Aciu komandai uz taip operatyviai pagautus batus tiko idealiai
Guessfactory - gerom kainom kuprines ir tasytes
Papildyta:
zydros basutes - 13.99$
ir ck basutes rudos ir juodos
Papildyta:
zydros basutes - 13.99$
ir ck basutes rudos ir juodos
QUOTE(loretaig @ 2017 05 08, 13:18)
Noreciau vyrui paimti NB daily deal jis nesioja 43..koki imti? Aciu
Mano vyras su 43 dydžiu nešioja 10 US New Balance, sakė, kaip tik (modelis 501). Gamintojas etiketėje rašo, kad tai 44 EU, 9,5 UK, 28 cm
Sveiki,
Nepataikem su dydziu...
Vyriski New Balance, US 10 dydis. Vidpadis - 28,5 cm.
https://www.joesnewb.../ml597/ml597aaa - 70
Nepataikem su dydziu...
Vyriski New Balance, US 10 dydis. Vidpadis - 28,5 cm.
https://www.joesnewb.../ml597/ml597aaa - 70
Ačiū mielosios, Jūs puiki komanda
Be Jūsų būčiau nuoga ir basa
Be Jūsų būčiau nuoga ir basa
AE vienus dzinsus perki kiti uz 50 proc ir galioja kodukas 40 proc junkites
Labas rytas
Retai aš jums padėkoju, bet šį kartą, kaip niekad, esu patenkinta operatyviai pagautu Rud by Rudsak paltuku, nes už 10 min kaina pakilo Kokybiškas ir kaip nulietas ant manęs ir rankovės, man ilgarankei, super geros Žodžiu, patenkinta laukiu žiemos Didelis Ačiū
Ir prie to pačio pasiūlysiu netikusius vyrui Lacoste vasarinius batukus, pasilikom didesnį dydį
Dydis: USA 11,5, EU rašo 45, viduje 29cm. Kaina: 37
Retai aš jums padėkoju, bet šį kartą, kaip niekad, esu patenkinta operatyviai pagautu Rud by Rudsak paltuku, nes už 10 min kaina pakilo Kokybiškas ir kaip nulietas ant manęs ir rankovės, man ilgarankei, super geros Žodžiu, patenkinta laukiu žiemos Didelis Ačiū
Ir prie to pačio pasiūlysiu netikusius vyrui Lacoste vasarinius batukus, pasilikom didesnį dydį
Labas rytas,
Antradienio pasiulymai (pasiulymai galioja ryte musu laiko, dienos begyje jie gali kisti):
Jcrew - papildoma 30-50 proc nuolaida su koduku SHOPSALE
Jcrewfactory - prekiu kainos sumazintos iki 60 proc
Anntaylor - papildoma 50 proc nuolaida sale skyrelio prekems
Loft - papildoma 40 proc nuolaida sale skyrelio prekems
Wilsonsleather - papildoma 75 proc nuolaida lauko rubams, kitoms prekems - papildoma 60 proc nuolaida minusuojasi automatiskai
Polo
GAP - papildoma 35 proc nuolaida su koduku
Oldnavy - papildoma 15 proc nuolaida automatiskai krepsiuke
Banana Republic - papildoma 40 proc nuolaida su koduku, yra isimiciu
Joesnewbalanceoutlet - NB kedukai super kainomis
Yoox - kai kuriu prekiu kainos sumazeja 20 proc krepselyje ir free shipas visiems uzsakymams, nereikia laukti kompanijos
Michaelkors - prekiu kainos sumazintos 25 proc, yra labai geru pasiulymu batams, rankinems
Armaniexchange - prekiu kainos sumazintos iki 60 proc
Bluefly - nuolaidos iki 70 proc ir free shipas
Gymboree
Crazy8 - nuolaidos iki 70 proc
Carters - nuolaidos iki 70 proc
Theperfumespot - papildoma 20 proc nuolaida su koduku, populiarieji Arden dezodorantai geromis kainomis
Tanforless - soliariumo kremukai geromis kainomis
Levi - papildoma 25 proc nuolaida, surinkus krepseli uz 100 $, su koduku SUMMER25
American Eagle - nuolaidos iki 50 proc
Uniqlo - free shipas nuo 75 $
Lordandtaylor - papildoma 20 proc nuolaida su koduku SUPER. Ar galioja jusu prekems, reiketu pasitikrinti krepselyje
Laukiame pageidavimu is siu ir visu kitu parduotuviu
NB Daily deal - galioja papildoma 40 proc nuolaida su koduku
Antradienio pasiulymai (pasiulymai galioja ryte musu laiko, dienos begyje jie gali kisti):
Jcrew - papildoma 30-50 proc nuolaida su koduku SHOPSALE
Jcrewfactory - prekiu kainos sumazintos iki 60 proc
Anntaylor - papildoma 50 proc nuolaida sale skyrelio prekems
Loft - papildoma 40 proc nuolaida sale skyrelio prekems
Wilsonsleather - papildoma 75 proc nuolaida lauko rubams, kitoms prekems - papildoma 60 proc nuolaida minusuojasi automatiskai
Polo
GAP - papildoma 35 proc nuolaida su koduku
Oldnavy - papildoma 15 proc nuolaida automatiskai krepsiuke
Banana Republic - papildoma 40 proc nuolaida su koduku, yra isimiciu
Joesnewbalanceoutlet - NB kedukai super kainomis
Yoox - kai kuriu prekiu kainos sumazeja 20 proc krepselyje ir free shipas visiems uzsakymams, nereikia laukti kompanijos
Michaelkors - prekiu kainos sumazintos 25 proc, yra labai geru pasiulymu batams, rankinems
Armaniexchange - prekiu kainos sumazintos iki 60 proc
Bluefly - nuolaidos iki 70 proc ir free shipas
Gymboree
Crazy8 - nuolaidos iki 70 proc
Carters - nuolaidos iki 70 proc
Theperfumespot - papildoma 20 proc nuolaida su koduku, populiarieji Arden dezodorantai geromis kainomis
Tanforless - soliariumo kremukai geromis kainomis
Levi - papildoma 25 proc nuolaida, surinkus krepseli uz 100 $, su koduku SUMMER25
American Eagle - nuolaidos iki 50 proc
Uniqlo - free shipas nuo 75 $
Lordandtaylor - papildoma 20 proc nuolaida su koduku SUPER. Ar galioja jusu prekems, reiketu pasitikrinti krepselyje
Laukiame pageidavimu is siu ir visu kitu parduotuviu
NB Daily deal - galioja papildoma 40 proc nuolaida su koduku
QUOTE(kristinkaa @ 2017 05 09, 08:41)
Labas rytas
O koks Rudsak paltukas?
Labai laukiu kompanijos
6pm
Nordstromrack
Jcrew
https://www.joesnewb...t.com/dailydeal
26,99-40 proc.?
26,99-40 proc.?
QUOTE(vavute11 @ 2017 05 09, 08:59)
O koks Rudsak paltukas?
Šis mėlynas
https://www.amazon.c...w...?th=1&psc=1
Pirkta už 135dol. Iš tikro, pagrindinis mano reikalavimas, tokio tipo paltukams (gal ir keistas reikalavimas) - natūralus kailis ant kapišono, nes tų visų "brisiaus" kailių labai nemėgstu na, ir kad ilgos rankovės būtų, nes pastovi problema man, su per trumpom rankovėm tai šis paltukas atitiko mano lūkesčius