WAREHOUSE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyna spalvytė

Paprika firmos naujas odinis švarkutis. Man deja didokas. Stilingas modeliukas

YESSICA firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Burgundiško vyno stilinga spalvytė

ZAVANNA firmos naujas sijonukas. Stilinga kapuchino spalvytė wub.gif Madinga peštuko forma

Papildyta:
TOP SHOP firmos nauja palaidinukė. Švelni rožių spalvytė

RINASCHIMENTO italų firmos naujos kelnės wub.gif Stilinga žalia spalvytė turinti į madą ateinantį šilkinio neįkyraus blizgesio wub.gif Originali stilinga bei labai madinga forma

MNG naujas sijonukas. Apačioje yra pamušaliukas ant viršaus penkių sluoksnių šilkinės karbatkėlės

RIVER ISLAND naujas sijonukas. Sijonukas turi pamušaliuką - ant jo užsiūtos dailutės keturių sluoksnių karbatkėlės

Stile Benetton nauji šortukai. Tinka visiems sezonams - vidutinio storumo audinukas - velvetas

Papildyta:
H&M firmos stilingas didelis taškuotas šalis

LUX. firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodas audinuko pagrindas papuoštas mielomis detalėmis - baltais taškučiais bei boružėlėmis

AMISU firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Lengvutis audinukas papuoštas taikliai suderintais raštais bei nuostabios spalvomis

howie&belle nauja suknytė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pilkas pamušaliukas o ant viršaus lengvutis žalios spalvytės audinukas

Marco Tozzi naujos lakuotos atviros elegantiškos aukštakulnės basutės wub.gif Man deja didokos. Kokybiška odos imitacija. Nuostabi žydra spalvytė dera prie šokolado spalvos basučių

Papildyta:
MAKIYO firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilinga kapuchino spalvytė

TOS PAČIOS FIRMOS PANAŠUS MODELIUKAI

Vero Moda firmos nauja suknelė. Elegantiška pilka spalvytė

Papildyta:
Vienetinė burgundiško vyno spalvos satino nauja elegantiška suknelė

asos maternity nauja suknelė besilaukiančioms mamytėms atvežta iš užsienio. Nuostabi spalvytė ypatingai madinga ateinančiais 2017 metais. wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Viršus stilingai persišviečia

Amalie&Amber nauja suknelė atvežta iš užsienio. Stilingas burgundiško vyno spalvos gepiurininis modeliukas

Papildyta:
Fishbone firmos naujas sijonukas TINKANTIS VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Stilingas tamsiai mėlynas modeliukas papuoštas dailučiais kišenukais

New Look nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mėlyna spalvytė padailinta dailiais raštais

Bershka firmos nauja suknelė - tunika VIENAME wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus stilingų spalvų plunksnos

boohoo firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliukas peplum stiliaus wub.gif Audinukas papuoštas madingų spalvyčių gėlėmis

Pimkie naujas sijonukas. Man deja mažokas. Kokybiška odos imitacija

Papildyta:
Indulgence firmos sijonukas. Stilingas modeliukas tinka VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Madingos peštuko formos modeliukas wub.gif Audinuke žaidžia amžina klasika - juoda - balta

b.young firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Švelnutis lengvutis audinukas turintis dabar taip madingo aksomo žvilgesio

mais il est ou le soleil firmos naujas aksesuras. STILINGAS BEI ORIGINALUS

Papildyta:
NEW LOOK nauja palaidinukė. Man deja didoka. Stilingos persiko spalvytės

Cameleon firmos nauji džinsiukai. Man deja mažoki. PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Šių metų topas

Vero Moda firmos naujos kelnės. Stilingos garstyčių spalvytės

BGN firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juoda elegantiška stilinga bei madinga