Sveiki! Pirkciau uz gera kaina pirktas MK slepetes us10 40eu dydzio.Spalva nesvarbi. Rasyti i a.z.
Gal kas girdėt dėl sausio 24 dienos siuntos? Kažkaip užsilaukiau ;)
nauja 30 euru
https://www.amazon.c...J...E4GR0&psc=1
NAUJI KENNETH COLE ILGAAULIAI VIRS KELIU,PILKA SPALVA,7,5 DYDIS,ATITINKA 38, 45 EURAI.
Sveiki, jei Laureta atostogauja, ar niekas nežiūri ir neatsakinėja į laiškus?? Turiu klausimą dėl apmokėjimo, galiu apmoketi kaip man išrašyta sąskaita, bet manau, kad ten yra klaida. Po to pretenzijų nepriimsiu, kad ten per maža suma, nes informavau apie tai, o atgal tegavau automatini atsakyma ir ketvirtą dieną tyla
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 02 13, 10:31)
Sveiki, jei Laureta atostogauja, ar niekas nežiūri ir neatsakinėja į laiškus?? Turiu klausimą dėl apmokėjimo, galiu apmoketi kaip man išrašyta sąskaita, bet manau, kad ten yra klaida. Po to pretenzijų nepriimsiu, kad ten per maža suma, nes informavau apie tai, o atgal tegavau automatini atsakyma ir ketvirtą dieną tyla
Nežinau kas nutiko, bet siuntos vėluoja, normaliai atsakymo nesulauksi. Paklausimai ignoruojami, anksčiau taip nebuvo.
QUOTE(renax @ 2018 02 16, 11:54)
Nežinau kas nutiko, bet siuntos vėluoja, normaliai atsakymo nesulauksi. Paklausimai ignoruojami, anksčiau taip nebuvo.
Aš pasigendu bet kokio bendravimo. Gavau tik sąskaitą, apmokėjau, tyla. Po poros savaičių gavau kitą, užklausiau dėl klaidos, atsakymo jokio, apmokėjau. Nei kas kada bus, jokios informacijos. Nuo purmo užsakymo praėjo lygiai mėnuo, tai kaip ir nepanikuoju dar, bet ta komunikacijos stoka manau, kad yra rimta visos komandos problema
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 02 16, 17:30)
Aš pasigendu bet kokio bendravimo. Gavau tik sąskaitą, apmokėjau, tyla. Po poros savaičių gavau kitą, užklausiau dėl klaidos, atsakymo jokio, apmokėjau. Nei kas kada bus, jokios informacijos. Nuo purmo užsakymo praėjo lygiai mėnuo, tai kaip ir nepanikuoju dar, bet ta komunikacijos stoka manau, kad yra rimta visos komandos problema
Ar sulaukėte atsakymo ? Nes aš nebesulaukiu nei automatinio, nei jokio, 3 savaites po apmokėjimo, 2 mėnesiai nuo užsakymo. Na kaip bebūtų bet stručio pozicija labai erzina, arba nežadėti 2-3 sav. arba informuoti jei vėluoja .
Aš laukiu 21 dienos, kai grįš iš atostogų.
Laba diena,
ar perka mergaites ? ar atostogauja?
ar perka mergaites ? ar atostogauja?
QUOTE(Pusiausvyra @ 2018 02 19, 17:43)
Fb rašė, kad atostogauja. Pirkimus pradės kovo 1 d.
Iš kur perkate vitaminus.