Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gėlužė, gal amazon?
Bet aš tai pirkčiau LT, nes ir garantinis, ir šiaip, "jei ką" - nes pirkinys vie tiek, 200 eur mažiausiai, jei toks ne minimalistinis.
---
Kaip "užkinas" tas kai redirect'ina ir neatidaro psl, negaliu. Coockies pravalyti, bet čia gal ir SM "bajeriai".
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 05 04, 21:28)
Labas vakaras,

Turiu rasti vyrui kruta sportini laisvalaikio laikrodi. Niekad nieko nereikia, bet gavau toki nurodyma rasti ir nupirkti toki daikta:)
Gal pirkote kas koki, pareklamuokite, buciau dekinga, nes as tik apie skudurus ismanau:)

o ką tas laikrodis turi daryt? biggrin.gif tik laiką rodyt ar dar ir atlikti sportinio laikrodžio funkciją?
maniškis tokį turi: https://www.amazon.c...y/dp/B01A5HIQ7Q

bet jis jau sportui naudojamas, ne tik laiką rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 05 05, 08:18)
Kaip "užkinas" tas kai redirect'ina ir neatidaro psl, negaliu. Coockies pravalyti, bet čia gal ir SM "bajeriai".

Dvi dienas jau taip mane nervuoja unsure.gif drinks_cheers.gif ale kaip gerai,kad ne tik mane vieną biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ačiū dėl laikrodžių 4u.gif Noriu JAV pirkti, pigiau juk, čia net į parduotuves neinu smile.gif

Carlin, va toks kokį užrodei labai tiktų, bet kaina blink.gif Žinoma, gero daikto pigiai nenupirksi, bet mums neįkandama:(

Gal kas kažką pigesnio esate pirkę?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 05 04, 22:28)
Labas vakaras,

Turiu rasti vyrui kruta sportini laisvalaikio laikrodi. Niekad nieko nereikia, bet gavau toki nurodyma rasti ir nupirkti toki daikta:)
Gal pirkote kas koki, pareklamuokite, buciau dekinga, nes as tik apie skudurus ismanau:)

Sveiki, galiu rekomenduoti Suunto. Vyras turi Suunto Ambit3 SPORT Black (HR), labai patenkintas.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 05 05, 07:52)
Labas rytas 4u.gif

Ačiū dėl laikrodžių 4u.gif Noriu JAV pirkti, pigiau juk, čia net į parduotuves neinu smile.gif

Carlin, va toks kokį užrodei labai tiktų, bet kaina blink.gif Žinoma, gero daikto pigiai nenupirksi, bet mums neįkandama:(

Gal kas kažką pigesnio esate pirkę?

To paties garmin yra ir gerokai paprastesniu laikrodziu, kuriu tikrai pakanka neprofesionaliam sportininkui. Is paprastesniu yra dar polar. Siaip daug firmu siuo metu gamina tuos ismaniuosius laikrodzius, ziurint kokiu jums funkciju reik.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2017 05 05, 08:09)
To paties garmin yra ir gerokai paprastesniu laikrodziu, kuriu tikrai pakanka neprofesionaliam sportininkui. Is paprastesniu yra dar polar. Siaip daug firmu siuo metu gamina tuos ismaniuosius laikrodzius, ziurint kokiu jums funkciju reik.

tikrai yra paprastensių, fenix jau turbūt vienas iš jų brangesnių. Bet jo privalumas tas, kad jį gali nešioti kasdien, kaip paprastą laikrodį, nes turi ir analoginį ekraną, normalią apyrankę.
Tie kiti paprastesni labai jau sportiniai. Aš pati turiu tokį Garminą:
vartotojo įkelta nuotrauka

jis turbūt dvigubai pigesnis, jei ne daugiau. Bet jis jau toks visiškai sportinis laikrodis, neturintis analoginio ekrano.

Daugybė tų laikrodžių iš tiesų ir dar klausimas kam jis bus naudojamas.
Atsakyti
Oi kaip smagu, kad pasidalinate, jau dabar ir man to laikrodžio reikia biggrin.gif
Vyras mano medžioklei, sportui naudotų, nors menkas iš jo sportininkas, tai labai didelių navarotų nereikia biggrin.gif
Einu toliau domėtis apie juos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 05 05, 08:29)
Oi kaip smagu, kad pasidalinate, jau dabar ir man to laikrodžio reikia biggrin.gif
Vyras mano medžioklei, sportui naudotų, nors menkas iš jo sportininkas, tai labai didelių navarotų nereikia biggrin.gif
Einu toliau domėtis apie juos 4u.gif

Jei reik medzioklei, tai tada būtinai turėtų GPS būti. Tikrai galima rasti ir paprastesnių modelių, bet žiūrėkot labiau specializuotų gamintojų.

Tom tom žiūriu pigesnių turi, tik nežinau kaip kokybė:
https://rrs.lt/sport...ba.html?cat=511
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 05 gegužės 2017 - 08:39
I laikrodziu tema http://www.samsung.c...ar-s3-frontier/ siai dienas pripazintas vienas geriausiu 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra tokį laikrodį turi,tai labai patenkinta -
http://www.s-sportas...POLAR_M400/1550
Atsakyti