Laureta, nemeluok! Viska gali sneketi, bet nemeluok -as taves nepuolu, ir 30 euru likusiu sumoketi, salia keliu simtu jau sumoketu euru, pati supranti, kad tai nera "per brangu" pasidare, esme ta, kad visu musu cia santykiai pagristi pasitikejimu, o tu ji sugriovei, ir apie pilnatis gali kliedeti ka nori.
Per mergaites cia perku jau daug metu, ir nera kile nei vienos problemos, visos, kurios cia raso, kaip Laureta greit nuperka - tai kitos mergaites lygiai taip pat nuperka, ir skaiciukus gauni su uzrasu: "Dezute issiusta tada ir tada" ar bus issiusta tada ir tada - na, visiems viskas aisku, lauki, kiek reikia, su tavim sneka, ir prekes keliauja 2-4 savaites, ne menesiais, kaip cia, nezinai, ar gausi isvis - to as labiausiai ir bijau, nes pirkau viena daikta, paskui pukini palta, tada dar kremai, finale jau uz ketvirtus pirkinius gaunu skaicius, mokek, o dar nei kvapo po menesio net pirmos siuntos,as vien primokejus kazkur kazka, o tos visos istorijos su dingusiom tarpininkem su pinigais - tai ir klausiu Lauretos, kada mazdaug tiketis pirmos siuntos, ar ji isvis issiusta? Man atraso ta turgaus babce, kad ji nesiruosia rasineti tokiu dalyku kiekvienai - nu laba diena!!! Paziureciau, jeigu jai elektronine parduotuve taip atrasytu! tai ir rasiau, kad likucio nemokesiu, kol neparasys, ar isvis bent pirma siunta iskeliavus - juk mokejau uz viska iskart, ta pati pusdieni, gavus laiska - deja, ipratus prie super profesionalaus kitu mergaiciu darbo, nesitikejau tokio balagano cia, ir be abejo, kad mes visos renkames, kur pirkti, is nezinojimo pakliuvau, ir daugiau nepirksiu - ir man visai negaila tavo pavogtu is manes 30 euru - tikiuosi, jie atnes tau ir tavo seimai laimes per kaledas, ir busi geresne ir ramesniais nervais, o as gavau pamoka, ir ka, su viltimi lauksiu ir tikesiuosi, kad tie uz kelis simtus mano pirkiniai atkeliaus viena diena, ypac tas pukinis paltas iki velyku )))
O kad niekas nekviecia pirkti - irgi melas, nes kasdien facebooke ir cia kvieti - prisijunkit mergaites prie to ar to - o cia kai visos mes pusiau priklausomos, net nepajauti, kaip prireikia ir to, ir ano - bet visiskai aisku, pati kalta ir aciu uz pamoka - bet kas ketinate per ja pirkti - pagalvokite pries darydamos, nes tikrai nera taip, kad reikia susitaikyti su Lauretos chamisku tonu ir nesiskaitymu - tiek Rudaplauke, tiek Meistro Margarita - nuostabios moterys ir absoliuciai profesionalus darbas, ir jokiu laukimu menesiais ir pilnaciu - sakau, man tiesiog labai gaila, kad taip papuoliau, bet man netinka nei toks siuntinejimas i visas puses, nei melas. Taigi, lauretos istorija uzbaigta, begte parbegsiu pas ankstesnes mergaites jas dar labiau isivertinus