Ar AE buna koks dydziu papildymas??? Nu jau taip i vienus seile varvinu
QUOTE(Jolaida @ 2017 05 17, 09:04)
<p><strong>Ar AE buna koks dydziu papildymas???</strong> Nu jau taip i vienus seile varvinu </p>
As irgi to paties klaust norejau
o tęsiant ae temą, kažin, jei mano ūgis 180, tai x long jau turbūt per ilgi, ane?
QUOTE(chicane @ 2017 05 17, 09:25)
pasiėmiau vakar MKors liemenę šiltą tai net gaila kad ne žiema, tokia puiki kai pirkau kainavo 62, paskui mačiau dar atpigino iki 46 lyg, nu superinė
ae rinksit? reik džinsų. kažin jei MK kelnės man tinka 10 dydžio, tai ir ae džinsai turėtų tikt, ane?
ae rinksit? reik džinsų. kažin jei MK kelnės man tinka 10 dydžio, tai ir ae džinsai turėtų tikt, ane?
Renkasi vel ae, pirksime siandien, tad junkites
QUOTE(Kate25 @ 2017 05 17, 11:33)
Renkasi vel ae, pirksime siandien, tad junkites
jau kraunu krepšį
gal numanot kaip ten su ilgiais, ar galiu imt džinsus long jei mano ūgis 180?
QUOTE(chicane @ 2017 05 17, 10:35)
jau kraunu krepšį
Imčiau xlong. Aš su 173 cm ūgiu turiu vienus xlong, apačioje truputį "susigarbanoja" , bet man patinka.
Labai laukiu prisijungianciu
6pm
Nordstromrack
Loft
Nike
Polo
Amazon
Jcrew
Anntaylor
Gap
Gymboree
Babiators
Sveiki,pas ka 05.01 Ukmerges siuntinukas?
QUOTE(nattti @ 2017 05 17, 12:54)
Junkites prie Babiator-Buy One Pair of Babiators Aviators, Get a Second Pair FREE!
Babiators
O kooperuotis galima? jeigu imt dviese po vienus akinukus, ar padalintumet kaina pusiau?
Ar Landsende dar yra extra nuolaida??? Ir ar galioja SALE prekėms?
Ir DĖL KUPRINIŲ gal kuri prakonsultuotųųųų!! Parsisiunčiau pirmokei Pottery Barn Kids SMALL Ir vis karts nuo karto aptinku, kad kiti giria LANDSEND'o kuprines.
Bet jos VISOS yra minkštos. O žiūriu mūsuosna mazgiai su tom "dėžėm" ant kuprų vaikšto Ir svoris jų kosminis dar be to.. tai nesuprantu, kaip čia nustatyti, kas yra geriau? Ir kuri kuprinė geresnė, Pottery ar Landsendo, tai čia vieningą nuomonę jaučiu be šansų surasti?
Ir DĖL KUPRINIŲ gal kuri prakonsultuotųųųų!! Parsisiunčiau pirmokei Pottery Barn Kids SMALL Ir vis karts nuo karto aptinku, kad kiti giria LANDSEND'o kuprines.
Bet jos VISOS yra minkštos. O žiūriu mūsuosna mazgiai su tom "dėžėm" ant kuprų vaikšto Ir svoris jų kosminis dar be to.. tai nesuprantu, kaip čia nustatyti, kas yra geriau? Ir kuri kuprinė geresnė, Pottery ar Landsendo, tai čia vieningą nuomonę jaučiu be šansų surasti?
QUOTE(Jolaida @ 2017 05 17, 12:13)
O kooperuotis galima? jeigu imt dviese po vienus akinukus, ar padalintumet kaina pusiau?
Kate atrasys,nes jai rusiuot,tai nezinau ar apsiimtu
Landsend 30proc off galioja ir sale