Įkraunama...
Įkraunama...

JAV parduotuvės, ebay.com

ANTRADIENI, TRECIADIENI ir KETVIRTADIENI NEDIRBSIME. PIRKTI IS PARDUOTUVIU NEBUS GALIMYBIU. ATSIPRASOME DEL NEPATOGUMU.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 05 rugsėjo 2017 - 08:56

Ar Kaunas vakar gavo siuntinukų?

Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 09 06, 13:22)
<p>Ar Kaunas vakar gavo siuntinukų?</p>

Man irgi idomu ar gavo? Nes buvo rasyta, kad Kaunas antradieni gaus, bet laisko negavau
Atsakyti

Del artejancio galingo uragano "Irma" mano valstijoje skelbiama evakuacija. Nedirbsime savaite, neatsakysiu I laiskus, nedarysime pirkimu.

Labai daug turiu neissiustu skaiciuku Jums. Skubejau pakuoti, pakavau siuntas laivu, lektuvu issiuntimui. Dvi naktis dirbau, kad viskas kas nupirkta, galeciau issiusti I LT. Pavyko. Planuoju sia savaite issiusti paskutines siuntas laivu ir lektuvu. Gali keistis siuntimas lektuvu arba laivu. Kaip gausis, taip bus issiusta.

Siuntos atkeliauja I LT penktadieni. Dalis atkeliavo siuntu laivu. Prasau sulaukti, kol bus atiduoti sarasai ir galima bus atsiimti prekes

Issiuntus siuntas, privalau pasirupinti evakuacija. Dar karta atsiprasau del nepatogumu
.
Atsakyti

Vilniaus prekytės Jau pas mane Viršuliškėse:) Laiškučiai surašyti.

ketvirtadienį nuo 10.00val iki 19.00val Viršuliškėse(pertrauka nuo 16.00 iki 16.30) (nuo 9.00val ryto iki 10.00val ryto ir nuo 19.10val iki 21.00, išanksto susitarus, kam patogu, galėčiau paduoti prie BIGo)

penktadienį nuo 9.30val iki 20val Viršuliškėse

šeštadienį nuo 9.00 iki 13.00 ir nuo 17.30 iki 19.30 Viršuliškėse(patikslinsiu FB, jei ilgiau dalinsiu)
Atsakyti

Sveiki, įdomu, ar Klaipėda negavo dar rugpjūčio 12d siuntinuku? 

Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2017 09 07, 06:57)
Del artejancio galingo uragano "Irma" mano valstijoje skelbiama evakuacija.

Issiuntus siuntas, privalau pasirupinti evakuacija.
.

Na ir pavojinga ten situacija pas jus blink.gif Laureta, tikekimes kad viskas praeis kiek imanoma sklandziau ir su kiek imanoma mazesniais nuostoliais ten pas jus 4u.gif Rupinkis savimi ir seima pirmoj vietoj - mes luktersim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2017 09 07, 07:57)
[color=purple][b]Del artejancio galingo uragano "Irma" mano valstijoje skelbiama evakuacija.

Laikykitės!
Arba grįžkit į Lietuvą, čia tokių baisybių nebūna. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2017 09 02, 10:31)
<p>O čia visada labai ilgai siuntinukai eina? Susimokėjau 08.18 ir vis dar negaunu.Per šią tarpininkę pirkau pirmą kartą. hmm.gif</p>

Dar kartą klausiu, nes niekas neatsakė ax.gifUžsisakiau jau beveik prieš mėnesį, bet negaunu jokio laiškelio. O pirkau iš 6pm, pas kitą tarpininkę gaudavau per 2 savaites, bet galvojau pabandyt kitą. Net neramu jau darosi hmm.gif
Atsakyti
Pasiulykit kas RL liemene, sidabrine, auksine arba juoda M dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2017 09 09, 12:18)
Dar kartą klausiu, nes niekas neatsakė ax.gifUžsisakiau jau beveik prieš mėnesį, bet negaunu jokio laiškelio. O pirkau iš 6pm, pas kitą tarpininkę gaudavau per 2 savaites, bet galvojau pabandyt kitą. Net neramu jau darosi hmm.gif

Būna, kad užtrunka siuntinio gavimas. Gausit tikrai, manau, greitai smile.gif 4u.gif
Atsakyti