Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

parasyta sestadieni...bl....taigi siandien penktadienis!!!! jezau, atsiprasau - atvaziuosiu!

QUOTE(zuika23 @ 2017 07 07, 16:24)
trumpai iki 20 val? soriukas, bet dar po šio trumpo darbo turiu kitus darbus iki vidurnakčio nuveikt kol karieta moliūgu nepavirto biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(donnaM @ 2017 07 07, 12:26)
parasyta sestadieni...bl....taigi siandien penktadienis!!!! jezau, atsiprasau - atvaziuosiu!

devil.gif devil.gif devil.gif po vakar išeiginės šian savaitgalis? biggrin.gif
Atsakyti
nu...tikrai sventai buvau isitikinus, kad snd sestadienis rolleyes.gif

QUOTE(zuika23 @ 2017 07 07, 16:32)
devil.gif  devil.gif  devil.gif po vakar išeiginės šian savaitgalis? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(donnaM @ 2017 07 07, 12:36)
nu...tikrai sventai buvau isitikinus, kad snd sestadienis  rolleyes.gif

aš manau kad daug kas taip ir pasidarė (daug kam šian šeštadienis) ax.gif nes laaaabai retai būna tokia tyla pas mane kaip šian unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2017 07 07, 15:59)
Faustina, tu kadangi nesituoki,  ateik siuntinių susirinkti savo  biggrin.gif

nesituokiu, bet isvykusi esu siandien biggrin.gif Mano mazuciai siuntinukai, neparduok niekam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 07 07, 17:39)
aš manau kad daug kas taip ir pasidarė (daug kam šian šeštadienis)  ax.gif nes laaaabai retai būna tokia tyla pas mane kaip šian  unsure.gif

As irgi negavau laiskucio, nors viskas apmoketa 3dieni 🎈
Atsakyti
QUOTE(Pooofke @ 2017 07 07, 12:57)
As irgi negavau laiskucio, nors viskas apmoketa 3dieni 🎈

jei trečiadienį vakare ir kitas bankas, tai bus tik ryte įkritę, todėl patenkat į nuodeminguosius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 07 07, 17:58)
jei trečiadienį vakare ir kitas bankas, tai bus tik ryte įkritę, todėl patenkat į nuodeminguosius  unsure.gif

Omg, dariau jau po pietu 🤦♀
Atsakyti
QUOTE(Pooofke @ 2017 07 07, 13:14)
Omg, dariau jau po pietu 🤦♀

jau patvirtinta 4u.gif

pleazzzzz, mergiukai, netingėkit atlėkti angel.gif visiškai pati su savim šian bendrauju biggrin.gif jau man gaila net tuščio šeštadienio, nes jei šian nykuma, tai ryt iš vis cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 07 liepos 2017 - 17:07
QUOTE(zuika23 @ 2017 07 07, 14:15)
Visos musiet atostogauja arba retus Lietuvos saulės spindulius gaudo, kad tyla tokia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Latvijos pajuryje saule sviecia wub.gif Siltos ir sauletos mini atostogos tongue.gif As pirmadieni savo maziuka pasiimsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Kate@Co ačiū už gėrius, nustebino MK kosmetinė ax.gif , Zuiki ėėėėė....tau pykt netinka, griebk vieną 4u.gif 4u.gif 4u.gif o.k tris biggrin.gif Ačiūūūū, viskas labai patiko:)
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 07 07, 19:06)
jau patvirtinta  4u.gif

pleazzzzz, mergiukai, netingėkit atlėkti  angel.gif visiškai pati su savim šian bendrauju  biggrin.gif jau man gaila net tuščio šeštadienio, nes jei šian nykuma, tai ryt iš vis  cray.gif

Ačiū 🎈Ryt bysiu 🙈
Atsakyti