as tai cia tut kak tut
truputi nuobodziauju, truputi tinginiauju.
kavytes ka tik isgeriau.
lyti nustojo, gal eisiu pasivaikscioti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 18:23)
as tai cia tut kak tut
kavytes ka tik isgeriau.
kavytes ka tik isgeriau.
Jokių tinginių, kin. Taigi tau vyro visos tetulės čia visais būdais ieško. Paties geriausio, paties gražiausio, ne šiaip kokio lokio.
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 18:42)
Jokių tinginių, kin. Taigi tau vyro visos tetulės čia visais būdais ieško. Paties geriausio, paties gražiausio, ne šiaip kokio lokio.
Tai, kad nera is ko ieskot.
Zinau viena visia gera vyruka, tik va geria zaltys ir tai gyvena UK, issikyres 2 vaikai, zmona mete, kad gere kiek itariu, bet nekaltina jos, sako tik skaudu ziauriai,kad su jo draugu susidejo...
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 17:07)
geri patarimai visada gerai, o ir "geri" kartais praverčia
mv labai imlus naudingai informacijai. prieš metus išaiškinau, kad kepant ant aliejaus visokie kancerogenai ir kitos pabaisos, kepti tik ant ghi blynukus reikia. kepu kepu aš juos ir taip o ir kitaip maišytus, man jie kažkokie mediniai, nors tu ką. galvoju, ant aliejaus pabandysiu. žiūriu, išsipūtė, minkštučiai, o puručiai, o jau skanūs gavos. kitąsyk vėl aliejų aš pasidedu, sako, negalima, nesveika, ant sviesto reikia kepti. mano mokykla tai dabar kepu ant aliejaus, šalia pasistačiusi lydyto sviesto indelį atidarytą, tik pasidairau, kai pilu aliejų, kad neužmatytų
augino mamos, šiaip ar taip, o tėtis tai vistiek mažiau to dėmesio ir laiko skiria, ypač po skyrybų. bet didžiuotis tai tėčiai moka
Papilyta:
Idem, tau tikrai nuskilo. pas mus tai viskas priešinga, tiek patirčių, tiek požiūrių, tiek supratimo, gūdi giria pilna kreivų pušų. Bet kai nusprendi išgyvent ir tokį gyvenimą, kaip kokį realybės šou, randi smagių dalykų.
mv labai imlus naudingai informacijai. prieš metus išaiškinau, kad kepant ant aliejaus visokie kancerogenai ir kitos pabaisos, kepti tik ant ghi blynukus reikia. kepu kepu aš juos ir taip o ir kitaip maišytus, man jie kažkokie mediniai, nors tu ką. galvoju, ant aliejaus pabandysiu. žiūriu, išsipūtė, minkštučiai, o puručiai, o jau skanūs gavos. kitąsyk vėl aliejų aš pasidedu, sako, negalima, nesveika, ant sviesto reikia kepti. mano mokykla tai dabar kepu ant aliejaus, šalia pasistačiusi lydyto sviesto indelį atidarytą, tik pasidairau, kai pilu aliejų, kad neužmatytų
augino mamos, šiaip ar taip, o tėtis tai vistiek mažiau to dėmesio ir laiko skiria, ypač po skyrybų. bet didžiuotis tai tėčiai moka
Papilyta:
Idem, tau tikrai nuskilo. pas mus tai viskas priešinga, tiek patirčių, tiek požiūrių, tiek supratimo, gūdi giria pilna kreivų pušų. Bet kai nusprendi išgyvent ir tokį gyvenimą, kaip kokį realybės šou, randi smagių dalykų.
Kad ant alyvuogiu extra virgin gal taip pat "sveika" kepti kaip ant ghi? as megstu tuos didelius blynus, tai ten beveik nereikai aliejaus.
bet taip ir man buna as kazka pasakau del sveikumo maisto, tai paskui butinai prikisa, jei pati ne taip padarau
Nu nesakykit, teciai gal tiesiogiai laikomaziau praleidzia, bet turi itokia pat itaka, kaip bendrauja, kaip gerbia mamas, kaip rupinasi, kaip myli.
Mums tai kuo toliau gyvenam tuo matom, kad kai ko visiskai nesuderinsim, bet kazkaip susiderinam vis tiek, kol jauni buvom kazkiap dzin viskas buvo, viskas tiko ir patiko gera patarle yra lenk medi kol jaunas, reikia griebt jauti uz ragu, kol dar negyveni kartu, o paskui subujoja kaip baobabai visos ydos o su veliau gyvenime su patirtim jau susidejus- tai is vis man butu tragedija, jei savo vyro rukyma pakenciu, nes ner kur dingt, tai jei buti kitas turetu nerukyt, negert, nevalgyt mesos, sportuoti, tai ci abe to,ad mane turetu be galo myleti, nu panaisia kaip Given aprase, tik va tokiu ne kas, Given lyg sake man anekdota ar as jai, apie Kaledu seneli.
Senelis klausia merginos, ko nori dovanu ? si - drakono.
Senelis: - nu pagalvok, is kur as tau drakona paimsiu , gal ko nors kito?
Megrina : - vyro vegano tada.
Senelis: - kokios spalvos drakono noretum
va taip va su tais idealiais vyrais
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 18:42)
tai kad vyrai irgi daznai su laiku aptingsta
o ad iesko, tai primine senus laikus - uztekdavo graziai javus rist, karve melzt moket ir ne visai baisiai but ir pirsliai tiesiai i namus atvaziuodavo
o lokys gal ir nieko butu mano vyrisko grozio supratimas savotiskas
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:05)
o ad iesko, tai primine senus laikus - uztekdavo graziai javus rist, karve melzt moket ir ne visai baisiai but ir pirsliai tiesiai i namus atvaziuodavo
nu jo noretumet, reikdavo duona moket iskepti, buti kraiti nusiaudus, pasisiuvus, turet pinigeliu
Vyras, kaip sakoma grazesnis uz bezdzione ir gerai svarbu kitur geras butu..
Vaziuojant idarba siandien girdejau diskusija per radija ar reikia vyrui grozio, tai ejo zinutes is zmoniu, melages visos, kai sako,kad grazuas nereikia buna su negraziu, kol grazuolis pasirodo horizinte
man asmeniskai vyras turi buti patrauklus, vyriskas, nesamone, kad moterys myli ausimis
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 19:10)
nu jo noretumet, reikdavo duona moket iskepti, buti kraiti nusiaudus, pasisiuvus, turet pinigeliu
Vaziuojant idarba siandien girdejau diskusija per radija ar reikia vyrui grozio, tai ejo zinutes is zmoniu, melages visos, kai sako,kad grazuas nereikia buna su negraziu, kol grazuolis pasirodo horizinte
man asmeniskai vyras turi buti patrauklus, vyriskas, nesamone, kad moterys myli ausimis
as cia taip supaprastintai parasiau
Dabar tai gali ne tik duona, bet ir torta moket iskept, turet belekoki kraiti, ale ne to vyrai iesko
Vyras turi buti patrauklus. O patrauklumas yra individualus dalykas. Buna,kad nuo vyru,kurie man patrauklus, grozio kitos spjaudosi
Kaip tai nėr, aš va čia darbuojuos truputuką, vienas vyrukas klausia, ar turiu dukrą, ar ji užimta ir jos tlf nr. Sakau, jai lietuviai netinka. Tada, aš pusiau rusas. Aš daug uždirbsiu. Sakau, užimta. Tada, gal turi dar vieną dukrą?
a ko jau dukrai lietuviai netinka?
as tai nuo uzsienieciu atokiau laikausi. Gal koki rusa ir paimciau as pati maisyto kraujo
as tai nuo uzsienieciu atokiau laikausi. Gal koki rusa ir paimciau as pati maisyto kraujo
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 18:05)
Kaip sake kazkas (gincijasi kas Bill Gates? Frank Gilbreth Sr., Clarence Bleicher?, ...)
"Choose a Lazy Person To Do a Hard Job Because That Person Will Find an Easy Way To Do It"
Durniai darba myli, o darbai durnius myli.
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 19:04)
Senelis klausia merginos, ko nori dovanu ? si - drakono.
Dievas mato, geriau geltoną drakoną. Pažintyse vyrai vegetarai tokie trenkti buvo. Vienas, senbernis, sako: malonu girdėti tavo vegetarišką balselį. Kitas toks skručas, kad visur iš taupumo pėstute ėjo, o kai už arbatą mokėjo, taip užsikniaubė ant baro, kad nematyčiau, kokią auką sau leido, lyg 16-kos karatų briliką būtų nupirkęs.
Nors mv pusiau vegetarauja. Valgo, ką aš ruošiu, o aš riošiu be mėsos. o kai aš darbelyje, tegu sau mėsinasi.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 19:24)
Kaip sake kazkas (gincijasi kas Bill Gates? Frank Gilbreth Sr., Clarence Bleicher?, ...)
"Choose a Lazy Person To Do a Hard Job Because That Person Will Find an Easy Way To Do It"
kalbant apie darba,tai tikrai galioja
bet kalbant apie vyro-moters santykius tinginyste nera gerai.
Pvz.,kviecia vyras moteri i pasimatyma. Bet nori, kad JI isrinktu diena, laika, susitikimo vieta, ka veiks ir t.t. O kur vyriska iniciatyva pasiulyti ka nors? Ar cia ji turi viska nuspresti ir suorganizuoti, nes jis teikesi pakviesti? gal ji dar ir pakviesti ji i pasimatyma turi? ir po pasimatymo jam dar taksi iskviesti?
o paskui jis gales draugams skustis, kad ji, pasirodo, labai valdinga boba, viska norinti spresti pati ir neleidzianti jam pasireiksti, paminanti ir nuvertinanti jo vyriskuma
aisku, sarzuoju siek tiek
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 19:28)
Dievas mato, geriau geltoną drakoną. Pažintyse vyrai vegetarai tokie trenkti buvo. Vienas, senbernis, sako: malonu girdėti tavo vegetarišką balselį. Kitas toks skručas, kad visur iš taupumo pėstute ėjo, o kai už arbatą mokėjo, taip užsikniaubė ant baro, kad nematyčiau, kokią auką sau leido, lyg 16-kos karatų briliką būtų nupirkęs.
Nors mv pusiau vegetarauja. Valgo, ką aš ruošiu, o aš riošiu be mėsos. o kai aš darbelyje, tegu sau mėsinasi.
nezinau ar daug vyru vegetaru yra.
kazkaip man tai visi kriterijai del antros puses skirstosi i bazinius dalykus ir i "nice to have".
baziniai labai paprasti - kad nebutu lakstantis ir vienoj vietoj neuzsilaikantis (darbai ir moterys siame kriterijuje), nebutu koks narkomanas, alkoholikas ar losejas, moteru nekentejas, mamos barsciu kasdien valgytojas, kompleksuotas ir niekuo nepasitikintis bambeklis pavyduolis. Tokiu negaliu ilgai istverti.
O visa kita -kas bus tas bus, tegu valgo mesa kilogramais, vaziuoja i zvejyba ir t.t. Net su rukymu turbut susitaikyciau.
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 18:35)
kalbant apie darba,tai tikrai galioja
Pvz.,kviecia vyras moteri i pasimatyma. Bet nori, kad JI isrinktu diena, laika, susitikimo vieta, ka veiks ir t.t. O kur vyriska iniciatyva pasiulyti ka nors? Ar cia ji turi viska nuspresti ir suorganizuoti, nes jis teikesi pakviesti? gal ji dar ir pakviesti ji i pasimatyma turi? ir po pasimatymo jam dar taksi iskviesti?
o paskui jis gales draugams skustis, kad ji, pasirodo, labai valdinga boba, viska norinti spresti pati ir neleidzianti jam pasireiksti, paminanti ir nuvertinanti jo vyriskuma
Mano ex viska suorganizuodavo, tai as is jos ismokau atyvumo ir inciatyvu ir kitu dalyku.
Na kazkaip jaunysteje atrode viskas priesakyje.
O dabar tai ziuri i zmones, pirmiausia i moteris ir matai vergus priklausomus nuo daug dalyku.
Todel jei netureciau nieko tai pirmiausia domintu laisvos moterys... nuo kazkokio darbo. Tokios kur gali nesunkiai susirasti gera darba ne vienoje valstybeje, ar turi koki laisva darba, kuri gali dirbti is bet kur. Na laisvi zmones, o kazkokiu darbu, ofisu verges.
Arba - tegu buna nedirbanti... Va cia tai problema. O ne koks vienetinis pasimatymas