QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 14:29)
rene, smagus jusu gyvenimas
o ko neturet tokiu draugisku santykiu.
Kad vienisieji dinge is sios temos tai mes ir palaikom gyvybe cia, kad nenumirtu , kai susigalvos gristi, kas cia belike Kin ir Klajoklis kaip suprantu, kurie vienas kitam vis tiek netinka, surpantu del amziaus skirtumo
mes cia kaip smalsus giminaiciai busim duodantys "geru" patarimu
geri patarimai visada gerai, o ir "geri" kartais praverčia
mv labai imlus naudingai informacijai. prieš metus išaiškinau, kad kepant ant aliejaus visokie kancerogenai ir kitos pabaisos, kepti tik ant ghi blynukus reikia. kepu kepu aš juos ir taip o ir kitaip maišytus, man jie kažkokie mediniai, nors tu ką. galvoju, ant aliejaus pabandysiu. žiūriu, išsipūtė, minkštučiai, o puručiai, o jau skanūs gavos. kitąsyk vėl aliejų aš pasidedu, sako, negalima, nesveika, ant sviesto reikia kepti.
mano mokykla
tai dabar kepu ant aliejaus, šalia pasistačiusi lydyto sviesto indelį atidarytą, tik pasidairau, kai pilu aliejų, kad neužmatytų
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 16:12)
na, neliudnas pas jus ten gyvenimas. Ir grazus, kad ir sudetingas pamascius. Bet svarbu, kad jus patys visi tarpusavy zmoniskai elgiaties.
O nenorejot kada visi nusifotkint, vyras su visom zmonom ir visais vaikais
kaip sultonas atrodytu
idėja geniali
būtų dvi žmonos ir po dvi dukras iš šonų. o mes dvi uodeginės sugyventinės už kadro liktume turbūt
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 15:36)
Nu tai, kaip jusu vyrui nesididziuot tokius vaikus uzauginus
augino mamos, šiaip ar taip, o tėtis tai vistiek mažiau to dėmesio ir laiko skiria, ypač po skyrybų. bet didžiuotis tai tėčiai moka
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2018 06 18, 16:32)
O kodėl, jei naujas, tai iškart dideli nesutapimai? Tarkim man nutiko atvirkščiai, iškart daug bendrybių atradom ir charakteriai labai sutapo ir požiūriai į daugelį dalykų. O kiek dar įdomaus patiri pažindamas naują žmogų. Aišku, tai atsitinka nedažnai, bet vertėjo ir vieną kitą varlę pabučiuoti dėl to.
</p>
Idem, tau tikrai nuskilo. pas mus tai viskas priešinga, tiek patirčių, tiek požiūrių, tiek supratimo, gūdi giria pilna kreivų pušų.
Bet kai nusprendi išgyvent ir tokį gyvenimą, kaip kokį realybės šou, randi smagių dalykų.