Draugiskas patarimas.
Pirkdami pas sia tarpininke VISAS prekes ir VISADA tikrinkite prie dalintojos duru.
Nekomentuosiu daugiau, nes mano bendravimo lygis su zmonemis niekada nebus toks, kaip sios tarpininkes.
Bet po 6metu pirkimo cia - dedu taska
QUOTE(Bluntė @ 2018 09 26, 20:04)
Draugiskas patarimas.
Pirkdami pas sia tarpininke VISAS prekes ir VISADA tikrinkite prie dalintojos duru.
Nekomentuosiu daugiau, nes mano bendravimo lygis su zmonemis niekada nebus toks, kaip sios tarpininkes.
Nugi ne viena jau tą tašką seniai ir padėjo Ir tikrai atgal nebegryš ir dar kitiems patars....
QUOTE(Bluntė @ 2018 09 26, 19:04)
Draugiskas patarimas.
geriau veliau nei niekada. sveikinu
Del to sita Ponia ir pabego I FB.. Nes visos is SM issilakste is jos, liko tik FB pirkejos.. Kuriu ratas itariu irgi mazeja .. ir krenta jos zvaigzde jau
Fb juk tarpininke gali blokuoti jai netinkamus komentarus bei pirkejas Fb tarpininke gali paimti parasyti pastaba apie kokia pirkeja be galimybes komentuoti
QUOTE(Bluntė @ 2018 09 30, 16:37)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Mur_Mur" data-cid="72217575" data-time="1538234791"> Del to sita Ponia ir pabego I FB.. Nes visos is SM issilakste is jos, liko tik FB pirkejos.. Kuriu ratas itariu irgi mazeja .. ir krenta jos zvaigzde jau </blockquote>
<p> </p>
<p>Fb juk tarpininke gali blokuoti jai netinkamus komentarus bei pirkejas Fb tarpininke gali paimti parasyti pastaba apie kokia pirkeja be galimybes komentuoti </p>
<p> </p>
<p>Fb juk tarpininke gali blokuoti jai netinkamus komentarus bei pirkejas Fb tarpininke gali paimti parasyti pastaba apie kokia pirkeja be galimybes komentuoti </p>
"Ponia" turi nauja bizniuka
Labai smagu pakeliauti atostogu i Florida ar kt valstija issinuomojus kemperiuka (ne mano). Jei kas noresite, galeciau pagelbeti.
Ir kaip visada komentarai isjungti, kad kas nepakomentuotu , vis kazko bijo
QUOTE(Mur_Mur @ 2018 10 02, 11:44)
"Ponia" turi nauja bizniuka
Labai smagu pakeliauti atostogu i Florida ar kt valstija issinuomojus kemperiuka (ne mano). Jei kas noresite, galeciau pagelbeti.
Paranoja jai. Ją visi seka ir jai visi pavydi.
Oi ir man po kelių pirkimo metų pas šią tarpininke, teko pabėgti, kuo toliau. Atrado "skolą",buvusią pries dvejus metus! Nors visada susimokedavau laiku. Parašė tokį piktą laišką, kad praneš darbovietei ir t.t. Emė grasinti... itrauke mane i juoda sarasa fb grupej. Va perki perki sau ramiai ,ir viena diena is dangaus pries 2 metus nukrenta kazkokia skola ir grasinnimai prasideda
Kaip gaila, visos senbuves pabega is cia... mirusi jau sita temute, tik fb dar laikosi, bet jei tiek nesusipratimu, neaisku kiek ir ten vyks pirkimai... seniai as cia perkuosi, buve irgi visko, bet kazkaip issispresdavo viskas...
Tauskalyte as tokia mirusia skola apmokejau..kuriai buvo 2metai...na kam nepasitaiko Tikrai nenoriu buti skoloj. Noriu buti sazininga. Bet pasirodo veltui
QUOTE(taukskalyte* @ 2018 10 03, 22:53)
Oi ir man po kelių pirkimo metų pas šią tarpininke, teko pabėgti, kuo toliau. Atrado "skolą",buvusią pries dvejus metus! Nors visada susimokedavau laiku. Parašė tokį piktą laišką, kad praneš darbovietei ir t.t. Emė grasinti... itrauke mane i juoda sarasa fb grupej. Va perki perki sau ramiai ,ir viena diena is dangaus pries 2 metus nukrenta kazkokia skola ir grasinnimai prasideda
Geras😕lygiai tokia pati situacija ir man buvo😏Su nei viena kita tarpininke tokiu cirku nera ir nebuvo