Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(GammaOrionis @ 2017 05 11, 20:58)
<p>Aciu komandai ir dalintojai uz siuntini  4u.gif​ </p>

Ačiū Jums 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2017 05 11, 20:16)
Bandau laime  ax.gif  Cia pirkau factory.jcrew suknele 8 dydzio, bet deja nepataikiau - reikalingas 6 dydis. Gal kas nori keistis?  mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip aplamai si suknele? As ir laukiu:)
Atsakyti
Ačiū už prekes aciuks.gif . O aš pasirodo optimistė - kelnės iš yoox tiko tik 12-metei dukrai biggrin.gif nepadės net "o gal sulieknėsiu". Bet labai gražios.
Vyras išsišaipė iš raudonų reebokų, čia sako tavo batai "look at me ?" smile.gif
Gera crew suknelė, daili, ne pačioms karščiausioms vasaros dienoms. Man 6 pats tas dydis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 11 gegužės 2017 - 19:38
Kauno 472 siuntos dar nėra?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 05 11, 20:36)
Ačiū už prekes  aciuks.gif . O aš pasirodo optimistė - kelnės iš yoox tiko tik 12-metei dukrai  biggrin.gif  nepadės net "o gal sulieknėsiu". Bet labai gražios. 
Vyras išsišaipė iš raudonų reebokų, čia sako tavo batai "look at me ?"  smile.gif
Gera crew suknelė, daili, ne pačioms karščiausioms vasaros dienoms. Man 6 pats tas dydis.

o kurie raudoni Reebokai? Labai jau ryškūs? ax.gif
Atsakyti
Gal kuri norite? 35 dydis, atitinka, lengvučiai, patogūs ir gražūs
https://www.nordstro...kid?color=GREEN
18.00Eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 05 11, 20:36)

Jep, faina suknele - ir i darba, ir siaip kur iseiti tiktu... Tikiuosi rasiu kam reikalingas 8 dydis apsikeitimui, nes patiko ji man wub.gif

Dar klausimas del Old Navy - jie ziuri koki ilgio dydis buvo uzsakytas ar siuncia bile kaip? Uzsakinejau S Regular, o gavau viska Petite - topai tai dar nieko, o vat suknele tai trumpa unsure.gif
Atsakyti
O Ralph Lauren nuo raudonu kainu taiko 30%?
Atsakyti
QUOTE(Sorella @ 2017 05 11, 19:52)
Laba, o Zappos ar buna kada papildomu kodu?

Niekada

QUOTE(jelenyte112 @ 2017 05 11, 20:57)
Dar klausimas del Old Navy - jie ziuri koki ilgio dydis buvo uzsakytas ar siuncia bile kaip? Uzsakinejau S Regular, o gavau viska Petite  - topai tai dar nieko, o vat suknele tai trumpa  unsure.gif

Tokiais atvejais butinai rasykite mums, gali buti, kad jusu prekes susimaise su kitos pirkejos 4u.gif

QUOTE(ericute @ 2017 05 11, 21:00)
O Ralph Lauren nuo raudonu kainu taiko 30%?

Jei prie prekes yra akcijos uzrasas, tada taikys

Laukiu GAP su 49%, ypatingai prekiu mazomis kainomis, puiki proga uzsipirkti kelnaiciu, kojinaiciu, kepuraiciu ir kitokiu smulkmenaiciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 gegužės 2017 - 20:14
QUOTE(Ingredd @ 2017 05 11, 15:37)
As su 25,5 cm 8 imciau;)

Aš su tokia pėda niekada 8 nebeimčiau 😜 mažiausiai 8.5
gal, kad mano pėda plati, nesmagu, kad pirštas ir kulnas remiasi 😜
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2017 05 11, 19:43)
o kurie raudoni Reebokai? Labai jau ryškūs? ax.gif

Nemoku telefonu nuotraukos įdėt, ryškūs , labai. Šviesiu iš toli 😃
Atsakyti
Apie kelinta Gap pirksite ? Uz pusvalanduko atsiusciau,ar spesiu ?
Atsakyti