Pakomentuosiu paskutini karta savo nuomone i Kate parasyma kad vertina ale mane kaip ilgalaike pirkeja. Siandien specialiai idejau si teksta ir norejau pamatyti daugelio nuomone. As savikritiska, megstu juoda jumora,nesu priekabi. Daugelio saukianciu pati kalta, va atsibudo, ale glusa neskaiciuoja euru, reikejo tikrintis is karto. Mes savo uzsirbtus euriukus skaiciuojam.
Su viskuo sutinku.
Kam neaisku dar karta parasau, sausi buvo 10 uzsakymu ale paskaiciavimu, 5 sasksaitu bendri apmokejimai, ispardavimai, prekiu kalnas, neperku i menesi vienu triusiku ar bliuskos. Komisiniai sausi kazkur 50-60 euru is manes.
As glusa kad nepatikrinau vienos saskaitos, Ale ir kita puse ne auksine kuri suklydo. Su viskuo sutinku per velai pamaciau skirtuma. Ale kuri gvusi visas prekes pasveriat ir patikrinat kursa ? Aiskiai rasiau as nepriekabi ir pasitikiu tarpininke, nusiunciau uzsakyma, gavau aciu uzsakyta. Prekiu gavusi nesveriu, nemanau kad mane apvagineja ir sukciauja kurso atzvilgiu. Viskuo patenkinta.
Siusciau triusikus uz 5 eurus, matyciau skirtuma. Pirkau prekiu uz 350 kazkur. I diena 3-5 laiskai su uzsakymais. nu nevedziau exsely apskaitos kiekvieno skuduro kiek ir uz ka, gal ir reikejo.
Mane uzmuse atsakymas - ai nu jo mergaites suklydo, tau uzsake ne ta sakykim daikta, bet pat kalta. Neziurejai, pasitikejai, gavai to pacio dydzio daikta tos pacios spalvos dezeje kitu daiktu, ne kelnes vietoj sijono ar atvirksciai. Ir pasakymas psio pati kalta prie duru netikrinai. Jus atsimenat po 3 savaiciu kiek pirkot ko ? Nu jei viena bliuska tada jo, jei 15 kazkur kaip as tai manau ne
Coral htrc ar Coral neon, ar dar koks
Nera sprendimo nes nu gavai, dydis atitiko, nu pamatei kas dabar jau. Kad ir labai tave vertinam , ciau. Sprendimu neturim nes yra tik vienas sprendimo budas daikta tik grazinti. Idomu kodel ? Todel kad kitu budu pripazinus klaida viskas eina i nuostoli,
As maniau kad visai teisingai butu, gauti atsakyma, zinai patikrinom skaicius, ai mergaites suklydo, kai pirksi is keliu uzsakymu neskaiciuosim komisiuniu ir padengsim skituma. Pora maisiuku pasverti uz dyka rankos nenudziutu, pripazinus klaida. Nes uz siuntima tai susimokeciau.
Nu nera tokios galimybes ir nereikia. Gavau kalna laisku, kas keisciausia net skambuciu. Visos palaiko.
Buciau sekmingai pirkus toliau ir tikrai tarpininkei nesusi tik pelna. Ne 10 euru i menesi ar metus Nu ne tai ne.
Sako vertina klientus, bet man atrodo kitaip. Labanakt.