Įkraunama...
Įkraunama...

JAV parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2017 09 03, 21:22)
BBW  didžiosios žvakės sveria ir ne mažai tai nebent laivu apsimoka smile.gif  Ar tik ne po beveik kilą?
Aš jau nebepamenu bet reik įsivertinti,  LT po 19,99EUR su akcija jų yra.

jei išeitų  geroaki pigiau  galutiniame variante tada   jaučiu gundyčiausi bet neberandu nete jų svorio ...

man  mašinai kvapuko reik, man jie visai patiko,kitokie nei mūsų
http://www.bathandbo...-scentportables

Ingut, as imu laivu smile.gif . Vienos svoris 760 kazkur. man paskutini karta laivu gavos 15eur, bet kursas tada buvo 1:1 doh.gif nors truputi pigiau kainavo pati zvake.

Bet cia idomu, kur LT prekiauja? Man realiai tam tikru kvapu reikejo, nes ne visi ir patinka smile.gif bet geris zvakiu siu nerealus, man po ju visos kitos smirda, yankee candle kvapas po siu sintetinis. Turiu ir darbe nusinesus, tai kas uzeina i kabineta iskart puola girti "gera aura", o is ties ten BBW zvakes kvapas nerealus - tas auras ir isvalo biggrin.gif Bet man ju ir ilgam uztenka. Turiu kelias, bet pirkau Warsuvoj, tai isuosciau ten viska biggrin.gif irgi gavos su akcija 15eur., tai per metus nei vienos neisdeginau net iki puses, man uztenta 10-20 min ir visas butas sodriai uzkvimpa smile.gif, o deginu daznai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy mammy: 03 rugsėjo 2017 - 21:21
QUOTE(happy mammy @ 2017 09 03, 21:16)
Ingut, as imu laivu  smile.gif . Vienos svoris 760 kazkur. man paskutini karta laivu gavos 15eur, bet kursas tada buvo 1:1 doh.gif nors truputi pigiau kainavo pati zvake.

Bet cia idomu, kur LT prekiauja? Man realiai tam tikru kvapu reikejo, nes ne visi ir patinka smile.gif bet geris zvakiu siu nerealus, man po ju visos kitos smirda, yankee candle kvapas po siu sintetinis. Turiu ir darbe nusinesus, tai kas uzeina i kabineta iskart puola girti "gera aura", o is ties ten BBW zvakes kvapas nerealus - tas auras ir isvalo  biggrin.gif Bet man ju ir ilgam uztenka. Turiu kelias, bet pirkau Warsuvoj, tai isuosciau ten viska  biggrin.gif irgi gavos su akcija 15eur., tai per metus nei vienos neisdeginau net iki puses, man uztenta 10-20 min ir visas butas sodriai uzkvimpa smile.gif, o deginu daznai  smile.gif

kuriuos kvapus perkate? ir i masina kurie patiko kas meginote?
Atsakyti

sveiki :)

lord -20-25% daug kurioms prekems ir dar -20$ nuo 160$,renkasi krepsiukas ,junkites :4u: 

Atsakyti
dienos preke,grazuoliai NB 49.99$,kaina galutine,kitoms prekems dar taiko -50% nuolaida(netaiko final markdown prekems nuolaidos) :4u: 

Atsakyti
Laba.ten po zvakemis kaina parasyta. svoris 411gramu as taip suprantu. Nusiunciau ir as keles.pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa09 @ 2017 09 04, 11:08)
ten po zvakemis kaina parasyta. svoris 411gramu as taip suprantu.

Ten tikriausiai pačios žvakės svoris nurodytas, o dar stiklinis indas juk sveria. Mano prieš 3 metus pirkta svėrė 730 gramų.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2017 09 04, 12:36)
Ten tikriausiai pačios žvakės svoris nurodytas, o dar stiklinis indas juk sveria. Mano prieš 3 metus pirkta svėrė 730 gramų.

Žvakės tikrai nuostabios, 1-ą naudoju apie metus, dar pusė liko, padeginus 20 min. kvepia visi namai, nusipirkau dar 2, siunčiausi laivu, 1 žvakės kainavo 15,20$, sveria ir stiklas ir įpakavimas, viso apie 760g. smile.gif
Atsakyti
tada išeina pigiau iš usa imti laivu jei gaunas apie 15 4u.gif
pas mus pirkau su nuolaida kažkuriame knygyne po 19,99
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 09 04, 14:17)
tada išeina pigiau iš usa imti laivu jei gaunas apie 15 4u.gif
pas mus pirkau su nuolaida  kažkuriame knygyne  po 19,99

O kuriam tu knygyne pirkai? Gal vieta pameni? Eiciau ten zvakiu pauostyt ir kvapu pasirinkti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Ar is HM nenupirktumet? 30% nuolaidele surinkus tam tikra suma.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 09 03, 21:22)
BBW  didžiosios žvakės sveria ir ne mažai tai nebent laivu apsimoka smile.gif  Ar tik ne po beveik kilą?
Aš jau nebepamenu bet reik įsivertinti,  LT po 19,99EUR su akcija jų yra.

jei išeitų  geroaki pigiau  galutiniame variante tada  jaučiu gundyčiausi bet neberandu nete jų svorio ...

man  mašinai kvapuko reik, man jie visai patiko,kitokie nei mūsų
http://www.bathandbo...-scentportables

zvakiu ivairiu rusiu yra , jus svoris skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2017 09 04, 16:24)
Sveiki. Ar is HM nenupirktumet? 30% nuolaidele surinkus tam tikra suma..  4u.gif

galima parinkti
4u.gif
Atsakyti