Siemet Vilniuj nepamatysi paauglio, su siltesniais batais negu kedai Nike, ir butinai plika ciurna melynuoja
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 11, 13:48)
Siemet Vilniuj nepamatysi paauglio, su siltesniais batais negu kedai Nike, ir butinai plika ciurna melynuoja

QUOTE(Gafsa @ 2018 02 11, 12:48)
Man tokius pamacius kaskart komyte istinka. Bet blyn jiem nesalt. Gal jaunyste sildo.
QUOTE(rimule @ 2018 02 11, 05:36)
Mane labai daznai aplanko tokios mintys
Mano paauglys visa ziema, net kai buvo -13, i mokykla zygiavo su vansais, be kepures ir pirstiniu, kojinytes trumpos, nuogos blauzdos sviecia. O ir nusigauti iki mokyklos jam reikia 40 min, su persedimais
Kartais verkti norisi 

o normalu, kai pajauciu begalini dziaugsma, kad vaiko conversiai suplyso ziema ?
QUOTE(JMD @ 2018 02 11, 12:50)
Man tokius pamacius kaskart komyte istinka. Bet blyn jiem nesalt. Gal jaunyste sildo.
Parsiunciau krikstodukrai batu- Pajar negrazuuu, Timberland triiinaaaa, kedai sildo ir puosia

Nezinau, kaip jie patys vieni kitiems grazus su tom melynom varvanciom nosim

QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 11, 05:37)
Panasi situacija. As namuose sedziu su striuke, ir vos su ne su zieminiais batais, nes salta, o maniskis basas ir trumpom rankovem. As galvoju gerai - tegul grudinasi. Bet lauke ir per sniega - reiketu paasiskinti, kad sanariam nelabai gerai. Bet ar klausys?
pas mus gilesne problema, visi aiskinimai tas pats kas pasilabeti su siena..
Papildyta:
QUOTE(jurgota @ 2018 02 11, 05:44)
Atsiminkite save paauglysteje, bent jau man buvo "jura iki keliu" visur ir visada, niekad salta nebuvo. Kaip dabar prisimenu net saltis nukrato. Ir mano paaugliuke pusnuoge vaiksto. Kaip pasakau susalsi sako mama kur tu ta salti matai.
Tame ir esme, man prie +25 salta, net neiciau maudytis. Ir kai maza buvau, dejausi kailinius su kuriais paeiti buvo sunku, kad tik nesusalt.
Bet mano dukra prie -10 eina su conversais, iseina su striuke, gryzta su megsiniu, striuke sukista i kuprine.
Mano paauglei irgi amžinai karšta, bet į mokyklą eina su Bearpaw dabar, nes po anginų ir plaučių uždegimų truputį bijo.
Aktyvi kiek pastebėjau,teko skaityt ,Taure,tavo mergina
Jai ir pasidažyt gana anksti reikėjo ir pan. Bet jei dar susišnekat visais klausimais,nekonfliktuojat per daug - viskas ok.Reik žieminių conversų su kailiuku
? Jaunimas yr jaunimas ,kai nuvažiuoju prie mokyklos dukros pasiimt daugybė mergikių ir vaikinukų pusplikiai laksto,į parduotuvę nueina/pareina
... Deja,kai kuriuos prašymai,aiškinimai,kad šitaip ar anaip negerai kažinkaip atvirkščiai paveikia
,ko gero vienintelė išeitis-išlaukti / nuo paauglystės ir jos durnumų vaistų nėra / ...
Kas liečia aprangos klausimus tai maniškė 21 metų dar visiškai paauglė

Kas liečia aprangos klausimus tai maniškė 21 metų dar visiškai paauglė

QUOTE(Taurė @ 2018 02 11, 12:59)
pas mus gilesne problema, visi aiskinimai tas pats kas pasilabeti su siena..
Papildyta:
Tame ir esme, man prie +25 salta, net neiciau maudytis. Ir kai maza buvau, dejausi kailinius su kuriais paeiti buvo sunku, kad tik nesusalt.
Bet mano dukra prie -10 eina su conversais, iseina su striuke, gryzta su megsiniu, striuke sukista i kuprine.
Papildyta:
Merginos prajuokinot su savo postais, nenoriu apie ta pati rasyti ir tersti eterio

HM Padded Parka
Dydis L
Kaina reg siuntimu 25

http://www.hm.com/us...article=71981-C
kailis nenusisega
Dydis L
Kaina reg siuntimu 25
http://www.hm.com/us...article=71981-C
kailis nenusisega