Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2017 05 11, 12:38)
saliku dar turiu abieju spalvu,gal dar kam?
https://www.nordstro.....or=NAVY NIGHT

nebeturiu

laisvi 4M dydis $16.19
https://www.joesnewb...gs-hsb/kl574htg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 11 gegužės 2017 - 12:37
QUOTE(JMD @ 2017 05 11, 12:31)
Grįžau namo ir visaip kaip matavau. Aš viduj radau 22 cm. Tai turbūt  teisybę rašo, kad skirti 21,5 cm. Užtat jam ir spaudžia. Būtų kiek didesni būtų nesveiki batai. *****. Nu kaip gaiga nihaliu.

tai va, dar pastačiau vaiką ir abi pėdas pamatavu. net jei tie batai būtų buve 22,5 cm vistiek būtų per maži. Nes pėda jomajooooo, jokie ten 21,8 cm. O visi 22,5 cm užtat niekur nieko nebeįgrūda. va taip va. ragas. aš NB pirkdama iš 5 į 4,5 ištaisiau blink.gif bet tai dieve šventas iš kur man žinot, kad per kelis mėn ta letena vėl šitaip išaugs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 11, 14:23)
tai va, dar pastačiau vaiką ir abi pėdas pamatavu. net jei tie batai būtų buve 22,5 cm vistiek būtų per maži. Nes pėda jomajooooo, jokie ten 21,8 cm. O visi 22,5 cm užtat niekur nieko nebeįgrūda. va taip va. ragas. aš NB pirkdama iš 5 į 4,5 ištaisiau  blink.gif bet tai dieve šventas iš kur man žinot, kad per kelis mėn ta letena vėl šitaip išaugs  unsure.gif

o boze va cia tai letenele visas liutas karalius auga bigsmile.gif Manau tuoj saboniui pamaina bus rolleyes.gif lithuania.gif
Atsakyti
Merginos, Laureną renkat? Labai batų prireikė, o tik 1 porą to dydžio rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelaa @ 2017 05 11, 13:15)
Sveikos mergaites, patarkit su 25 cm koki dydi konversu imti?? nes nusipirkau 8 dydi ir per dideli buvo, ar cia kiekvienas modeliukas dar skirtingas del dydziu?
is parduotuves
http://store.nike.co...ifestyle-shoes/

dar karta pasikartosiu, gal zinot kaip dydziai 25cm pedai?
domintu sie modeliukai

Converse kedai 1

Converse kedai 2
Atsakyti
kokios spalvos wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.fossil.com/us/en.html - 25 proc MOM25
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 11, 10:33)
Sveikos! Parduodu iš rimaitytės pirktus conversus vaikui. Maži  blink.gif juose nėra 23 cm. Ir ant bato parašyta 21,5 cm

Niu tik ka parlekiau, ziuriu netiko kedukai, nu blyn net veidas uzkaito.
Nu tikrai kelis kar JMD matavau tuos kedukus viduj 23 cm , ir mano vaiko peda 23 , jis ykiso , matavosi, klausiau ar spaudzia, sako ne, tik tik. hmm.gif

Dabar pamatavau siuos kuriuos jis nesioja USA -3.5 , viduj 23.5 cm, o ant liezuvelio raso kad 21.5 pedai, vaiko koja 23 cm. unsure.gif

JMD, blyn man nepatogu net, siusk atgal, grazinsiu pinigelius. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 11, 13:23)
tai va, dar pastačiau vaiką ir abi pėdas pamatavu. net jei tie batai būtų buve 22,5 cm vistiek būtų per maži. Nes pėda jomajooooo, jokie ten 21,8 cm. O visi 22,5 cm užtat niekur nieko nebeįgrūda. va taip va. ragas. aš NB pirkdama iš 5 į 4,5 ištaisiau  blink.gif bet tai dieve šventas iš kur man žinot, kad per kelis mėn ta letena vėl šitaip išaugs  unsure.gif

nu va mūsiškių daugmaž tokios pat pėdos biggrin.gif aš irgi pasimetime kokio dydžio batų reikia,kažkoks augimo šuolis buvo,kad nebesuprantu kokius bepirkt ir kokį dydį nešioja unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2017 05 11, 13:37)
Niu tik ka parlekiau, ziuriu netiko kedukai, nu blyn net veidas uzkaito.
Nu tikrai kelis kar JMD matavau tuos kedukus viduj 23 cm , ir mano vaiko peda 23 , jis ykiso , matavosi, klausiau ar spaudzia, sako ne, tik tik. hmm.gif

Dabar pamatavau  siuos  kuriuos jis nesioja USA -3.5 , viduj 23.5 cm,  o ant liezuvelio raso kad 21.5 pedai, vaiko koja 23 cm. unsure.gif

JMD, blyn man nepatogu net, siusk atgal, grazinsiu pinigelius. 4u.gif

Nesiparink. Aš jau kitai merginai perleidau. Žinai, man atrodo kame bajeris. Tie batai biškytį siaurėja. Ir kadangi jie jam arba tikrai tik tik tai jam jie ir arba remiasi arba spaudžia. Kai toks dar balvonas nemoka žmoniškai papasakot. Bet aš ten ir stačiai ir gulsčiai ir spaudžiau tai tas pirštas jam tikrai pačioj pradžioj. Žodžiu turbūt reik tiesiog mažesnės letenėlės ir viskas.
Dabar miega pietus, pabus aš dar ūgį pamatuosiu. O tai dar ir kelnių per trumpų pripirksiu. Akyse jis man lyg vienodas. O va prašau. Nu bet su ta letena tai šakės.
Atsakyti
Gauta Vilniaus 522 dėžutė bigsmile.gif
Kieno mokėjimai patvirtinti, pakvietimus surašiau 4u.gif
Kam išeina pasiplanuokite atsimėmimą iki antradienio, nes nuo trečiadienio prasideda koncertų, festivalių laikas ir namuose mažai būsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 05 11, 13:28)
o boze va cia tai letenele visas liutas karalius auga  bigsmile.gif Manau tuoj saboniui pamaina bus  rolleyes.gif  lithuania.gif

Labai dėl to problemų yra. Ir visai nesidžiaugiu tuo kad jis taip auga. Raumenynas nespėja vystytis taip greit kaip kaulai tysta. Visas kumpsta, kojos krypsta. Gerai kad varo tą kašę tai treniruoja viską. Kitaip būtų labai blogai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 11, 14:54)
Labai dėl to problemų yra. Ir visai nesidžiaugiu tuo kad jis taip auga. Raumenynas nespėja vystytis taip greit kaip kaulai tysta. Visas kumpsta, kojos krypsta. Gerai kad varo tą kašę tai treniruoja viską. Kitaip būtų labai blogai.

Pilnai suprantu, mano sunus proporcinagai auga per metus 8-9 cm, nors dakatre sake per greit norma 5 cm.

O va su dukrai tai ir bedele ta sauna po 10-10.5 cm 6 m, o ugis 134 cm, vis paklausia tai jau baigiat pirma klase biggrin.gif sakau deja dar i paruosiamja ruosiames, bet jai va beda per dantis kirto ir plaukai baisiai slinko ir pedos kryspta i vidu ties vid. ciurna verysad.gif( O taip vos keli, bet jau apsitvarkem 4u.gif Bet baletas ir ort. vitpadziai bent sustapde procesa nekrypsta daugiau unsure.gif
Atsakyti