orsay firmos naujas švarkelis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Baltą audinuką puošia nuostabios gėlės. Dailiai sukirptas priekis. Modeliukas susisega saga. Yra atsarginė saga. Labai dailiai pasiūtas vidus - paslėptos siūlės. Priekyje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Rankovės padailintos sagomis. Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenį - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per petukus - 37.5 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ANNA FIELD firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Audinuką puošia stilingos spalvos: juoda - balta - mėlyna bei madingi dryžiai Žemiau juosmens audinys paplisuotas. Keturi įsiūvai - du priekyje - du nugaroje. Juosmuo iš gumos. Ji apdengta juodu audinuku. Per juosmenį - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 55 cm. Dydis - 42. Kaina tik 12 .
Zara woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabiai suderintos spalvos ir gėlės Stilingo 3/4 ilgio rankovės rankovės dailiai paklostuotos. Apykaklė madingai paaukštinta ir susiriša kaspinu bei saga. Yra atsarginė saga. Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 .
BODYFILTR woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei daili faktūra Abu pusės vienodos. Audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 40 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
King Louie woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Mėlyną audinuką puošia nuostabios gėlės bei taikliai suderinti raštai Abu pusės vienodos. Priekis dailiai sumetamas ir sudaro V formos iškirptę. Madingas 3/4 rankovių ilgis. Po juosmenuku priekyje yra dailios klostelės. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 39 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .
asos firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mna deja didoka. Vintage stiliaus modelio mėlyną audinį puošia abrikosų spalvos taškučiai bei daili apykaklė Viršus turi pamušalą. Nugaroje yra užtrauktukas. Nuo juosmens sijonuko dalis dailiai paraukta. Per krūtinę apie 50 cm. Per juosmenį - 40 cm. Bendras ilgis - 90 cm. Dydis - (12)US. Kaina tik 16 .
ELLE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Vintage stiliaus modelio raudoną audinį puošia baltos spalvos taškučiai bei daili apykaklė Stilingai apipavydalintas priekis. Šone yra užtrauktukas. Nuo juosmens sijonuko dalis dailiai paraukta. Per krūtinę - 42 cm. Pasitempia iki 44 cm. Per juosmenį - 35 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
Mohito firmos naujas triko atvežtas iš užsienio. Mna deja mažokas. Tamsiai juoda spalvytė. Apačia susisega kilpelėmis. Ji trikotažinio audinio. Priekis padailintis dvigubu tiuliu Per krūtinę - 38 cm. Per juosmenį - 32 cm. Per klubus - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINYS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 56 cm. Per pečius - 34 cm. Ilgis - 71 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 .
promod firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną audinį puošia dailios #gėlės ir #paukščiai Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Jas puošia dvigubi kantai. Į juosmenuką įverta gumutė. Modelis turi diržą. Audinio sudėtis: 100% - PRABANGI MEDVILNĖ - VISCOSE. Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenį - 39 cm. Tempiasi iki 50 cm. Ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
Sicompany firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą jaukų švelnų kaip šilkas (30% silk) audinį puošia dailios gėlės bei spalvos Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Jas puošia dvigubi kantai. Priekis taip pat iš dvigubo audinio - pirmas užsisega sagomis - antras su juostele. Į juosmenuką įvertas dirželis. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Šone yra užtrauktukas. Audinio sudėtis: 70% - COTTON. 30% - SILK. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 45 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
Sara Kelly firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Nuostabus auksominis modeliukas Žavi spalva Madinga V formos apykaklė. Šiek tiek žemiau po krūtine yra diržas kuri galima stilingai surišti nugaroje ar šone. Nugaroje per tą pačią vietą yra įverta gumutė. Per krūtinę - 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - 38/40. Kaina tik 16 .
Influence firmos nauja palaidinė. Baltą audinuką puošia nuostabus paukščiai bei spalvų deriniai Stilingas viršaus sukirpimas ir audinių žaismas. Apykaklė dailiai apkantuota gelsvu audiniu ir užsisega saga. Abi pusės vienodos. Per krūtinę apie 54 cm. MATUOTA ŠIEK TIEK ŽEMIAU MĖLYNO AUDINIO. Ilgis - 60 cm. Dydis - 10. Kaina tik 12 .
Divided by H&M firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus švelnus dailiai iškarpytas audinys Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu. Į juosmenį įverta guma. Per juosmenį - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubus apie 55 cm. Ilgis - 27 cm. Dydis - 40. Kaina tik 12 .
frk firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingas langučiais padailintas audinys Tailiai suderintos spalvos: juoda, balta, ruda. Priekis bei nugara per vidurį dailiai plisuoti Yra kilpos diržui. Modelis turi pamušalą. Šone užtrauktuką. Audinio sudėtis: 65% - POLYESTER. 35% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenį - 37 cm. Per klubus apie 48 cm. Ilgis - 51 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
Zara woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS Madingas audinio raštas Stilingai paaukštinta apykaklė Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 58 cm. Per pečius - 38 cm. Rankovės ilgis - 56 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
Candie's firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Labai madingas Vintage stiliaus modelis Ypatingai rankovių sukirpimas - šių bei kitų metų topas. Priekis padailintas karbatkėlėmis. Madingai paaukštinta apykaklė taip pat puošia neriniai Į rankovių kantus įvertos gumutės stilingai keičia jų formą. Marškiniai susisega dailiomis sagutėmis. Per krūtinę - 58 cm. Juosmens sritis - 57 cm. Apačia - 57 cm. Per pečius - 46 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .
H&M firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga aviečių spalva Gepiuro audinys padailintas gėlėmis. Stilingai paaukštinta apykaklė. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenį - 30 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 32. Kaina tik 12 .
crivit firmos nauji sportiniai šortai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai madingas #bike #stiliaus #modeliukas Elastingą juodą audinį puošia oranžinė spalva. Juosmuo iš plačios gumos. Nugaroje prie juosmens yra nedidelis platus kišenukas užsisegantis užtrauktuku. Per juosmenį - 31 cm. Per klubus apie 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 63 cm. DYDIS - 36/38. Kaina tik 15 .
Closet firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia žavios gėlės bei raštai Modelis stilingo saulės kliošo. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 40 cm. TEMPIASI IKI 46 CM. Per juosmenį - 30 cm. TEMPIASI IKI 34 CM. Ilgis - 87 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 .
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas "zebrinis" audinukas Visas priekis susisega užtrauktuku. Nuo juosmens audinukas dailiai krenta klostėmis. Priekis taip pat padailintas klostėmis. Madinga V formos apykaklė. Nugaroje į juosmenį įverta guma. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 31 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
Zara woman firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Pilką audinuką puošia stilingai paaukštinta apykaklė, dirbtinės odos didelės kišenės bei madingai apipavidalintas priekis Per krūtinę - 43 cm. Ilgis - 80 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - S. Kaina tik 16 .
Xinshina Woman firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą audinuką puošia nuostabių spalvų be raštų gama Boho stiliaus modelis Iki juosmens modelis susisega sagutėmis. Stilingas rankovių ilgis - 53 cm. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 29 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. TEMPIASI IKI 44 CM. Stilingas ilgis - 130 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 . MOKĖTA 50 .