QUOTE(kriisti @ 2017 08 03, 14:33)
aciu, meginsiu ieskotis, nes kai per metus augam 10-10.5 cm tai varom virs normu, o dantys tai katastrova minksti genda, berniukui 8.5 m. mergaitei 6.5. kai pradejo gest viena spaskui kita ir net plombos nesilaiko
Nors darem tyrimus, tai kalcio netruksta, kraujas rodo, bet jau nebzinau kuo tiket, nes daktarei sakau kam duot jei netruksta, o ji man kala, kad stipriai auga ir kaulam jo trukst air dantim
Man stomatologe paaiskino kad silicio buvo zemeje, per zeme i darzoves patekdavo. Bet kai tarybiniais laikais melioravo visur. Labai mazai silicio liko. Todel dantims reikia pagerti. O ir magni vis ziurekit
Cia ne del dabtu. Bet kojoms. Nes meslungiai prasides. Mano sunus taip stiebesi. Tai kalcio ir magnio duodavau. Nes kojos akaudedavo. Dabar virs 2 metru ugio. As nuo mazens duodavau Calcium forte toki skysti is pakeliu. Bet pirkdavau Vokieciu vaistineje. Bet tokios nebeliko Klaipedoje. Jie superiniai buvo. Antibu nuo gimimo gaves tonomis. Bet aciu dievui jam 22 metai, nezino ka reiskia stomatologas. Net pieninius sveikus rove, nes kiti augo. Manau kad tas vokiskas kalcis padejo. O gal ir genetika.