QUOTE(mamkaa @ 2009 07 20, 09:58)
jei nepavelavau su savo anytos receptu , tai stai koks jis.
Ji tresnes nuskintas, nuplautas pakaitina vandenyje tada jas isgriebia ir pertrina per sieteli-durslika, viskas persitrina, o kauliukai lieka, tada i ta mase deda cukraus ir verda, kuo ilgiau verdi tuo tirstesciau gaunasi. viena karta pamirso kad verda tai gavosi toks marmaledu marmaledas, kad su peiliu pjovem dejom ant sviezio batono ir valgem, vos ne kaip suris gavosi. Cukraus deda is akies pagal skoni.
Ji tresnes nuskintas, nuplautas pakaitina vandenyje tada jas isgriebia ir pertrina per sieteli-durslika, viskas persitrina, o kauliukai lieka, tada i ta mase deda cukraus ir verda, kuo ilgiau verdi tuo tirstesciau gaunasi. viena karta pamirso kad verda tai gavosi toks marmaledu marmaledas, kad su peiliu pjovem dejom ant sviezio batono ir valgem, vos ne kaip suris gavosi. Cukraus deda is akies pagal skoni.
Ačiū už receptuką šiandien pasinaudojau juo tik dar įdėjau truputi pertrintu raudonųjų serbentu tai gavosi