Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

as tai cia biggrin.gif tut kak tut ax.gif
truputi nuobodziauju, truputi tinginiauju.
kavytes ka tik isgeriau.
lyti nustojo, gal eisiu pasivaikscioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 18:23)
as tai cia  biggrin.gif  tut kak tut  ax.gif
truputi nuobodziauju, truputi tinginiauju.
kavytes ka tik isgeriau.
lyti nustojo, gal eisiu pasivaikscioti  ax.gif

Jokių tinginių, kin. Taigi tau vyro visos tetulės čia visais būdais ieško. Paties geriausio, paties gražiausio, ne šiaip kokio lokio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 18 birželio 2018 - 17:47
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 18:42)
Jokių tinginių, kin. Taigi tau vyro visos tetulės čia visais būdais ieško. Paties geriausio, paties gražiausio, ne šiaip kokio lokio. mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai, kad nera is ko ieskot.
Zinau viena visia gera vyruka, tik va geria zaltys lotuliukas.gif ir tai gyvena UK, issikyres 2 vaikai, zmona mete, kad gere kiek itariu, bet nekaltina jos, sako tik skaudu ziauriai,kad su jo draugu susidejo...
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 17:07)
geri patarimai visada gerai, o ir "geri" kartais praverčia biggrin.gif
mv labai imlus naudingai informacijai. prieš metus išaiškinau, kad kepant ant aliejaus visokie kancerogenai ir kitos pabaisos, kepti tik ant ghi blynukus reikia. kepu kepu aš juos ir taip o ir kitaip maišytus, man jie kažkokie mediniai, nors tu ką. galvoju, ant aliejaus pabandysiu. žiūriu, išsipūtė, minkštučiai, o puručiai, o jau skanūs gavos. kitąsyk vėl aliejų aš pasidedu, sako, negalima, nesveika, ant sviesto reikia kepti.  blink.gif mano mokykla biggrin.gif  tai dabar kepu ant aliejaus, šalia pasistačiusi lydyto sviesto indelį atidarytą, tik pasidairau, kai pilu aliejų, kad neužmatytų bigsmile.gif  biggrin.gif
augino mamos, šiaip ar taip, o tėtis tai vistiek mažiau to dėmesio ir laiko skiria, ypač po skyrybų. bet didžiuotis tai tėčiai moka biggrin.gif
Papilyta:
Idem, tau tikrai nuskilo. pas mus tai viskas priešinga, tiek patirčių, tiek požiūrių, tiek supratimo, gūdi giria pilna kreivų pušų. biggrin.gif  Bet kai nusprendi išgyvent ir tokį gyvenimą, kaip kokį realybės šou, randi smagių dalykų.  bigsmile.gif

Kad ant alyvuogiu extra virgin gal taip pat "sveika" kepti kaip ant ghi? as megstu tuos didelius blynus, tai ten beveik nereikai aliejaus.
bet taip ir man buna as kazka pasakau del sveikumo maisto, tai paskui butinai prikisa, jei pati ne taip padarau lotuliukas.gif
Nu nesakykit, teciai gal tiesiogiai laikomaziau praleidzia, bet turi itokia pat itaka, kaip bendrauja, kaip gerbia mamas, kaip rupinasi, kaip myli.

Mums tai kuo toliau gyvenam tuo matom, kad kai ko visiskai nesuderinsim, bet kazkaip susiderinam vis tiek, kol jauni buvom kazkiap dzin viskas buvo, viskas tiko ir patiko smile.gif gera patarle yra lenk medi kol jaunas, reikia griebt jauti uz ragu, kol dar negyveni kartu, o paskui subujoja kaip baobabai visos ydos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o su veliau gyvenime su patirtim jau susidejus- tai is vis man butu tragedija, jei savo vyro rukyma pakenciu, nes ner kur dingt, tai jei buti kitas turetu nerukyt, negert, nevalgyt mesos, sportuoti, tai ci abe to,ad mane turetu be galo myleti, nu panaisia kaip Given aprase, tik va tokiu ne kas, Given lyg sake man anekdota ar as jai, apie Kaledu seneli.
Senelis klausia merginos, ko nori dovanu ? si - drakono.
Senelis: - nu pagalvok, is kur as tau drakona paimsiu , gal ko nors kito?
Megrina : - vyro vegano tada.
Senelis: - kokios spalvos drakono noretum smile.gif
va taip va su tais idealiais vyrais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 18:06
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 18:42)

tai kad vyrai irgi daznai su laiku aptingsta smile.gif
o ad iesko, tai primine senus laikus - uztekdavo graziai javus rist, karve melzt moket ir ne visai baisiai but ir pirsliai tiesiai i namus atvaziuodavo biggrin.gif
o lokys gal ir nieko butu bigsmile.gif mano vyrisko grozio supratimas savotiskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:05)
o ad iesko, tai primine senus laikus - uztekdavo graziai javus rist, karve melzt moket ir ne visai baisiai but ir pirsliai tiesiai i namus atvaziuodavo  biggrin.gif
o lokys gal ir nieko butu  bigsmile.gif  mano vyrisko grozio supratimas savotiskas  biggrin.gif

nu jo noretumet, reikdavo duona moket iskepti, buti kraiti nusiaudus, pasisiuvus, turet pinigeliu biggrin.gif

Vyras, kaip sakoma grazesnis uz bezdzione ir gerai smile.gif svarbu kitur geras butu..

Vaziuojant idarba siandien girdejau diskusija per radija ar reikia vyrui grozio, tai ejo zinutes is zmoniu, melages visos, kai sako,kad grazuas nereikia buna su negraziu, kol grazuolis pasirodo horizinte lotuliukas.gif

man asmeniskai vyras turi buti patrauklus, vyriskas, nesamone, kad moterys myli ausimis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 19:10)
nu jo noretumet, reikdavo duona moket iskepti, buti kraiti nusiaudus, pasisiuvus, turet pinigeliu  biggrin.gif

Vyras, kaip sakoma grazesnis uz bezdzione ir gerai smile.gif svarbu kitur geras butu..

Vaziuojant idarba siandien girdejau diskusija per radija ar reikia vyrui grozio, tai ejo zinutes is zmoniu, melages visos, kai sako,kad grazuas nereikia buna su negraziu, kol grazuolis pasirodo horizinte lotuliukas.gif

man asmeniskai vyras turi buti patrauklus, vyriskas, nesamone, kad moterys myli ausimis lotuliukas.gif

as cia taip supaprastintai parasiau biggrin.gif
Dabar tai gali ne tik duona, bet ir torta moket iskept, turet belekoki kraiti, ale ne to vyrai iesko ax.gif
Vyras turi buti patrauklus. O patrauklumas yra individualus dalykas. Buna,kad nuo vyru,kurie man patrauklus, grozio kitos spjaudosi rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip tai nėr, aš va čia darbuojuos truputuką, vienas vyrukas klausia, ar turiu dukrą, ar ji užimta ir jos tlf nr. Sakau, jai lietuviai netinka. Tada, aš pusiau rusas. Aš daug uždirbsiu. Sakau, užimta. Tada, gal turi dar vieną dukrą? biggrin.gif
Atsakyti
a ko jau dukrai lietuviai netinka? biggrin.gif
as tai nuo uzsienieciu atokiau laikausi. Gal koki rusa ir paimciau biggrin.gif as pati maisyto kraujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 18:05)

Kaip sake kazkas (gincijasi kas Bill Gates? Frank Gilbreth Sr., Clarence Bleicher?, ...)
"Choose a Lazy Person To Do a Hard Job Because That Person Will Find an Easy Way To Do It"

Durniai darba myli, o darbai durnius myli.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 19:04)
Senelis klausia merginos, ko nori dovanu ? si - drakono.
Senelis: - nu pagalvok, is kur as tau drakona paimsiu , gal ko nors kito?
Megrina : - vyro vegano tada.
Senelis: - kokios spalvos drakono noretum smile.gif
va taip va su tais idealiais vyrais  biggrin.gif

Dievas mato, geriau geltoną drakoną. biggrin.gif Pažintyse vyrai vegetarai tokie trenkti buvo. Vienas, senbernis, sako: malonu girdėti tavo vegetarišką balselį. blink.gif Kitas toks skručas, kad visur iš taupumo pėstute ėjo, o kai už arbatą mokėjo, taip užsikniaubė ant baro, kad nematyčiau, kokią auką sau leido, lyg 16-kos karatų briliką būtų nupirkęs.
Nors mv pusiau vegetarauja. Valgo, ką aš ruošiu, o aš riošiu be mėsos. bigsmile.gif o kai aš darbelyje, tegu sau mėsinasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 19:24)
Kaip sake kazkas (gincijasi kas Bill Gates? Frank Gilbreth Sr., Clarence Bleicher?, ...)
"Choose a Lazy Person To Do a Hard Job Because That Person Will Find an Easy Way To Do It"

Durniai darba myli, o darbai durnius myli.

kalbant apie darba,tai tikrai galioja biggrin.gif
bet kalbant apie vyro-moters santykius tinginyste nera gerai.
Pvz.,kviecia vyras moteri i pasimatyma. Bet nori, kad JI isrinktu diena, laika, susitikimo vieta, ka veiks ir t.t. O kur vyriska iniciatyva pasiulyti ka nors? Ar cia ji turi viska nuspresti ir suorganizuoti, nes jis teikesi pakviesti? gal ji dar ir pakviesti ji i pasimatyma turi? ir po pasimatymo jam dar taksi iskviesti?
o paskui jis gales draugams skustis, kad ji, pasirodo, labai valdinga boba, viska norinti spresti pati ir neleidzianti jam pasireiksti, paminanti ir nuvertinanti jo vyriskuma biggrin.gif
aisku, sarzuoju siek tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 19:28)
Dievas mato, geriau geltoną drakoną. biggrin.gif  Pažintyse vyrai vegetarai tokie trenkti buvo. Vienas, senbernis, sako: malonu girdėti tavo vegetarišką balselį. blink.gif  Kitas toks skručas, kad visur iš taupumo pėstute ėjo, o kai už arbatą mokėjo, taip užsikniaubė ant baro, kad nematyčiau, kokią auką sau leido, lyg 16-kos karatų briliką būtų nupirkęs.
Nors mv pusiau vegetarauja. Valgo, ką aš ruošiu, o aš riošiu be mėsos. bigsmile.gif o kai aš darbelyje, tegu sau mėsinasi. biggrin.gif

nezinau ar daug vyru vegetaru yra.
kazkaip man tai visi kriterijai del antros puses skirstosi i bazinius dalykus ir i "nice to have".
baziniai labai paprasti - kad nebutu lakstantis ir vienoj vietoj neuzsilaikantis (darbai ir moterys siame kriterijuje), nebutu koks narkomanas, alkoholikas ar losejas, moteru nekentejas, mamos barsciu kasdien valgytojas, kompleksuotas ir niekuo nepasitikintis bambeklis pavyduolis. Tokiu negaliu ilgai istverti.
O visa kita -kas bus tas bus, tegu valgo mesa kilogramais, vaziuoja i zvejyba ir t.t. Net su rukymu turbut susitaikyciau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 18:35)
kalbant apie darba,tai  tikrai galioja  biggrin.gif
bet kalbant  apie vyro-moters santykius tinginyste nera gerai.
Pvz.,kviecia vyras moteri i pasimatyma. Bet nori, kad JI isrinktu diena, laika, susitikimo vieta, ka veiks ir t.t.  O kur vyriska iniciatyva pasiulyti ka nors? Ar cia ji turi viska nuspresti ir suorganizuoti, nes jis teikesi pakviesti? gal ji dar ir pakviesti ji i pasimatyma turi? ir po pasimatymo jam dar taksi iskviesti?
o paskui jis gales draugams skustis, kad ji, pasirodo, labai valdinga boba, viska norinti spresti pati ir neleidzianti jam pasireiksti, paminanti ir nuvertinanti jo vyriskuma biggrin.gif
aisku, sarzuoju siek tiek  mirksiukas.gif

Mano ex viska suorganizuodavo, tai as is jos ismokau atyvumo ir inciatyvu ir kitu dalyku.
Na kazkaip jaunysteje atrode viskas priesakyje.

O dabar tai ziuri i zmones, pirmiausia i moteris ir matai vergus priklausomus nuo daug dalyku.
Todel jei netureciau nieko tai pirmiausia domintu laisvos moterys... nuo kazkokio darbo. Tokios kur gali nesunkiai susirasti gera darba ne vienoje valstybeje, ar turi koki laisva darba, kuri gali dirbti is bet kur. Na laisvi zmones, o kazkokiu darbu, ofisu verges.

Arba - tegu buna nedirbanti... Va cia tai problema. O ne koks vienetinis pasimatymas
Atsakyti