Gal žinote kaip gaminamos kokteilines vyšnios?
QUOTE(klopedija @ 2012 07 11, 11:49)
Lygiai taip pat. Nevalgo nei uogienės, nei šaldytų, nei kompotą geria...
Kasmet didelis derlius vyšnių, taip pat ir serbentų, agrastų, aronijų nueina... šuniui ant uodegos. Dar priedo ir cukraus...
Nusipirkau sulčių virimo puodą, bet neišmanau, ką su juo daryti.
Gal yra gaminančių sultis su tokiu puodu?
Būsiu dėkinga už atskleistą patirtį.
Kasmet didelis derlius vyšnių, taip pat ir serbentų, agrastų, aronijų nueina... šuniui ant uodegos. Dar priedo ir cukraus...
Nusipirkau sulčių virimo puodą, bet neišmanau, ką su juo daryti.
Gal yra gaminančių sultis su tokiu puodu?
Būsiu dėkinga už atskleistą patirtį.
Aš vienais metais sultis dariau tokiu puodu.Super buvo. Į apatinį indą pilasi vanduo, o į patį viršutinį uogos su cukrumi(aš pyliau) ir kaitini.Sultys išbėga tiesiai į stiklainius(pro tą žarnelę).Gaunasi natūralios sultys.
Laba diena,
Ar galima daryti kompota is tresniu ? Jei taip, tai gal zinote kokiu receptu ?
Ar galima daryti kompota is tresniu ? Jei taip, tai gal zinote kokiu receptu ?
Vyšnių uogienė su brendžiu ir abrikosais
1 g. vyšnių
0.5 kg. abrikosų
1.2 kg. cukraus
100 gr. brendžio
Vyšnias nuplauname ir išimame kauliukus. Sudedame į puodą ir užberiame puse cukraus. Abrikosus taip pat nuplauname ir iškauliname, dedame ant vyšnių ir supilame likusį cukrų.
Paliekame uždengus stovėti per naktį. Viską gerai permaišome ir verdame ant nedidelės ugnies, vis pamaišant ir nugraibant putas valandą ir 30 min. Supilame brendį, permaišome ir pilstome uogienę į stiklainius. Užsukame dangteliais, palaukiame, kol atvėsta ir nešame į rūsį
Skanaus!!
1 g. vyšnių
0.5 kg. abrikosų
1.2 kg. cukraus
100 gr. brendžio
Vyšnias nuplauname ir išimame kauliukus. Sudedame į puodą ir užberiame puse cukraus. Abrikosus taip pat nuplauname ir iškauliname, dedame ant vyšnių ir supilame likusį cukrų.
Paliekame uždengus stovėti per naktį. Viską gerai permaišome ir verdame ant nedidelės ugnies, vis pamaišant ir nugraibant putas valandą ir 30 min. Supilame brendį, permaišome ir pilstome uogienę į stiklainius. Užsukame dangteliais, palaukiame, kol atvėsta ir nešame į rūsį
Skanaus!!