Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(JMD @ 2018 03 19, 20:17)
Klaida!!!! Po gurkšniuką, kas 10-15 min.  biggrin.gif

Nu koks skirtumas? biggrin.gif kai gerai vandens truksta, kad net migrena pareina, susilasinu i save 2 litrus ir vistiek dar keleta val net i tualeta nesinori biggrin.gif
Gert reikia, jei sveikata ne argumentas, tai nusifotkinkit save palyginimui, kai geriat paprastai , ir kai koki papildoma litra- pamatysit, atjaunesit 5 metais biggrin.gif oda issilygina, rauksles ne tokios gilios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 03 19, 21:23)
Nu koks skirtumas?  biggrin.gif  kai gerai vandens truksta, kad net migrena pareina, susilasinu i save 2 litrus ir vistiek dar keleta val net i tualeta nesinori  biggrin.gif
Gert reikia, jei sveikata ne argumentas, tai nusifotkinkit save palyginimui, kai geriat paprastai , ir kai koki papildoma litra- pamatysit, atjaunesit 5 metais  biggrin.gif oda issilygina, rauksles ne tokios gilios  biggrin.gif

Jei gerciau po gurksneli, uzsimirsciau ir neisgerciau smile.gif O atjaunejimas butu gera motyvacija, reiks pradeti eksperimenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labiausiai @ 2018 03 19, 21:23)
Dar į grožio temą ;-) Merginos, ką perkate su stipriu spf veidui? Pašvietė pavasarinė saulė ir neramu paliko... Pernai rudos dėmės išlindo. Kaip gelbėjatės?

Geras klausimas cia. Pas mane taip pat islindo demes ir jau reikia pradet ruostis, o tai visai negerai bus. Kaip suprantu, kremas su spf, o jeigu kremas be spf, yra kazkokia kita apsauga?
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2018 03 19, 21:41)
Jei gerciau po gurksneli, uzsimirsciau ir neisgerciau smile.gif  O atjaunejimas butu gera motyvacija, reiks pradeti eksperimenta  smile.gif

Zalpom išgėrus viską išvarai be naudos lauk. Po gurkšnį savinasi. Juk kaio lašelinę stato. Po lašiuką kapsi. Juk nesupila viedro vandens.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2018 03 20, 00:07)
Geras klausimas cia. Pas mane taip pat islindo demes ir jau reikia pradet ruostis, o tai visai negerai bus. Kaip suprantu, kremas su spf, o jeigu kremas be spf, yra kazkokia kita apsauga?

Manau, kad kremas. Gal kas pasidalintų, kokį ir iš kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 03 19, 20:23)
Nu koks skirtumas?  biggrin.gif  kai gerai vandens truksta, kad net migrena pareina, susilasinu i save 2 litrus ir vistiek dar keleta val net i tualeta nesinori  biggrin.gif
Gert reikia, jei sveikata ne argumentas, tai nusifotkinkit save palyginimui, kai geriat paprastai , ir kai koki papildoma litra- pamatysit, atjaunesit 5 metais  biggrin.gif oda issilygina, rauksles ne tokios gilios  biggrin.gif

Nes ištinsta morda nuo vandens pertekliaus ir raukšles ištempia biggrin.gif paskui tulike patupi nebegeri atgal viskas į vietas biggrin.gif ir susiraukšlėji kaip kempė.
Atsakyti
Pasiruoškime vasarai

belk.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 03 19, 23:19)
Nes ištinsta morda nuo vandens pertekliaus ir raukšles ištempia  biggrin.gif paskui tulike patupi nebegeri atgal viskas į vietas  biggrin.gif ir susiraukšlėji kaip kempė.

biggrin.gif
Atsakyti
Grožis

71,25 $ Michael Kors
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 03 19, 22:18)
Zalpom išgėrus viską išvarai be naudos lauk. Po gurkšnį savinasi. Juk kaio lašelinę stato. Po lašiuką kapsi. Juk nesupila viedro vandens.

Gerk drasiai stiklinem. Mes nebe naujagimiai, mums stikline tai ne viedras. Lasines po lasiuka kapsi tik poliklinikose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2018 03 19, 23:07)

Mano kremai be spf, tai aš tokį naudoju, draugė rekomendavo. Lengvas, gerai susigeria, neapsunkina veido.
http://www.mgshop.lt...idas-spf30.html
Atsakyti
Gal kuri parduodate Contigo gertuve? Rasyti az 4u.gif
Atsakyti