Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ar yra dar MK kedukai pilki us 6 dydis ? :rolleyes:  kazi su 37 koja tiks :hmm:

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 10, 09:28)
Turime begalybe Gap Cash, su jais nuolaida apie 49%, galioja viskam, grupuojame, laukiu uzsakymu

Einu ziureti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Janushka_ @ 2017 05 10, 12:15)
<p>Ar yra dar MK kedukai pilki us 6 dydis ? rolleyes.gif  kazi su 37 koja tiks hmm.gif
</p>

Visi isdalinti, nebeturime
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 05 10, 11:53)
Nežinau kodėl nerodė  smile.gif Man su jais įdomus reikalas (esu rašiusi,kartosiuosi) - matyt man netinka kažkas ar kas,na net nežinau,mąsčiau pasilikt/nepasilikt... Kvapas geras,bet mane  vargina ir galvą užskausta unsure.gif O čia dar toooks kiekis doh.gif Sumąstysiu-gal geriau vėl mėginuką nusipirksiu irnesakyk.gif Man jie net ne kaip kvepalai,kaip kokie šiaip kvapai,smilkalai ar kt .Suprantu-sunkūs,bet ne vien tame esmė,na gal tiesiog man netinka,gal kažkokia nata erzina nžn...Bet kvapas tai geras  biggrin.gif

Mane irgi kabina bet as tiek irgj isnaudosiu max pet 5 metus bet siaip idomus kvapas as neisivaziduoju kaip galima siluderinti smilkalus ir kazka saldaus paskui pasireiskia saldumas bet man pradines smilkalu natos biki nervina maza kieki pasiliksiu;)
Atsakyti
QUOTE(j-o-o-r-a-t-e @ 2017 05 10, 07:22)
Sveikos. Gal kuri patars koki dydi imti siu kedu, is vaiku skyriaus, nesioju 38 europini, peda apie 24,5 cm.
https://www.joesnewb...gs-oig/kl574o6g

Aciu  aciuks.gif

Pas mane tas pats dydis,New Balance 6.5US
Atsakyti
QUOTE(Eglyte @ 2017 05 10, 09:36)
gal kas turit šių kedukų 9dydį, kiek cm viduje? ir ar jie patogūs?

turiu 8.5,labai patogus,siauresnei kojai ;) 26.5 cm,bet su mano 25.5 jie nei trupucio ne dideli ;)
Atsakyti
http://www.potterybarnkids.com
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 05 10, 11:53)
Nežinau kodėl nerodė  smile.gif Man su jais įdomus reikalas (esu rašiusi,kartosiuosi) - matyt man netinka kažkas ar kas,na net nežinau,mąsčiau pasilikt/nepasilikt... Kvapas geras,bet mane  vargina ir galvą užskausta unsure.gif O čia dar toooks kiekis doh.gif Sumąstysiu-gal geriau vėl mėginuką nusipirksiu irnesakyk.gif Man jie net ne kaip kvepalai,kaip kokie šiaip kvapai,smilkalai ar kt .Suprantu-sunkūs,bet ne vien tame esmė,na gal tiesiog man netinka,gal kažkokia nata erzina nžn...Bet kvapas tai geras  biggrin.gif

Kad ir kaip man jie skaniai bekvepetu, man analogiskai plysta galva nuo ju.
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2017 05 10, 13:22)

Kokie grazus ranksluosciai vaikam blink.gif kaip noreciau kleckui nupirkt. Bet eina sau kokie brangus unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri noretumet nauju su etikete CONVERSIUKU savo vaikui. Labai patogu , kad nereikia ristis raistuku, nes su guma,gaila mums mazi. 4u.gif

Dydis US -3 [vidinis padukas 23 cm]
25 eurai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 10 gegužės 2017 - 12:53
Merginos, gal kur užmatėt vaikiškų kepurių nuo saulės su prailgintu galu?
Atsakyti
polo papildoma 30..boze boze biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 10, 13:28)
Kad ir kaip man jie skaniai bekvepetu, man analogiskai plysta galva nuo ju.
Papildyta:

Kokie grazus ranksluosciai vaikam  blink.gif kaip noreciau kleckui nupirkt. Bet eina sau kokie brangus  unsure.gif

Nu va mes iš tos mažumos kurioms jie netinka unsure.gif arba galvos ar nosys netikusios biggrin.gif

koks dar kleckas ??? vyras biggrin.gif nu bet jei laaabai wub.gif paimk 1 biggrin.gif
Papildyta:
nu kaip stringa sm doh.gif ir tokį užrašą išmeta unsure.gif kažkur kažką išvalyt reikia,ane ? bet tai kur rast hmm.gif bet kai stringa kompe ,stringa ir tlf tuo pačiu metu-tai ar valyme kaži problema unsure.gif
This page isn’t working
www.supermama.lt redirected you too many times.
Try clearing your cookies.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
Atsakyti