Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 05 06, 16:31)
Bernam isskyrus pica nieko neradau. Ispirkta matyt. Turiu vienus dzinsus. Trumpi, nukirpciau, padaryciau sortus, apklijuociau kokiom nesamonem, butu crazy ciuvas. Nu bet arba brungus tie sudniekiai, arba kai buna normalios nuolaidos, tada nebuna tokiu kur bernam tiktu.

tai pas mus pirk ,audinių parduouvėse būna nemažas pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 06, 16:31)
Bernam isskyrus pica nieko neradau.

Man ta pica net nelabai bernam tinkama ax.gif bet pvz max the monster ar smile puikiai tiktu biggrin.gif

QUOTE(rapoja @ 2017 05 06, 16:38)
tai pas mus pirk ,audinių parduouvėse būna nemažas pasirinkimas  smile.gif

Rapoja, bet kokie baisus jie pas mus, gyvai crew dauuug grazeni nei mano foto, pas mus parduodamiems kaip iki menulio biggrin.gif
Papildyta:
bet ir crew bernam turi, visai neblogu yr aisku reik nuolaidu palaukt
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 05 06, 16:41)
Man ta pica net nelabai bernam tinkama  ax.gif bet pvz max the monster ar smile puikiai tiktu biggrin.gif
Rapoja, bet kokie baisus jie pas mus, gyvai crew dauuug grazeni nei mano foto, pas mus parduodamiems kaip iki menulio  biggrin.gif
Papildyta:

Buvo kitokia pica ta kur likus su sirdutem. Bernam kur yra bais brungus dabar.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 05 06, 14:23)

Jei netiks Spygliz siūlyk man 😆 dukrai tiks 😉
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 05 06, 16:38)
tai pas mus pirk ,audinių parduouvėse būna nemažas pasirinkimas  smile.gif

Kad baisuokliski pas mus
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 05 06, 16:41)
Man ta pica net nelabai bernam tinkama  ax.gif bet pvz max the monster ar smile puikiai tiktu biggrin.gif
Rapoja, bet kokie baisus jie pas mus, gyvai crew dauuug grazeni nei mano foto, pas mus parduodamiems kaip iki menulio  biggrin.gif
Papildyta:

Nu tai JMD skundžias,kad brangu ir nėra,tai gal sakau pas mus rastų smile.gif aš gi irgi jcrew pirkau-faini wub.gif ir tą akiniuotę turiu biggrin.gif

Baisuokliški-ale ot žmogus ta JMD-nori papigiai ir gražių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 05 06, 16:51)
Nu tai JMD skundžias,kad brangu ir nėra,tai gal sakau pas mus rastų  smile.gif  aš gi irgi jcrew pirkau-faini  wub.gif ir tą akiniuotę turiu biggrin.gif

Baisuokliški-ale ot žmogus ta JMD-nori papigiai ir gražių  biggrin.gif

Nu ir as sakau, bais bjauri boba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 06, 16:54)
Nu ir as sakau, bais bjauri boba  tongue.gif

aha devil.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 05 06, 16:47)
Jei netiks Spygliz siūlyk man 😆 dukrai tiks 😉

biggrin.gif ok, bet aišku labai tikiuosi, kad tiks biggrin.gif tas kirmeliukas nerealus, o dar su kišenėm wub.gif
Atsakyti

Kur perkate Converse be 6pm?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 06, 13:52)
As pasiemiau siuntinuka siandien irgi. Tai labai labai faina dzinsini svarka vaikui gavau. Cia isparduotuvej kabejo kabejo turbut kelis menesius, kol sugalvojau paklaust biggrin.gif labai minkstas ir svelnus dzinsas. Superinis. Ir spalva dzinso grazi labai, tikra tokia indigiska ta tikra dzinso melyna.

ACIU RUDAPLAUKEI  4u.gif

Ir Sandrutei  4u.gif  wub.gif

Tiesa, siandien uzsidejau kriu bliuskyte su tom varpelinem rankovem ir sagytem nugaroj. Grizdama uzsukau apsipirkt i maxe. Tai matyt is pavydo visos tetos i mane ziurejo biggrin.gif nes labai grazi ir atrodo  tikrai liuks biggrin.gif

Zinok ir as ja siandien buvau uzsidejusi, irgi spoksojimo nemazai susilaukiau. Ir pati labai gerai su ja jauciausi
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2017 05 06, 17:12)
Zinok ir as ja siandien buvau uzsidejusi, irgi spoksojimo nemazai susilaukiau. Ir pati labai gerai su ja jauciausi

Taip noriu dar vienos riuzavos. Bet nebematau blink.gif
Atsakyti