Labas vakaras, gal turit pradėtą rinkti krepšelį www.fragrancenet.com ??
https://www.nordstro...16153?color=GTP jei -Gyte- nenoretu xs tai btukstelkit merginom i pasta man laiko didesni dydi

Labai laukiu:
www.aeropostale.com
www.uniqlo.com
www.aeropostale.com
www.uniqlo.com
QUOTE(spygliz @ 2017 05 02, 20:12)
https://www.nordstro...16153?color=GTP jei -Gyte- nenoretu xs tai btukstelkit merginom i pasta man laiko didesni dydi 

Parasiau jau i pasta del tympu

Turim laisvus:
Jcrew Girl's off the shoulder striped top, 6-7 dydis, pirkta uz $14.99
Jcrew Girls' Olive and Izzy sailing T-shirt, 6-7 ir 14 dydziai, pirkta uz $16.49
Jcrew Girls' Olive and Izzy sailing T-shirt, 6-7 ir 14 dydziai, pirkta uz $16.49
QUOTE(Renadai @ 2017 05 02, 20:10)
Labas vakaras, gal turit pradėtą rinkti krepšelį www.fragrancenet.com ??
siandien viska supirkome is cia,bet galim vel rinkti,greitai cia renkasi
Jour d'Hermes women Eau De Parfum Spray Refillable 2.8 oz (be dezutes), 64 eurai (jau Lietuvoje)
oz
HERMES
Plumeria Swimwear - Trouble in Paradise, virsus S dydis, apacia - M dydis, juoda spalva, pirkta uz $35.

plumeria
Parduodame Calvin Klein Men's Power FX Static Trunks, L dydis, 12 euru (pakeliui i Lietuva)
Calvin Klein trunks
JCREW Boys' critter flip-flops in fishing lures, K2 dydis, 15 euru

jcrew flip flops
oz

HERMES
Plumeria Swimwear - Trouble in Paradise, virsus S dydis, apacia - M dydis, juoda spalva, pirkta uz $35.

plumeria
Parduodame Calvin Klein Men's Power FX Static Trunks, L dydis, 12 euru (pakeliui i Lietuva)
Calvin Klein trunks
JCREW Boys' critter flip-flops in fishing lures, K2 dydis, 15 euru

jcrew flip flops
QUOTE(SADNESS @ 2017 05 02, 16:02)

mergytes dar siu paltuku buna ar nebe? gal kas galite dydi pakomentuot? kokiam orui jie tinkami?
Ar būna nežinau, bet dėl dydžio galiu pakomentuoti-turiu M dydį, iš Usa paprastai viską ir perku M, toks truputėlį į didesnę pusę, bet kai be sagų, tai gerai. Paltukas šiltas, su vilna, mažai vaikštant, manau,nešiosiu ir žiemą. Jei domintų išmatavimai, parašykite.
Ir man su 1,72 cm jis tikrai gerokai ilgesnis nei ant manekenės.
Mergaitės, kurios pirkote Reebok stockholmus ir gavote,gal pasakysite kuris dydis tiko 24,5cm pėdai?7,5 ar 8 geriau?

QUOTE(Juorita @ 2017 05 02, 20:46)
Ar būna nežinau, bet dėl dydžio galiu pakomentuoti-turiu M dydį, iš Usa paprastai viską ir perku M, toks truputėlį į didesnę pusę, bet kai be sagų, tai gerai. Paltukas šiltas, su vilna, mažai vaikštant, manau,nešiosiu ir žiemą. Jei domintų išmatavimai, parašykite.
DEKUI, as nesioju s, gal atda xs geras butu

QUOTE(Juorita @ 2017 05 02, 20:46)
QUOTE(SADNESS @ 2017 05 02, 20:59)
As ji seku, bet nebeimeta jo visai po didziuju ispardavimu,

QUOTE(rudaplauke @ 2017 05 02, 12:27)
Turim laisvus:
6-7 dydziu nebeturim, liko 14 dydzio Olive and Izzy t-shirt