mano vaikas irgi viisokiu turiu. Ir is Maximos esu neblogu nusipirkusi. Del pardavimo sutinku, vardiniai ir nesioti gerai parsiduoda, RL liemenes dvi vaiko pardaviau daug devetas, bet geros bukles labai greiit, vos ikelusi i mazylius, o kitokius sunkiai labai perka. Man pvz patinka H&M vaikui rubai, bet kai lieka neuzsideti, tai parduoti labai sunku ir labai pigiai net. Idedi nauja uz 2-3 eur, ir nieko
mano vaikas irgi viisokiu turiu. Ir is Maximos esu neblogu nusipirkusi. Del pardavimo sutinku, vardiniai ir nesioti gerai parsiduoda, RL liemenes dvi vaiko pardaviau daug devetas, bet geros bukles labai greiit, vos ikelusi i mazylius, o kitokius sunkiai labai perka. Man pvz patinka H&M vaikui rubai, bet kai lieka neuzsideti, tai parduoti labai sunku ir labai pigiai net. Idedi nauja uz 2-3 eur, ir nieko
numausiu iki UCB aciu
Papildyta:
Aciu apie 6pm ir buvau pamirsusi
Aš tai iš karto lyginu - per pusę metų RL bei H&M maikutės ir kojinės skalbtos be galo daug, bet RL drabužiai, neleisiu sau meluoti, atrodo 100 kartų geriau nei H&M. O pigius drabužius parduoti arba labai sunku, arba atiduodi už siuntimo kainą ir tikrai ne visada ima. Todėl stengiuosi pirkti tik kokybiškus ir tų firmų drabužiu bei avalynę, kuriuos paskui ir lengva, ir ne gėda (nes atrodo puikiai) parduoti
jei labai skubiai reik, tai zaroj irgi mačiau akcijos atrakcijos, jei dar dydžių likę
https://www.zara.com...%...5&v2=634791 ir pati gali pirkti
tai žinoma pati net ir neuiti gali iki pačios pardės
Parasiau laiskeli, kad man ir be minusavimo tinka Nepalikit ant ledo
nepaliks , Lina atsikels ir pirks
aciu uz pirkinukus!!!
as visad apiperku berniukus zaroj Lt:) ne zaroj us:)