Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(linakaranda @ 2017 05 12, 17:25)
Deja. Mergaites nedalina po viena vnt:(

QUOTE(Zakinta @ 2017 05 12, 17:41)
As prisijungciau su 1 vnt smile.gif

taigi jus galit kazkuri viena uzsakyt, paskui tarpusavy pasidalinsit. as taip dariau su dantu pastom, uzsakiau, paskui issidalinom norincios 4u.gif
Atsakyti
MK slepetes gera kaina
Atsakyti
QUOTE(*ArDoSa* @ 2017 05 12, 10:40)
Klaipėda gavo siunta!!! Laukiu iki 16:30val, vėliau nuo 18:30val iki 21val. Atsiprašau, bet rytoj dalinsiu tik nuo 9val. iki 11:30val, nes išvykstu švęsti gimtadienio  biggrin.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 12 gegužės 2017 - 20:11
Aciu uz siuntinukus 4u.gif nu bet kokios fainos tos AE maikutes! man net geresnes uz j,crew! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mokine @ 2017 05 12, 21:12)
Aciu uz siuntinukus  4u.gif nu bet kokios fainos tos AE maikutes! man net geresnes uz j,crew!  mirksiukas.gif

Parodykit kokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokine @ 2017 05 12, 21:12)
Aciu uz siuntinukus  4u.gif nu bet kokios fainos tos AE maikutes! man net geresnes uz j,crew!  mirksiukas.gif

Kas per maikutes?
Atsakyti
Laukiu kompanijos is Tanforless - soliariumo ir deginimosi kremukai geromis kainomis. Free shipas nuo 60 $, kuris pas juos iprastai brangus. Nedaug truksta iki free shipo
Atsakyti
Vel dedu macys - one day sale
Atsakyti
Gal atsirastu norinciu prisijungti prie NB daily dealo, truksta iki free shipo

Kedukai - kaina 21.60 $ po koduko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 12 gegužės 2017 - 21:25
QUOTE(Vamzdis @ 2017 05 12, 20:42)
Laukiu kompanijos is Tanforless - soliariumo ir deginimosi kremukai geromis kainomis. Free shipas nuo 60 $, kuris pas juos iprastai brangus. Nedaug truksta iki free shipo

Pareklamuokit, kokius perkatės sau? bigsmile.gif
Man irgi reikia kokio, kad ir apsauga normali būtų ir įdegis gražus gautųsi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2017 05 12, 21:18)
Kas per maikutes?

as nemoku ikelti, neina man biggrin.gif
bet tokios kur su ciokeriu, tokio tipo, medvilne labai faina, kokybiska. j.crew kaip skuduras man pries jas ;)
Atsakyti
Sveikos, o aš šį kartą nepataikiau su dydžiais. Tad parduodu nerealią ką tik gautą J. Crew dryžuotą siuvintėtą blizgučiais maikutę Striped tank top with sequin palm leaves Tokią
Dydis - XS. Didinta, atitinka S-M. Kaina - 32 Eur.
GAP skinny įdomiai marginti džinsiukai irgi nerealūs. 25 dydis. 49 Eur. Tokie
Kaune, galiu atsiųst.
Atsakyti