Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

merginos, mazdaug kada ir kur geriausia zvalgytis Bearpaw Women's Emma Short Snow Boot ateinanciai ziemai noriu siu batuku
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 04, 10:38)
kadangi tokie dalykai praktiskai neuzmusami, tai as bijau, kad uz keliu metu iseis tie patch is mados ir bus be rysio paskui...

Nusiardai ar nusisegi ir varai toliau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 05 04, 10:45)
merginos,  mazdaug kada ir kur geriausia zvalgytis Bearpaw Women's Emma Short Snow Boot ateinanciai ziemai noriu siu batuku

Tikrinčiau/ieškočiau amazon,nordstromrack,sierratradingpost
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 05 04, 10:43)
JMD,te tau džinsai oro_buckis.gif biggrin.gif

Tas sauletekis ant uodegos neikainojamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 04, 10:59)
Tas sauletekis ant uodegos neikainojamas biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 05 04, 09:58)
Nusiardai ar nusisegi ir varai toliau. ax.gif

As prilyginamus pirkau. O ir rubus stengiuos atnaujint ... aisku yra tokiu neuzmusamu mielybiu, pvz odinuke kuri su laiku tik fainesne daros bet ant jos ir nelipinsi, o ant vasariniu sortu kodel ne smile.gif pvz tippiukai be aplikaciju pigus, nusiperki kokia crew aplikacija ir tikrai iseina pigiau nei koks paturbintas tippis smile.gif as tokia prie crazy labiau tai man faina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 05 04, 09:43)

Paziuresi kuris dydis geriau tiks. Netinkama parduosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 04, 10:43)

Tada i Gediminke biggrin.gif Mazu Alesius fotke padarys biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turit vaikiskas hunter kojines parduot i botus? Botai uk9 dydzio smile.gif gali buti devetos bet nesudevetos.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 04, 11:13)
Tada i Gediminke biggrin.gif Mazu Alesius fotke padarys biggrin.gif

Va! tocnai! biggrin.gif busiu gviazda filmova biggrin.gif nunesiu visokias "-laviciutes"

o jei rimtai man reik batu vaikui vasarai blink.gif gal kokiu sperry unsure.gif tipo mokasinu lengvu unsure.gif
Atsakyti
MK pinigine gera kaina

Sidabrinis Jet Set

Juodas medium Hamilton

Melynas Bridgette

Pilkas Bridgette
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 gegužės 2017 - 10:28
Nuss kirtau mamikei MK crossbody prie jos sidabriniu MK baciuku. Jei ji mane su ta tarba per duris istransportuos, reiks paciai devet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 04, 10:21)
Va! tocnai! biggrin.gif busiu gviazda filmova  biggrin.gif nunesiu visokias "-laviciutes"

o jei rimtai man reik batu vaikui vasarai  blink.gif gal kokiu sperry  unsure.gif tipo mokasinu lengvu  unsure.gif

TOMS paziurekit, as dickiui nupirkau labai patiko, dabar maziui ieskau ax.gif
Atsakyti