Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Evameda1 @ 2017 05 13, 11:25)
Kazin su 24cm peda 7,5 dydi imti? Pirmiau nusiunciau, dabar aiskinuosi smile.gif

Žiūrint koks modelis.Kokius imi ?ALLIE sako atitinka ax.gif Tavo ta pėda toks tarpinis variantas hmm.gif biggrin.gif
aš 7.5 siunčiau,bet mano pėda čiut daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 13 gegužės 2017 - 10:29
QUOTE(Gafsa @ 2017 05 13, 09:42)
Šlakai yr bobučių išmislas, o visam kitam pakanka pasišalint prakaitavimo ne tik per pažastis.

och jau tos bobutes biggrin.gif

bet aš vistiek manau, kad prakaito liaukų užkimšimas nėra gerai ir vengiu to kiek tai įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2017 05 13, 06:36)
As naudoju Driclora-kadangi naudoti pakanka labai retai-tai dziaugiuosi rezultatu ir sausom pazastim.

QUOTE(Kuti @ 2017 05 13, 08:06)
drinks_cheers.gif  man ir.
Sutinku,sudetimi jis tikrai nera geras,bet ..
Išbandžiau visus- jokio panašaus poveikio .

Esu ji keleta kartu naudojus, bet tas grauzimas, kai pasitepu, is proto varo, naktis nueina "suniui ant uodegos". Baisingai nemalonus jausmas...

QUOTE(Aleja.lt @ 2017 05 13, 09:22)
Šitas lavilin tikras nesusipratimas. Siaubas. Pirkom kelios koleges patikejusios ir visos zvengem susiriesdamos apie jo poveiki kalbedamos ir is savo naivumo. Smirdejau jau po 2 val ka jau kalbet apie 7 dienas smile.gif)))))

As vasara karts nuo karto driclor panaudoju. Minusas, kad Man labai grauzia jis, kenciu kiek galiu. Kai nebegaliu nusiplaunu bet vis tiek PUIKIAIVEIKIA.

Va va, ziauriai grauzia Driclor'as

Ir del lavilino pritariu, tas kvapas. Net nesuprantu, ten prakaito, ar to kremo kvapas toks baisus. As dar per klaida 2 vnt uzsisakiau, tai guli dabar, nzn, kur kisti biggrin.gif

QUOTE(Jurginiukas @ 2017 05 13, 10:14)
O aš bijau visokių antiprespirantų unsure.gif juk prakaitavimas natūralus ir žmogaus sveikatai reikalingas procesas, su prakaitu pasišalina šlakai ir dar visokie brudai, jei tą procesą užstabdyti, tai kur visa tai dedasi unsure.gif baisu net pagalvot rolleyes.gif Daugiausia ką naudoju tai ypatingai karštomis dienomis paprastą bakterijų kvapą naikinantį bet prakaitavimo nestabdantį dezodorantą unsure.gif

Turejau bendradarbe su tokiu poziuriu. Tai, jei darbas nuo 8, tai 8.10 su ja jau nebeimanoma budavo buti vienoj patalpoj... Visas ofisas zinojo, kur ji buvo, kur nuejo... Fui fui fui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 05 13, 11:29)
och jau tos bobutes biggrin.gif

bet aš vistiek manau, kad prakaito liaukų užkimšimas nėra gerai ir vengiu to kiek tai įmanoma smile.gif

Man tai svarbu,kad nesmirdėtų uždarose ir ne tik patalpose,nes kartais būna tooookie kvapai ,kad siaubas huh.gif wacko.gif savęs,savo antrų pusių negerbia,tai nors apie aplinkinius pagalvotų umn.gif tada su savo įsitikinimais tegu būna kur nors atskirai ir neina į kavines ,pardes ar kt,kad kitiems nesmirdėtų biggrin.gif

Jurginiuk,tau netaikau tikrai mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ambrute @ 2017 05 13, 11:30)
Turejau bendradarbe su tokiu poziuriu. Tai, jei darbas nuo 8, tai 8.10 su ja jau nebeimanoma budavo buti vienoj patalpoj... Visas ofisas zinojo, kur ji buvo, kur nuejo... Fui fui fui  doh.gif

apie ką ir kalbu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2017 05 13, 10:30)

Turejau bendradarbe su tokiu poziuriu. Tai, jei darbas nuo 8, tai 8.10 su ja jau nebeimanoma budavo buti vienoj patalpoj... Visas ofisas zinojo, kur ji buvo, kur nuejo... Fui fui fui  doh.gif

čia kita priežastis matyt buvo ne tik požiūris biggrin.gif būna žmonių, kurie taip "kvepia", kad jiems jokios chemijos nepadeda, užuojauta jiems 4u.gif , bet normaliai suprakaitavęs žmogus nepradeda iškart smirdėti biggrin.gif Nereikia pulti į kraštutinumus, va man baisoka skaityt, kai teplioja save kažkuo, kas net graužia blink.gif kad tik nesuprakaituot, gal būtų geriau nusiprausti dažniau, na čia tik patarimas, kiekvienam savo biggrin.gif 4u.gif

p.s. aš už tai, kad nesmirdėtume biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jokias būdais, jei muilas nepadeda, tada ok, prespirantai ir geriami ir purškiami ir tepami ir visokie kokie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginiukas: 13 gegužės 2017 - 10:42
o dėl Driclor'o ,tai nesu jo gerbėja,bet kartais panaudoju/svarbu ,kad netepti tik po skutimosi depiliacijų,turi kelios dienos praeiti ir baisiai smarkiai nepritepti+tepti grynai pačią pažastį,nepritepti aplinkui belenkaip-ir viskas ok tada,nieks negraužia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 05 13, 12:28)
Žiūrint koks modelis.Kokius imi ?ALLIE sako atitinka  ax.gif Tavo ta pėda toks tarpinis variantas hmm.gif  biggrin.gif
aš 7.5 siunčiau,bet mano pėda čiut daugiau  mirksiukas.gif

As irgi 7,5 siunciau...greit review permeciau, ziuriu ima half size up...sunku per tel ziurineti, oras tobulas, tai lauke su seimyna esam smile.gif
Atsakyti
Siulau merginos diesel dzinsus 31 dydihttps://www.nordstromrack.com/shop/product/1872372/diesel-lowky-straight-leg-jean?color=DENIM
Papildyta:
https://www.nordstro...ean?color=DENIM
Atsakyti
Siulau per mergaites pirktus ax.gif

Nauja Old Navy suknele. Dydis XS. Tarp pazastuku 2x48cm, klubai 2x47cm. ilgis nuo peties linijos 82cm. Sudetis-55% linas, 45% viskoze. 10Eur. Vilnius
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

Nauji LOFT Modern High Waist Skinny Ankle dzinsai. 24 dydis. Liemuo ramybes busenoje 2x34cm, klubai 2x44cm. Tamprus. 92% medvilne, 7% polyester, 1% spandex. 40Eur 34EUR su siuntimu Arba keisciau i 25-26 dydi. Vilnius
http://www.loft.com/...faultColor=7916
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Foto skolintos is interneto.

VILNIUS
Atsakyti
prisijunkit prie New Balance keduku,gaunasi tik $21.60

https://www.joesnewb...t.com/dailydeal
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 05 13, 11:24)
Jei spėjau prisijungiau  unsure.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

Gi balti biggrin.gif ne mada gi biggrin.gif