Gal kas koki skanu receptuka su kiaulienos "tusonke" gali pasiulyt? su makaronais jau isbandyta.
Ir dar- turiu pora stiklainiuku rugstokos slyvu uogienes... Nlb mamai pasiseke su ja... ar galima butu ja kur panaudot?
QUOTE(SantaLucija @ 2013 08 11, 20:46)
Ir dar- turiu pora stiklainiuku rugstokos slyvu uogienes... Nlb mamai pasiseke su ja... ar galima butu ja kur panaudot?
Rūgščia uogienę visada sunaudoju kepdama pyragą, pilu ją tiesiai į tešlą, kai iškepa pyragas būna lyg meduolis.
Papildyta:
QUOTE(SantaLucija @ 2013 08 11, 20:20)
Gal kas koki skanu receptuka su kiaulienos "tusonke" gali pasiulyt? su makaronais jau isbandyta.
kiaulienos tušonkę dedam ant ryžių, ant apvirtų bulvių, po šaukštą galima įvyniot į lietinius, į virtinukus, galima kaip įdara naudot piemenų pyragui.
QUOTE(SantaLucija @ 2013 08 11, 20:20)
Gal kas koki skanu receptuka su kiaulienos "tusonke" gali pasiulyt? su makaronais jau isbandyta.
Tušonkę naudokit visur kur naudotumėt virtą mėsą: žemaičiai, virtų bulvių cepelinai, lietiniai, bulviniai rageliai, pyragėliai. Mums labao skanu pakepinta ant keptuvės ir valgyti su virtomis bulvėmis.
O uogienę sunaudokit trupininiui pyragui, o jei dar prie jo pieno stiklinė, tai pats idialiausas vakaras
Arba pakepinkit česnaką, čili pipirą, druska, petražolės, sudėkit uogienę, maišydamas sušildykit viską kartu ir turit puikų padažą prie mėsos patiekalų.