Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 19:04)
tai jei buti kitas turetu nerukyt, negert, nevalgyt mesos, sportuoti, tai ci abe to,ad mane turetu be galo myleti, nu panaisia kaip Given aprase, tik va tokiu ne kas, Given lyg sake man anekdota ar as jai, apie Kaledu seneli.

mat kaip, o pati tai tingi sportuot biggrin.gif ot gyvatėlė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 18:28)
Valgo, ką aš ruošiu, o aš riošiu be mėsos. bigsmile.gif

As tai NIEKO NEVALGYCIAU TADA, nieko.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:14)
O patrauklumas yra individualus dalykas. Buna,kad nuo vyru,kurie man patrauklus, grozio kitos spjaudosi  rolleyes.gif

ihm, labai subtilu. Man pvz. net šukuosena lemia patrauklumą. Nu pvz. visoms turbūt ar praktiškai visoms žinomas Cristiano Ronaldo (kaip tik ir futbolas dabar, tai į temą), nu man jis kai pasiaugina plaukus, tai gražuolis, o kai toks kaip dabar, skustas, nu ne tas jau. Jau negaliu sakyti, kad ten idealas, gražuolis, tada jau žvilgsnis kitur krypsta, kai himną dainuoja atrodo lūpas kreivai dėlioja, dantis analizuoju, kad forma man nelabai ir pan. biggrin.gif O kai su plaukiokais, tai visai wub.gif
O kitas kaip tik bus man plikas gražus, su plaukais jau atrodys kūtvėla ir baisus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 19:45)
Mano ex viska suorganizuodavo, tai as is jos ismokau atyvumo ir inciatyvu ir kitu dalyku.
Na kazkaip jaunysteje atrode viskas priesakyje.

O dabar tai ziuri i zmones, pirmiausia i moteris ir matai vergus priklausomus nuo daug dalyku.
Todel jei netureciau nieko tai pirmiausia domintu laisvos moterys... nuo kazkokio darbo. Tokios kur gali nesunkiai susirasti gera darba ne vienoje valstybeje, ar turi koki laisva darba, kuri gali dirbti is bet kur. Na laisvi zmones, o kazkokiu darbu, ofisu verges.

Arba - tegu buna nedirbanti...  Va cia tai problema. O ne koks vienetinis pasimatymas

Iniciatyvos turi buti is abieju pusiu.
Bet jei vyras nepasivargina net kavinukes pasimatymui pasizvalgyti ir pasiulyti, tai gal ta moteris ji nelabai ir domina? arba visiskas apkiautelis, kuri reiks stumk trauk principu...
Labai idomus kriterijus rinktis moteri pagal jos darba biggrin.gif
Idomu, kas butu, jei moteris ivardintu kaip kriteriju vyro darba,pvz, kad butu advokatas, uzdirbantis po 300 euru per valanda ir galintis dirbti is namu,kad sergancius vaikus priziuretu? biggrin.gif vel sarzuoju, jei ka mirksiukas.gif
aktualumas del saliu galimas tik tuo atveju, jei vyras neplanuoja gyventi Lietuvoje, tuomet taip, jam aktualu rasti tokiu paciu interesu moteri.
Taigi kriterijus - ne darbas, o interesu del gyvenimo kitose salyse atitikimas rolleyes.gif
As, pvz, kitoje salyje noreciau pagyventi nebent tik laikinai (pvz, ziemos sezonas Azijoje biggrin.gif ), tai mano kriteriju sarase nera tokiu dalyku, kaip tamstos.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:51)
Labai idomus kriterijus rinktis moteri pagal jos darba  biggrin.gif

būna taip, o kaip krepšininkai žmonas renkasi tokias, kurios pasiaukos ir su jais visur važinės...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 19:50)
ihm, labai subtilu. Man pvz. net šukuosena lemia patrauklumą. Nu pvz. visoms turbūt ar praktiškai visoms žinomas Cristiano Ronaldo (kaip tik ir futbolas dabar, tai į temą), nu man jis kai pasiaugina plaukus, tai gražuolis, o kai toks kaip dabar, skustas, nu ne tas jau. Jau negaliu sakyti, kad ten idealas, gražuolis, tada jau žvilgsnis kitur krypsta, kai himną dainuoja atrodo lūpas kreivai dėlioja, dantis analizuoju, kad forma man nelabai ir pan. biggrin.gif O kai su plaukiokais, tai visai wub.gif
O kitas kaip tik bus man plikas gražus, su plaukais jau atrodys kūtvėla ir baisus.

o lyg tycia plaukai pas vyrus yra kintamas dalykas biggrin.gif dantys zmoniu irgi su laiku pakeiciami biggrin.gif
ne plaukuose ar dantyse esme, o ziburiukuose akiu rolleyes.gif
buvau neseniai viena vyriski sutikusi. Gatvej praeiciau nepastebejusi, bet teko pabendrauti, tai uch kaip tos akys zibejo smile.gif bet deja, kadangi bendravom darbo reikalais, tai is jo puses butu nekorektiska mane i pasimatyma kviesti. o gaila...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 19:54)
būna taip, o kaip krepšininkai žmonas renkasi tokias, kurios pasiaukos ir su jais visur važinės...

tai as ir sakau,kad tai labai individualus kriterijus, priklausantis nuo asmeniniu interesu,bet niekaip neitrauktinas i bazinius kriterijus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 18:51)
Iniciatyvos turi buti is abieju pusiu.
Bet jei vyras nepasivargina net kavinukes pasimatymui pasizvalgyti ir pasiulyti, tai gal ta moteris ji nelabai ir domina? arba visiskas apkiautelis, kuri reiks stumk trauk principu...
Labai idomus kriterijus rinktis moteri pagal jos darba  biggrin.gif
Idomu, kas butu, jei moteris ivardintu kaip kriteriju vyro darba,pvz, kad butu advokatas, uzdirbantis po 300 euru per valanda ir galintis dirbti is namu,kad sergancius vaikus priziuretu?  biggrin.gif vel sarzuoju, jei ka  mirksiukas.gif
aktualumas del saliu galimas tik tuo atveju, jei vyras neplanuoja gyventi Lietuvoje, tuomet taip, jam aktualu rasti tokiu paciu interesu moteri.
Taigi kriterijus - ne darbas, o interesu del gyvenimo kitose salyse atitikimas  rolleyes.gif
As, pvz, kitoje salyje noreciau pagyventi nebent tik laikinai (pvz, ziemos sezonas Azijoje  biggrin.gif ), tai mano kriteriju sarase nera tokiu dalyku, kaip tamstos.

Kadangi susiradau neeiline tai ir pasimatyma sugalvojom neeilini. Atrode susitikiti kur mieste paslifuoti grindini ar nueiti i kavinee yra be galo banalu ir viska sugadins. Tai pasiuliau ant durniaus nuvaziuot i Talina ir ten pasivaiksciot. Sutiko.

Del darbo jus neesuratote. Ne darbas svarbu o jo pobudis. Visu pirma darbo vergiskumas (sakysim moteris vargiai surado darbo vieta ir ja saugo), o gal ji gali tokiu ar geresniu vietu surasti dar nemazai?

Jei moteris prisirisus prie Lietuvos tai irgi dvelkia kazkokiais kompleksais.
Nors MB irgi sake, kad is LT niekur neisvaziuos, o kazkaip 10 metu isvaziavo ir pragyveno. Uzz tai ja veertinu, o kokia darbo verge tai butu vergavus savo darbui, kaip tokia gali tikti i antras puses?

Papildyta:
Galima dirbti ir Lietuvoje, jei jau labai gerai moka (sakysim kokius 3000 po mokesciu maziausia) ir sudaro minimalias salygas kazkur isvykti (is Lietuvos kur nuvykti tai plius dar kelios dienos gaunasi), tada vel kitaip. Galima kentet.
Bet tokiu moteru tikrai mazai.
Atsakyti

As praeities netrinu, dekoju jai uz sveikus, protingus vaikus, su exu nesibiciuliauju, snapso n egeriu, bet, retkarciais, atsitikus bedai, vienas kitam padedam. su exo drauge, sutikus, pasisveikinu. I exanytos laidotuves vaziavau.

O dabartimi dziaugiuosi, nes ji yra tokia, kokios norejau. Ir linkiu savo exui laimes visur ir visada. Esu dekinga jam, kad visada rupinosi musu vakais, ir dabar tebesirupina, jau uzaugusiais.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 20:00)
Kadangi susiradau neeiline tai ir pasimatyma sugalvojom neeilini. Atrode susitikiti kur mieste paslifuoti grindini ar nueiti i kavinee yra be galo banalu ir viska sugadins. Tai pasiuliau ant durniaus nuvaziuot i Talina ir ten pasivaiksciot. Sutiko.

Del darbo jus neesuratote. Ne darbas svarbu o jo pobudis. Visu pirma darbo vergiskumas (sakysim moteris vargiai surado darbo vieta ir ja saugo), o gal ji gali tokiu ar geresniu vietu surasti dar nemazai?

Jei moteris prisirisus prie Lietuvos tai irgi dvelkia kazkokiais kompleksais.
Nors MB irgi sake, kad is LT niekur neisvaziuos, o kazkaip 10 metu isvaziavo ir pragyveno. Uzz tai ja veertinu, o kokia darbo verge tai butu vergavus savo darbui, kaip tokia gali tikti i antras puses?

Man atrodo normalu viskas, kas abiems idomu biggrin.gif tai kazkokio neeilinio dalyko tame taline nematau mirksiukas.gif
jei zmogus laikosi isikibes vienos vietos is baimes,kad nieko geresnio nesuras, tai nera susije su darbo pobudziu, tai susije su nesaugumu, pokyciu baime ir pan.
kodel noras gyventi Lietuvoje dvelkia kompleksais? Lietuvoje gyvenu ne todel ,kad bijau gyventi kitur, as NORIU cia gyventi, man patinka. Po kitas salis keliauju, bet visada noriu grizti namo. Jei kada uzsinoresiu gyventi kitur, tai gyvensiu kitur. Tai nesusije su vergavimu darbui ar dar kazkam.
Blogai yra tik tuo atveju, jei zmogus nori isvaziuoti gyventi kitur, bet bijo, todel nevaziuoja.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:35)
kalbant apie darba,tai  tikrai galioja  biggrin.gif
bet kalbant  apie vyro-moters santykius tinginyste nera gerai.
Pvz.,kviecia vyras moteri i pasimatyma. Bet nori, kad JI isrinktu diena, laika, susitikimo vieta, ka veiks ir t.t.  O kur vyriska iniciatyva pasiulyti ka nors? Ar cia ji turi viska nuspresti ir suorganizuoti, nes jis teikesi pakviesti? gal ji dar ir pakviesti ji i pasimatyma turi? ir po pasimatymo jam dar taksi iskviesti?
o paskui jis gales draugams skustis, kad ji, pasirodo, labai valdinga boba, viska norinti spresti pati ir neleidzianti jam pasireiksti, paminanti ir nuvertinanti jo vyriskuma biggrin.gif
aisku, sarzuoju siek tiek  mirksiukas.gif

Kaip pirštu į akį. Kiek buvau pasimatymuose, reikėtų lb smegenis pasukt, ar buvau kur nors pakviesta. Berods visada vietą, laiką ir programą "galantiškai" buvo pavesta parūpinti man, esą, kur aš noriu ir ką aš noriu. Nors ne kartą bandžiau sakyti, kad būtų faina kas nors naujo, o ne į mano mėgstamą kafe. Ir dabartinis labai kvietė į pasimatymą, vietą laiką ir meniu, bei vėlesnes pramogas turėjau parinkti aš. O ir dabar niekada nebūna kitaip. Jau nuo antradienio zulina, ką veiksim savaitgalį. Kur eisim pietaut. Nors kuolą ant galvos tašyk, neperkalbėsi, kad ir jis galėtų ką sugalvoti. unsure.gif Jo darbas finansuoti ir taškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 18 birželio 2018 - 19:11
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 20:10)
Kaip pirštu į akį. Kiek buvau pasimatymuose, reikėtų lb smegenis pasukt, ar buvau kur nors pakviesta. Berods visada vietą, laiką ir programą "galantiškai" buvo pavesta parūpinti man, esą, kur aš noriu ir ką aš noriu. Nors ne kartą bandžiau sakyti, kad būtų faina kas nors naujo, o ne į mano mėgstamą kafe. Ir dabartinis labai kvietė į pasimatymą, vietą laiką ir meniu, bei vėlesnes pramogas turėjau parinkti aš. O ir dabar niekada nebūna kitaip. Jau nuo antradienio zulina, ką veiksim savaitgalį.  Kur eisim pietaut. Nors kuolą ant galvos tašyk, neperkalbėsi, kad ir jis galėtų ką sugalvoti. unsure.gif

va va...
o paskui jie skundziasi, kad vyriskuma pakirtinejam, nes pacios viska sprendziam, nors jie mielai viska nuo savo galvos nusimeta.
gerai, kad ne visi tokie nusimuilintojai biggrin.gif
rene, gerai,kad dar nors finansuoja biggrin.gif gi siuolaikiniai riteriai su paniatkem jau - pati sugalvojai, kad i sita kavine eisim ir kad sita braaaangia kava gersi, tai pati susimokek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 18 birželio 2018 - 19:13

O man patinka organizuot, savo idejas teikt. Nematau tame jokios bedos.

Atsakyti