Merginos, gal kuri parduodate naują laikrodį (MK auksine metaline apyranke, Marc Jacobs ar kt.).
Rašykite asmeniškai jeigu kažką turite pasiūlyti
QUOTE(Nonono @ 2017 07 11, 20:10)
O kaip su ju dydziais gal zinote? Didinti gal?Jei ae, guess, levis nesioju 27, koki reiktu imt?
Kiek zinau - jei ~105cm klubai tinka 30 dydis (čia apie J Brand leginsus)
QUOTE(vaivullka @ 2017 07 12, 00:52)
Sveiki, k iek cm per krutine? peciai? koki dydi iprastai nesiojate?
Per krutine 48 cm, peciai - 36 cm. As paprastai viska is JAV perku XS, o sia nusipirkau S. Nera ji man baisiai plati, is bedos ir deveti galima, bet noretusi kokiais 3 cm siauresnes...
QUOTE(raimondele26 @ 2017 07 12, 09:24)
Kiek zinau - jei ~105cm klubai tinka 30 dydis (čia apie J Brand leginsus)
Aciu mano 95-96 kazkur. Tai 26 gal bus gerai
Ar yra Carters kokia papildoma nuolaida?
QUOTE(Nonono @ 2017 07 12, 14:36)
Aciu mano 95-96 kazkur. Tai 26 gal bus gerai
26 dydi su 89 - 90cm nesioju, jums turbut 27 reiktu
sveiki ,perleidziu uz savikaina ,tikrai verta demesio (sau tiesiog pasilikau kitos spalvos Furla )
Nuostabi Italiska Furla rankine per peti
Originali ,labai kokybiska ,su visomis etiketemis su kaina , knygute ,maiseliu , supakuota . Metalines detales yra aukso spalvos (pavadinimas ,uztrauktukas )
kaina tik 82 eur su siuntymu , nerezervuoju ,kaina galutine (kainavo net 420 dol )
Nuostabi Italiska Furla rankine per peti
Originali ,labai kokybiska ,su visomis etiketemis su kaina , knygute ,maiseliu , supakuota . Metalines detales yra aukso spalvos (pavadinimas ,uztrauktukas )
kaina tik 82 eur su siuntymu , nerezervuoju ,kaina galutine (kainavo net 420 dol )
QUOTE(Evameda1 @ 2017 07 12, 15:26)
26 dydi su 89 - 90cm nesioju, jums turbut 27 reiktu
Oho. Nu tai pamazinau kazkokia ju J brand dydziu lentele keista imesta, suklaidino mane. Is pradziu ir norejau imt 27 dydi. Teks pardavinet
QUOTE(odetama @ 2017 07 12, 02:07)
Merginos, gal kuri parduodate naują laikrodį (MK auksine metaline apyranke, Marc Jacobs ar kt.).
Sveiki,
sekmadieni/pirmadieni laukiama dezuciu KLP, VLN, KNS, Joniskis. Labai prasau susimokekite. Saskaitas tikrinsiu ketvirtadieni. Mergytem noriu atiduoti sarasus. Prekes skirstau, Dezutes issiunciu, skaiciuku nebaigiau siusti. Ketvirtadieni/penktadieni tureciau baigti siuntineti skaiciukus.