Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

LOFT 50% sale, dedu, laukiu uzsakymu, kad surinktume free ship
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 04, 10:27)
As mielai pirkciau dzinsini svarka ar liemene su patch, tik kazkaip dar akis uz nieko neuzkliuvo.

As nuo "auksto " atsinesiau 20m. senumo klasikini dzinsini ,gelem siuvineta GAP svarka biggrin.gif
Superinis wub.gif nesiosiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaži pildo MK prekių? Žiauriai noriu Allie pilkų batu. Vakar turbut žaibiškai dingo. Gal žinot apie kelinta pildo jei pildo, kad greit pačiupt
Atsakyti
QUOTE(esute @ 2017 05 04, 12:38)
Kaži pildo MK prekių? Žiauriai noriu Allie pilkų batu. Vakar turbut žaibiškai dingo. Gal žinot apie kelinta pildo jei pildo, kad greit pačiupt

Pildo apie pietus, 13val
Atsakyti
http://www.dillards......size=04971055

kazkas ieskojo MK pilko paltuko smile.gif M ir L dydziai
Atsakyti
Cocoon papildyta
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 04, 12:05)

melyno norecaiu,bet 6 nebebera verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Turime laisva 2US JCREW silko suknele, kaina 34,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

Turime laisva JCREW mergaitiska pukine, juoda spalva, 4-5 dydis, kaina 32,49$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 04, 10:46)
Nuss kirtau mamikei MK crossbody prie jos sidabriniu MK baciuku. Jei ji mane su ta tarba per duris istransportuos, reiks paciai devet  biggrin.gif

Gerai cia issivartei biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif is tikro iskart sau emei
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 04, 09:46)
Nuss kirtau mamikei MK crossbody prie jos sidabriniu MK baciuku. Jei ji mane su ta tarba per duris istransportuos, reiks paciai devet  biggrin.gif

Tai, kad dabar baciokai su tases spalva nesiderina, nemadinga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 05 04, 13:52)
Gerai cia issivartei  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif  is tikro iskart sau emei

Ne. Mamka nusipirko macys tokius sneikerius sidabrinius su knopkytem kaip saulutem. Nu grazus labai. Syryt rengiasi ir zyzia, vaaaaa batus turiuuuu o rankinukas tik tas jacobso kur jai per gimtadieni padovanojau. Tipo visa tokia stilinga ir tarba jai vasarai ne i tema. Jau tokia nabage biggrin.gif ir linamogas ikele ta tarbyte. Ai, dzyn galvoju, mamu dienai bus ir prie jos tu sneikeriu. Gal nebezys biggrin.gif man forma tos terbeles visai grazi. Tik kad ji prie mano garderobo visai netinkanti. As turiu Vinco terbele is pernai vasarine.
Atsakyti
Gal kas turit tokią liemenę? Verta dėmesio?
https://www.loft.com...p;prodId=417572
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuxis: 04 gegužės 2017 - 13:20