Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Ar AE buna koks dydziu papildymas??? Nu jau taip i vienus seile varvinu :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2017 05 17, 09:04)
<p><strong>Ar AE buna koks dydziu papildymas???</strong> Nu jau taip i vienus seile varvinu wub.gif </p>

As irgi to paties klaust norejau smile.gif
Atsakyti
o tęsiant ae temą, kažin, jei mano ūgis 180, tai x long jau turbūt per ilgi, ane?
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 05 17, 09:25)
pasiėmiau vakar MKors liemenę šiltą tai net gaila kad ne žiema, tokia puiki smile.gif kai pirkau kainavo 62, paskui mačiau dar atpigino iki 46 lyg, nu superinė  wub.gif

ae rinksit? reik džinsų. kažin jei MK kelnės man tinka 10 dydžio, tai ir ae džinsai turėtų tikt, ane?  ax.gif

Renkasi vel ae, pirksime siandien, tad junkites
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 05 17, 11:33)
Renkasi vel ae, pirksime siandien, tad junkites

jau kraunu krepšį smile.gif

gal numanot kaip ten su ilgiais, ar galiu imt džinsus long jei mano ūgis 180?
Atsakyti

Junkites prie Babiator-Buy One Pair of Babiators Aviators, Get a Second Pair FREE!

Babiators

Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 05 17, 10:35)
jau kraunu krepšį smile.gif

gal numanot kaip ten su ilgiais, ar galiu imt džinsus long jei mano ūgis 180?

Imčiau xlong. Aš su 173 cm ūgiu turiu vienus xlong, apačioje truputį "susigarbanoja" , bet man patinka.
Atsakyti

Labai laukiu prisijungianciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

6pm
Nordstromrack
Loft
Nike
Polo
Amazon
Jcrew
Anntaylor
Gap
Gymboree
Babiators

Atsakyti

Sveiki,pas ka 05.01 Ukmerges siuntinukas?

Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2017 05 17, 12:54)

Junkites prie Babiator-Buy One Pair of Babiators Aviators, Get a Second Pair FREE!

Babiators

O kooperuotis galima? jeigu imt dviese po vienus akinukus, ar padalintumet kaina pusiau?
Atsakyti
Ar Landsende dar yra extra nuolaida??? Ir ar galioja SALE prekėms? smile.gif

Ir DĖL KUPRINIŲ gal kuri prakonsultuotųųųų!! biggrin.gif Parsisiunčiau pirmokei Pottery Barn Kids SMALL smile.gif Ir vis karts nuo karto aptinku, kad kiti giria LANDSEND'o kuprines.

Bet jos VISOS yra minkštos. O žiūriu mūsuosna mazgiai su tom "dėžėm" ant kuprų vaikšto biggrin.gif Ir svoris jų kosminis dar be to.. tai nesuprantu, kaip čia nustatyti, kas yra geriau? smile.gif Ir kuri kuprinė geresnė, Pottery ar Landsendo, tai čia vieningą nuomonę jaučiu be šansų surasti? biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2017 05 17, 12:13)
O kooperuotis galima? jeigu imt dviese po vienus akinukus, ar padalintumet kaina pusiau?

Kate atrasys,nes jai rusiuot,tai nezinau ar apsiimtu 4u.gif

Landsend 30proc off galioja ir sale 4u.gif
Atsakyti