Įkraunama...
Įkraunama...

JAV parduotuvės, ebay.com

Merginos, gal kuri parduodate naują laikrodį (MK auksine metaline apyranke, Marc Jacobs ar kt.).

Rašykite asmeniškai jeigu kažką turite pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2017 07 11, 20:10)
O kaip su ju dydziais gal zinote? Didinti gal?Jei ae, guess, levis nesioju 27, koki reiktu imt?

Kiek zinau - jei ~105cm klubai tinka 30 dydis smile.gif (čia apie J Brand leginsus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimondele26: 12 liepos 2017 - 08:25
QUOTE(vaivullka @ 2017 07 12, 00:52)
Sveiki, k iek cm per krutine? peciai? koki dydi iprastai nesiojate?

Per krutine 48 cm, peciai - 36 cm. As paprastai viska is JAV perku XS, o sia nusipirkau S. Nera ji man baisiai plati, is bedos ir deveti galima, bet noretusi kokiais 3 cm siauresnes...
Atsakyti
QUOTE(raimondele26 @ 2017 07 12, 09:24)
Kiek zinau - jei ~105cm klubai tinka 30 dydis  smile.gif (čia apie J Brand leginsus)

Aciu 4u.gif mano 95-96 kazkur. Tai 26 gal bus gerai smile.gif
Atsakyti
Ar yra Carters kokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
Renkasi krepšiukas,norėčiau nupirkti 4u.gif
https://www.nordstromrack.com/
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2017 07 12, 14:36)
Aciu 4u.gif mano 95-96 kazkur. Tai 26 gal bus gerai smile.gif

26 dydi su 89 - 90cm nesioju, jums turbut 27 reiktu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki gal turite Sieros koda? turiu 2 striukes, reikia kodo:)
Atsakyti
sveiki ,perleidziu uz savikaina ,tikrai verta demesio mirksiukas.gif (sau tiesiog pasilikau kitos spalvos Furla )
Nuostabi Italiska Furla rankine per peti
Originali ,labai kokybiska ,su visomis etiketemis su kaina , knygute ,maiseliu , supakuota . Metalines detales yra aukso spalvos (pavadinimas ,uztrauktukas )
kaina tik 82 eur su siuntymu , nerezervuoju ,kaina galutine (kainavo net 420 dol )
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2017 07 12, 15:26)
26 dydi su 89 - 90cm nesioju, jums turbut 27 reiktu 4u.gif

Oho. Nu tai pamazinau doh.gif kazkokia ju J brand dydziu lentele keista imesta, suklaidino mane. Is pradziu ir norejau imt 27 dydi. Teks pardavinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odetama @ 2017 07 12, 02:07)
Merginos, gal kuri parduodate naują laikrodį (MK auksine metaline apyranke, Marc Jacobs ar kt.).

Rašykite asmeniškai jeigu kažką turite pasiūlyti smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolmega: 12 liepos 2017 - 21:29

Sveiki,

sekmadieni/pirmadieni laukiama dezuciu KLP, VLN, KNS, Joniskis. Labai prasau susimokekite. Saskaitas tikrinsiu ketvirtadieni. Mergytem noriu atiduoti sarasus. Prekes skirstau, Dezutes issiunciu, skaiciuku nebaigiau siusti. Ketvirtadieni/penktadieni tureciau baigti siuntineti skaiciukus.
Atsakyti