Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 18, 20:15)
<p>O man patinka organizuot, savo idejas teikt. Nematau tame jokios bedos.</p>

man irgi patinka.
Bet kur vyriska iniciatyva, jei visada organizuot ir galvot turi moteris?
kai viska susiorganizuoti turi moteris, as pripazistu vienu atveju- "brangioji, prisipirk gimtadienio proga kvepalu, papuosalu ir apatiniu, as apmokesiu" biggrin.gif
nes vyrui situos dalykus pataikyti tikrai super sunku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 18 birželio 2018 - 19:23

Tai, kad ta vyriska iniciatyva man dazniausiai nepatinka. Pasiulo kitasyk kokia nesamone, nei i tvora, nei i mieta. :D 

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 18, 20:21)
<p>Tai, kad ta vyriska iniciatyva man dazniausiai nepatinka. Pasiulo kitasyk kokia nesamone, nei i tvora, nei i mieta. biggrin.gif </p>

pvz, ka laikai nesamone? gal tai visai miela? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:11)
va va...
o paskui jie skundziasi, kad vyriskuma pakirtinejam, nes pacios viska sprendziam, nors jie mielai viska nuo savo galvos nusimeta.
gerai, kad ne visi tokie nusimuilintojai  biggrin.gif
rene, gerai,kad dar nors finansuoja  biggrin.gif  gi siuolaikiniai riteriai su paniatkem jau - pati sugalvojai, kad i sita  kavine eisim ir kad sita braaaangia kava gersi, tai pati susimokek  biggrin.gif

Kai eidavau į pasimatymus su pažinčių portalo vyrukais, yra tekę užmokėti ir už juos. Išgyvenau, bet jie mano akyse tą pačią minutę mirė. biggrin.gif
O mv tai griežtai skirsto vyriškas ir moteriškas pareigybes, atbuvusi visas moteriškas pozicijas prie viryklės, namų tvarkymo ir visur kur, į parduotuvę su juo keliauju be piniginės. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:24)
pvz, ka laikai nesamone? gal tai visai miela?  ax.gif

Kasmet kelionė paskui formulė-1 biggrin.gif
Mv irgi pamišęs dėl formulės, o pernai dar pirmi metai kartu, vis arti jo laikydavausi, matyt pasiilgus buvimo kartu , tai kai per "auksinį protą" buvo klausimai apie tų metų formulę, visus 20 klausimų atsakiau. Gaila, kad buvau ne studijoje, finale, o ant sofos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 18 birželio 2018 - 19:29
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 17:07)

idėja geniali biggrin.gif  būtų  dvi žmonos ir po dvi dukras iš šonų. o mes dvi uodeginės sugyventinės už kadro liktume turbūt biggrin.gif

ne ne, sugyventines i kadra turi patekt. Paskui po n metu anukams butu idomu tokia foto parodyti - va tavo senelis, cia as, o sitos 3..... o kaip jas pavadint? blink.gif O sitos 3 tavo pusiau seneles ir ju dukros, o tavo mamos seserys biggrin.gif Nu, zodziu, su foto lengviau butu isaiskinti biggrin.gif

QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:14)
as cia taip supaprastintai parasiau biggrin.gif
Dabar tai gali ne tik duona, bet ir torta moket iskept, turet belekoki kraiti, ale ne to vyrai iesko  ax.gif

faktas, siuolaikines kandidates viska turi moketi, darba tureti, bet jei paklaustume kokios jos turi butu, tai vyru sarasas butu gan paprastas:
1. grazi
2. grazi
3. grazi
4. grazi
5. grazi...
....
....
....
....grazi.
O jei rimtai, tai paprastai po 1 punkto "uzstringa" dauguma.

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 18, 20:05)
<p>As praeities netrinu, dekoju jai uz sveikus, protingus vaikus, su exu nesibiciuliauju, snapso n egeriu, bet, retkarciais, atsitikus bedai, vienas kitam padedam. su exo drauge, sutikus, pasisveikinu. I exanytos laidotuves vaziavau.</p><p></p><p>O dabartimi dziaugiuosi, nes ji yra tokia, kokios norejau. Ir linkiu savo exui laimes visur ir visada. Esu dekinga jam, kad visada rupinosi musu vakais, ir dabar tebesirupina, jau uzaugusiais.</p>

kad visi sitaip protingai sutartu. Pagarba.
P.S. manes galima negerbt, as nebuvau savo anytos laidotuvese. Kaip sakiau, tai padariau. Ir nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 20:26)
Kai eidavau į pasimatymus su pažinčių portalo vyrukais, yra tekę užmokėti ir už juos. Išgyvenau, bet jie mano akyse tą pačią minutę mirė. biggrin.gif
O mv tai griežtai skirsto  vyriškas ir moteriškas pareigybes, atbuvusi visas moteriškas pozicijas prie viryklės, namų tvarkymo ir visur kur,  į parduotuvę su juo keliauju be piniginės.  biggrin.gif
Papildyta:

Kasmet kelionė paskui formulė-1  biggrin.gif

man yra teke moket uz abu, bet jis nemire, tiesiog jo bankines korteles neprieme (banko sistemos sutrikimai), o grynu neturejo. Bet dzentelmeniskai parveze iki namu, nes as buvau be automobilio.
o kelione paskui formule irgi gali buti fun biggrin.gif
svarbu, kad tai nebutu vienintelis fun rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:11)
va va...
o paskui jie skundziasi, kad vyriskuma pakirtinejam, nes pacios viska sprendziam, nors jie mielai viska nuo savo galvos nusimeta.
gerai, kad ne visi tokie nusimuilintojai  biggrin.gif
rene, gerai,kad dar nors finansuoja  biggrin.gif  gi siuolaikiniai riteriai su paniatkem jau - pati sugalvojai, kad i sita  kavine eisim ir kad sita braaaangia kava gersi, tai pati susimokek  biggrin.gif

Kodel vyrai atrodo tokie nesveeiki kompleksuoti su savo visokiais vyriskumo pakirtinejimais, menkinimais. Net nesuvokiama.

Del riteriskumo, tai galima gal kovot, del nekaltos princeses, o ne del neaisku kiek vyru ragavusios moters.
Patyrus moteris turi buti kaip minimum ISMINTINGA. Tada ir kitu problemu nebus. Tokia turii sugeebet valdyti ir kurti santykius ir matyti perspektyva ar nematyti is intuicijos, be jokiu ten kavu

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 20:26)

man uz vyra dar neteko sumoketi. Bet kai sumokedavau uz save, tai budavo pirmas ir paskutinis pasimatymas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 20:28)
faktas, siuolaikines kandidates viska turi moketi, darba tureti, bet jei paklaustume kokios jos turi butu, tai vyru sarasas butu gan paprastas:
1. grazi
2. grazi
3. grazi
4. grazi
5. grazi...
....
....
....
....grazi.
O jei rimtai, tai paprastai po 1 punkto "uzstringa" dauguma.

oi, cia bazinis reikalavimas
antras bazinis - kad neguletu kaip lenta ir greit duotu biggrin.gif
Papildyta:
ai dar, is mano pasimatymu bajeriu biggrin.gif
buvo tokiu, kuriems baisiai rupejo, kiek uzdirbu, kuo dirba mano tevas, ar turiu savo buta ir tt.
man kazkaip nekilo minties analogisku klausimu uzdavineti.
kiek uzdirba, mano nuomone, dera klausti tik jau kartu apsigyvenus, kad zinoti, kaip proporcingai bendras islaidas pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 20:29)
man uz vyra dar neteko sumoketi. Bet kai sumokedavau uz save, tai budavo pirmas ir paskutinis pasimatymas.

Baisiausia buvo tai, kad sumokėjau už vieną drebarankį, už jo kavą ir arbatos palikau, o jis norėjo po pasimatyminio atsisveikinimo bučinuko. Ir kaip nuoširdžiai nustebo jo negavęs. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:30)
oi, cia bazinis reikalavimas
antras bazinis - kad neguletu kaip lenta ir greit duotu  biggrin.gif

as ko gero antro punkto net negirdejus, dauguma uzstringa pro "grazi" ir antra punkta jiems sugalvot, kaip man aukstoji matematika tease.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:34)
ai dar, is mano pasimatymu bajeriu  biggrin.gif
buvo tokiu, kuriems baisiai rupejo, kiek uzdirbu, kuo dirba mano tevas, ar turiu savo buta ir tt.
man kazkaip nekilo minties analogisku klausimu uzdavineti.
kiek uzdirba, mano nuomone, dera klausti tik jau kartu apsigyvenus, kad zinoti, kaip proporcingai bendras islaidas pasidalinti.

Tai kad gali nebūti ko proporcinti. biggrin.gif Nemažas būrys vyrukų internetinėse pažintyse "laikinai nedirba", " prieš du mėnesius grįžo iš užsienio", serga negaluoja ir pan. unsure.gif
Atsakyti