Įkraunama...
Įkraunama...

JAV parduotuvės, ebay.com

QUOTE(gaily @ 2017 07 15, 08:14)
Vilnietės, savaitgalio dalinimo laiko neskelbiu, kas norės atsiimti, skambinkite ir tarsimės smile.gif

Pirmadienį nedalinu.

O mano nėra? ax.gif Skaičiukus mokėjau birželio 27d. 4u.gif Čia kurios dienos dalinate?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 07 15, 21:50)
O mano nėra?  ax.gif  Skaičiukus mokėjau birželio 27d.  4u.gif Čia kurios dienos dalinate?

Jūsų neturiu ax.gif
Atsakyti

Sveiki,

Antradieni ir treciadieni nedirbame. Atsiprasau del nepatogumu.

Saskaitas sutikrinau, sarasau perduosiu. Dezutes turejo atkeliauti I LT antradieni, vezejai veluoja, pazadejo man kad bus treciadieni I Joniski, Kauna, Vilniu ir Klaipeda.

LORD kam gavau prekes, skaiciukus pasiunciau. Prekes negautos, skaiciuku nebus. Uzsakymu be galo daug, trizenklis skaicius, tokio kiekio tvirtinti neturiu galimybiu fiziskai. Keletai patvirtinau, kad nebus, I klausimus kodel nebus, as neatsakau. Jei parduotuve neatsiuncia, neturiu jums ka siusti. Kodel parduotuve tiek leido pirkti, veliau neissiunte, as atsakymo neturiu. Tai ju reikalas.

Zulily prekiu pripirkta nemazai, prekes gavau dalinai, laukiu daugiau, kai tik bus suruosti skaiciukai su pilnais gautais uzsakymai arba jeigu parduotuve nebeatsius. Issiusiu skaiciukus, preke negauta, irasyta bus 0.

Rasiau anksciau temoje ir FB grupeje. Lepos ir rugpjucio men. atostogu metas. Dirbame, bet siuntimas dezuciu gali uztrukti del vezeju darbo.
Atsakyti

Sveiki, Mano kolege treciadieni dirba 8-17 val. Vakarais pirkimu nedarysime. As nebusiu prie kompiuterio, pirkimu nevykdysiu, atsakyti i laiskus negalesiu.
Atsakyti
Labas ,merginos, tvarkausi paštuke, jei yra norų, siųskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 07 19, 14:02)
Labas ,merginos, tvarkausi paštuke, jei yra norų, siųskite 4u.gif

Ka snd renkate? Ka pirksite?
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2017 07 19, 13:06)
Ka snd renkate? Ka pirksite?

kol nesutvarkiau laiškučių,negaliu atsakyti, bet renkasi dillards, jcrew,nordstromrack 4u.gif
Atsakyti
Nedaug trūksta iki free 4u.gif
http://www.ralphlauren.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ar VLn gavo siunteles ☺
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2017 07 19, 18:40)
Ar VLn gavo siunteles ☺

Kolkas dar negavau laisko ☺
Atsakyti
QUOTE(raimondele26 @ 2017 07 19, 20:28)
Kolkas dar negavau laisko ☺

As irgi ne, bet tiesiog idomu ar atveze kaip zadejo vezejai ar ne
Atsakyti

zulily gavau dar viena dyydele deze, dali prekiu jau pasiunciau i LT, kt dali baigsiu skirstyt ketvirtadieni, penktadieni planuoju issiusti vel siuntinuka i KLP. Saunu, kad susidaro dezute ir nereikia siusti i KLP per Joniski. Aciu klaipedietem.

Skaiciuku nemazai turiu siuntimui. Tureciau suspeti issiustineti ketvirtadieni.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2017 07 19, 21:12)
As irgi ne, bet tiesiog idomu ar atveze kaip zadejo vezejai ar ne

siuntinukai vln ir kns pasieks ketvirtadienio ryta, mergytes sutikrins ir parasys laiskucius. KLP turetu irgi gauti. 4u.gif

Mergytes kurios dalina, koregavau mokejimus, pasizymekite pas save. 4u.gif
Atsakyti