QUOTE(Akvija @ 2009 07 29, 12:14)
Agrastų-vyšnių džemas
500g.agrsatų
600 g. vyšnių
1 kg. cukraus
pakelis uogienių tirštiklio(aš dedu Gel fix)
Iš vyšnių išimti kauliukus.Agrastų kotelius nukarpyti ir sumalti per mėsmalę arba perpjauti per pusę.(Aš malu).Viską sumaišyti su cukrumi ir palikti pastovėti 3 valandoms.Tada suberti tirštiklį, ir maišant užvirinti.Pavirti 4 min. Išpilstyti į stiklainius,uždaryti, ir apvertus dugnu į viršų palaikyti 5 min.
Receptą radau konservavimo žurnaliuke, ir jau kelinti metai darau.Tikrai labai skanus džemas
500g.agrsatų
600 g. vyšnių
1 kg. cukraus
pakelis uogienių tirštiklio(aš dedu Gel fix)
Iš vyšnių išimti kauliukus.Agrastų kotelius nukarpyti ir sumalti per mėsmalę arba perpjauti per pusę.(Aš malu).Viską sumaišyti su cukrumi ir palikti pastovėti 3 valandoms.Tada suberti tirštiklį, ir maišant užvirinti.Pavirti 4 min. Išpilstyti į stiklainius,uždaryti, ir apvertus dugnu į viršų palaikyti 5 min.
Receptą radau konservavimo žurnaliuke, ir jau kelinti metai darau.Tikrai labai skanus džemas
Ir visnius sumalt O jai perpijaut per puse,iseis kaip gabaliukais ?