Įkraunama...
Įkraunama...

JAV parduotuvės, ebay.com

Trūksta tik 7ct,prisijunkite nordstromrack
Atsakyti
Laba, gymboree nuolaidos kodą turit, daug trūksta iki free? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilegu @ 2017 07 07, 16:54)
Laba, gymboree nuolaidos kodą turit, daug trūksta iki free? smile.gif

nieko neturime iš ten, papildomo irgi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas važiuos pas gaily siuntinuko ir paimtų mano ax.gif Fabijoniškių nesitikiu, tiks bet kur arčiau cento ar pan. notworthy.gif
Atsakyti
As taip pat prisidedu prie klausimo gal kas is vilnieciu vaziuos siuntinuko ir galetu paimti manaji? (tiktu centras, naujamiestis, fabijoniskes, snipiskes...) 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi tuo pačiu klausimu smile.gif fabijoniškės, perkūnkiemis gal kas važiuos?
Atsakyti
Ir as su tuo paciu klausimu smile.gif Mano maziukas, tinka Pilaite, Koralai, Zverynas ar bet kas aplink smile.gif
Atsakyti
Prisidedu prie jusu:). Gal kas vaziuos pasiimti siuntinuko ir tuo paciu prigriebtu? Tinka Fabijoniskes, Perkunkiemis, Seskine, Virsuliskes, Karoliniskes
Atsakyti
Merginos, kam patogiau, kitą savaitę galėčiau nuvežti ir palikti siuntinkus pas tėvus Karoliniškėse 4u.gif paimtumėt iš ten.
Į Perkūnkiemį visai tikėtina kad pati važiuosiu kitos savaitės pradžioje.. Visus planus parašysiu čia ir facebook grupėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 07 liepos 2017 - 21:24

Sestadieni ir sekmadieni nedirbame. Grazaus savaitgalio. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jei kuri nors uzmatysite tokius Hilfiger forester 8845139 batukus kazkur pardavime (39 dydzio) - praneskite, PIRKSIUUUU blink.gif Arba, jei kuri nusipirkote ir nepataikete su dydziu - irgi priglausciau!
vartotojo įkelta nuotrauka

Geriau i a.z.

Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2017 07 07, 22:23)
Merginos, kam patogiau, kitą savaitę galėčiau nuvežti ir palikti siuntinkus pas tėvus Karoliniškėse  4u.gif  paimtumėt iš ten.
Į Perkūnkiemį visai tikėtina kad pati važiuosiu kitos savaitės pradžioje.. Visus planus parašysiu čia ir facebook grupėje  4u.gif

Sveiki, o mano niku nieko neturit? ax.gif Svarstau gal praziopsojau pakvietima. Laukiu siuntos 06.18 skaiciuku. 4u.gif
Atsakyti