Next firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Jaukų švelnų audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei raštai Apykaklė, priekis, nugarytė, kišenuko imitacija bei juostelės kurios reguliuoja rankovių ilgį papuoštOs stilingos spalvos kanteliais Modeliukas susisega priekyje esančiomis ir audinuku sumaniai paslėptomis sagutėmis Audinuko švelnumą suteikia jo sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 .
Papildyta: Miso firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingos spalvos gėlytės Audinukas nesuglamžo Priekyje eina daili klostė Stilingai apipavidalinta krūtinės sritis Nugarytėje įverta gumutė. Ilgis - 126 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 .
Only firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuke žaidžia nuostabi spalvų gama - balta - mėlyna Taikliai bei stilingai suderintos spalvytės Krūtinės srityje įvertos gumutės Toliau audinukas dailiai platėja Saulės kliošo tipo sukirpimas Petnešėlės reguliuojasi. Jas galima nuimti Ilgis nuo pažastuko - 96 cm. Petnešėlės ilgis - 56 cm. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Dydis - 8. Kaina tik 15 .
WAREHOUSE firmos nauja palaidinukė. Stilinga oranžinė spalvytė Visas audinukas papuoštas aukso spalvos žvynukais Labai madingai sukirptos rankovės Modeliukas turi pamušaliuką. Dydis - 8. Ilgis - 56 cm. Kaina tik 10 .
TOPSHOP firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilinga rožių spalva Priekis dailiai užapvalintas Nugarytė padailinta stilinga detale - užtrauktuku per visą nugarytę Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis - 38(EUR). Kaina tik 9 .
internacionale firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Baltą lengvutį audinuką abiejuose pusėse puošia stilingas gepiuras dailiais raštais - gėlėmis Šonai madingai ilgesni Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis -80 - 64 - 80 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 .
CULTURE firmos nauja palaidinukė. Šių metų madinga švelniai rožinė spalvytė Gepiurinis audinukas padailintas gėlėmis bei karbatkėlėmis Apykaklė bei rankovytės padailintos dvigubo audiniu kantais Audinukas lengvai krenta klostelėmis. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 75 cm. Ilgis - 75 - 55 - 75 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 .
twentyone firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Gelsvos spalvos modeliukas priekyje padailintas stilingomis karbatkėlėmis Madingai paaukštinta apykaklė Per vidurį ji susiriša juostelėmis Modeliukas susisega sidabro spalvos bei audinuku apsiūtomis sagutėmis Apačioje įvertos gumutės stilingai keičia modeliuko formą Audinuko sudėtis: 54% - NYLON. 45% - RAYON. BŪTENT RAYON SUTEIKIA MODELIUKUI ŠILKINĮ BLIZGESĮ Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - M/M. ATITINKA S DYDĮ Kaina tik 10 .
mais il est ou le soleil alivinės spalvos aksesuaras - korsetas. Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais Jų dėka galite kurti įvairius derinukus Vienas iš įdomybių yra korsetukas. Jį galima dėti tiesiog ant suknelės viršaus, ant sijonuko, ant džinsiukų ir atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai Sijonuko formą aksesuaro dėka galima labai originaliai pakeisti - prisegti pvz. vieną šoną su esančiais sagtukais Nugarytė susisega trijų pozicijų kilpelėmis. Tai ne tik suformuoja dailiai figūra bet kaip ir minėjau tampa žaviu aksesuaru Dydis - M. Ilgis - 25 - 22 - 25 cm. Kaina tik 12 .
Aili firmos nauja suknelė. Modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus šilkinio blizgesio audinukas Viršus ir kišenukai papuošti iš nerinių Kišenukai - stilinga bei labai patogu Apačioje įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko firmą Audinuko sudėtis: 65% - COTTON. 35% - POLYESTER. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
Sisters point firmos nauja suknelė. Labai madingas modeliukas - ryškios gėlės audinyje šios vasaros topas Viena suknelės pusė dvigubo audinuko Priekis ir nugarytė užsisega užtrauktuku. Užtrauktukas įsiūtas įšorėje tampa stilinga detale Nugarytė padailinta skeltuku Nuo pažastuko iki pažastuko - 43 cm. Per juosmenuką - 47 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - M. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 .
H&M firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Lengvutį audinuką puošia stilingi nuostabių spalvyčių drugeliai Dailiai apipavidalinta krūtinė - jos audinukas sumetamas Po krūtine įvertos gumutės. Jų dėka audinukas lengvai krenta klostelėmis Ilgis - 90 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė. Švelnus juodas audinukas papuoštas dabar taip madingomis gėlėmis Nuostabios spalvytės Dar viena daili detalė - mėlynas užtrauktukas įsiūtas įšorėje Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 .