Trūksta tik 7ct,prisijunkite nordstromrack
QUOTE(dovilegu @ 2017 07 07, 16:54)
Laba, gymboree nuolaidos kodą turit, daug trūksta iki free?
nieko neturime iš ten, papildomo irgi
Sveikos Gal kas važiuos pas gaily siuntinuko ir paimtų mano Fabijoniškių nesitikiu, tiks bet kur arčiau cento ar pan.
Ir as su tuo paciu klausimu Mano maziukas, tinka Pilaite, Koralai, Zverynas ar bet kas aplink
Merginos, kam patogiau, kitą savaitę galėčiau nuvežti ir palikti siuntinkus pas tėvus Karoliniškėse paimtumėt iš ten.
Į Perkūnkiemį visai tikėtina kad pati važiuosiu kitos savaitės pradžioje.. Visus planus parašysiu čia ir facebook grupėje
Į Perkūnkiemį visai tikėtina kad pati važiuosiu kitos savaitės pradžioje.. Visus planus parašysiu čia ir facebook grupėje
Sestadieni ir sekmadieni nedirbame. Grazaus savaitgalio.
QUOTE(gaily @ 2017 07 07, 22:23)
Merginos, kam patogiau, kitą savaitę galėčiau nuvežti ir palikti siuntinkus pas tėvus Karoliniškėse paimtumėt iš ten.
Sveiki, o mano niku nieko neturit? Svarstau gal praziopsojau pakvietima. Laukiu siuntos 06.18 skaiciuku.