Įkraunama...
Įkraunama...

JAV parduotuvės, ebay.com

Draugiskas patarimas.

Pirkdami pas sia tarpininke VISAS prekes ir VISADA tikrinkite prie dalintojos duru.

Nekomentuosiu daugiau, nes mano bendravimo lygis su zmonemis niekada nebus toks, kaip sios tarpininkes.

Bet po 6metu pirkimo cia - dedu taska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2018 09 26, 20:04)
Draugiskas patarimas.

Pirkdami pas sia tarpininke VISAS prekes ir VISADA tikrinkite prie dalintojos duru.

Nekomentuosiu daugiau, nes mano bendravimo lygis su zmonemis niekada nebus toks, kaip sios tarpininkes.

Nugi ne viena jau tą tašką seniai ir padėjo 4u.gif Ir tikrai atgal nebegryš ir dar kitiems patars....
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2018 09 26, 19:04)
Draugiskas patarimas.

geriau veliau nei niekada. sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Del to sita Ponia ir pabego I FB.. biggrin.gif

Nes visos is SM issilakste is jos, liko tik FB pirkejos..

Kuriu ratas itariu irgi mazeja .. ir krenta jos zvaigzde jau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Del to sita Ponia ir pabego I FB.. biggrin.gif Nes visos is SM issilakste is jos, liko tik FB pirkejos.. Kuriu ratas itariu irgi mazeja .. ir krenta jos zvaigzde jau biggrin.gifbiggrin.gif :)

Fb juk tarpininke gali blokuoti jai netinkamus komentarus bei pirkejas  :)  Fb tarpininke gali paimti parasyti pastaba apie kokia pirkeja be galimybes komentuoti 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 30 rugsėjo 2018 - 16:37
QUOTE(Bluntė @ 2018 09 30, 16:37)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mur_Mur" data-cid="72217575" data-time="1538234791"> Del to sita Ponia ir pabego I FB.. vartotojo įkelta nuotrauka Nes visos is SM issilakste is jos, liko tik FB pirkejos.. Kuriu ratas itariu irgi mazeja .. ir krenta jos zvaigzde jau vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka smile.gif</blockquote>
<p> </p>
<p>Fb juk tarpininke gali blokuoti jai netinkamus komentarus bei pirkejas  smile.gif  Fb tarpininke gali paimti parasyti pastaba apie kokia pirkeja be galimybes komentuoti </p>

"Ponia" turi nauja bizniuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labai smagu pakeliauti atostogu i Florida ar kt valstija issinuomojus kemperiuka (ne mano). Jei kas noresite, galeciau pagelbeti.

Ir kaip visada komentarai isjungti, kad kas nepakomentuotu , vis kazko bijo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur_Mur @ 2018 10 02, 11:44)
"Ponia" turi nauja bizniuka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai smagu pakeliauti atostogu i Florida ar kt valstija issinuomojus kemperiuka (ne mano). Jei kas noresite, galeciau pagelbeti.

Ir kaip visada komentarai isjungti, kad kas nepakomentuotu , vis kazko bijo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Paranoja jai. Ją visi seka ir jai visi pavydi.
Atsakyti
Šiai moteriškei su bendravimu tikrai ne kažkas unsure.gif Piktas, nemandagus, grubus žmogus unsure.gif Niekada nepripažįstantis savo klaidų tongue.gif
Atsakyti
Oi ir man po kelių pirkimo metų pas šią tarpininke, teko pabėgti, kuo toliau. Atrado "skolą",buvusią pries dvejus metus! Nors visada susimokedavau laiku. Parašė tokį piktą laišką, kad praneš darbovietei ir t.t. Emė grasinti... itrauke mane i juoda sarasa fb grupej. Va perki perki sau ramiai ,ir viena diena is dangaus pries 2 metus nukrenta kazkokia skola ir grasinnimai prasideda blink.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
Kaip gaila, visos senbuves pabega is cia...verysad.gif mirusi jau sita temute, tik fb dar laikosi, bet jei tiek nesusipratimu, neaisku kiek ir ten vyks pirkimai... seniai as cia perkuosi, buve irgi visko, bet kazkaip issispresdavo viskas...
Atsakyti

Tauskalyte as tokia mirusia skola apmokejau..kuriai buvo 2metai...na kam nepasitaiko :) Tikrai nenoriu buti skoloj. Noriu buti sazininga. Bet pasirodo veltui :) 

Atsakyti
QUOTE(taukskalyte* @ 2018 10 03, 22:53)
Oi ir man po kelių pirkimo metų pas šią tarpininke, teko pabėgti, kuo toliau. Atrado "skolą",buvusią pries dvejus metus! Nors visada susimokedavau laiku. Parašė tokį piktą laišką, kad praneš darbovietei ir t.t. Emė grasinti... itrauke mane i juoda sarasa fb grupej. Va perki perki sau ramiai ,ir viena diena is dangaus pries 2 metus nukrenta kazkokia skola ir grasinnimai prasideda  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Geras😕lygiai tokia pati situacija ir man buvo😏Su nei viena kita tarpininke tokiu cirku nera ir nebuvo
Atsakyti