedžiau temą,kad man kas nors parašytu kas šita programa naudojasi.O ten anglų kalba paaiškinta,man reiktu kad kas nors savais žodžiais paaiškintu.Dabar sėdžiu ir viską nagrinėju.Puse supratau...
QUOTE(VILGRA @ 2006 06 18, 19:17)
nikute tai čia ir taip aišku,pas visus tai yra.Aš todėl ir užvedžiau temą,kad man kas nors parašytu kas šita programa naudojasi.O ten anglų kalba paaiškinta,man reiktu kad kas nors savais žodžiais paaiškintu.Dabar sėdžiu ir viską nagrinėju.Puse supratau...
Siaip nieko daug su Picasa nepadarysi, man tai labai patinka is nuotrauku daryti koliazus. Pabandyk...
IrfanView programa gali atsisiusti is cia:
http://www.hig.se/le...m/irfanview.zip
Ji yra nemokama ir turi daug funkciju
http://www.hig.se/le...m/irfanview.zip
Ji yra nemokama ir turi daug funkciju
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2006 09 26, 21:43)
parsisiunciau ta picasa lietuviska atseit,bet ten viskas rusu kalboje,gal zinot kaip pakeisti i lietuviu kalba?
norejau paklausti, o pvz tos nuotraukos kurios isideda i picasa,ar jos vistiek lieka kompiuteryje ten kur buvo,ar tarkim istrynus jas is picasos,ju nebeliks ir paciam kompiuteryje?
norejau paklausti, o pvz tos nuotraukos kurios isideda i picasa,ar jos vistiek lieka kompiuteryje ten kur buvo,ar tarkim istrynus jas is picasos,ju nebeliks ir paciam kompiuteryje?
Pikasoj nuotraukas istrynus ar jas redagavus, kompe jos lieka nepakitusios, o pataisytos ir issaugotos gules ten, kur jas issaugosi...!!! Kalba galima pasikeisti: Irankiai>Pasirinktys>Ir su rodyklyte pasirink kalba. Kaip ten pas tave rusu klb. bus parasyta nezinau
:verysad:Naudoju Picasa 2.Bet nesigauna man koliažo iš nuotraukų padaryti.Prašau paaiškinkit detaliai "dlia osobo tupych"
Nu jau faina šita programa.Neįsivaizduoju nuotrauku be jos.Net baisiausios kokybės nuotraukas pataiso.Ir visokiu triukų galima padaryti.Man tai ji labai tiko, o dar fotkėms uždedu rėmelius tai iš vis
QUOTE(Ddoovviillėė @ 2006 11 02, 19:42)
Nu jau faina šita programa.Neįsivaizduoju nuotrauku be jos.Net baisiausios kokybės nuotraukas pataiso.Ir visokiu triukų galima padaryti.Man tai ji labai tiko, o dar fotkėms uždedu rėmelius tai iš vis
Čia apie kurią programą eina kalba?