Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 13:14)
Susiimk i rankas ir pradek gyvent savo nauja gyvenima, nes vien papu isidejimas laimes neduos jei del galvos nepasistengsi.

Papai normaliam sveikam zmogui patys uzauga prie reikiamo hormonu balanso. Jus ir papus nelabai ismanot, akcentuojat dydi. Juk svarbu taip pat jautrumas. Viskas turi naturaliai issivystyti.

Papasakočiau kaip smagu kai mv (mano vyriškis) turi tris ex ir 4 dukras.

Visai siauniai atrodo, kai turi 3 ex ar kait uri dar 3 oficialias vienu metu.

Tiesiog ne visiems tai tinka. MB pav. hareme negyventu, egoiste didele. Tai ir exiu jai nereikia
Atsakyti
rene, smagus jusu gyvenimas 4u.gif o ko neturet tokiu draugisku santykiu.

Kad vienisieji dinge is sios temos tai mes ir palaikom gyvybe cia, kad nenumirtu , kai susigalvos gristi, kas cia belike Kin ir Klajoklis kaip suprantu, kurie vienas kitam vis tiek netinka, surpantu del amziaus skirtumo biggrin.gif
mes cia kaip smalsus giminaiciai busim duodantys "geru" patarimu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 14:24)
Papai normaliam sveikam zmogui patys uzauga prie reikiamo hormonu balanso. Jus ir papus nelabai ismanot, akcentuojat dydi. Juk svarbu taip pat jautrumas. Viskas turi naturaliai issivystyti.
Visai siauniai atrodo, kai turi 3 ex ar kait uri dar 3 oficialias vienu metu.
Tiesiog ne visiems tai tinka. MB pav. hareme negyventu, egoiste didele. Tai ir exiu jai nereikia

Aisku, kur mes ismanysim lotuliukas.gif

Kad ji jau gyvena hareme, nes ji jums ne pirmoji, tik tiek, kad jus nesirupinant savo exem , nes irgi egoistas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 13:29)
kad jus nesirupinant savo exem , nes irgi egoistas  biggrin.gif

tegu rupinasi tie pries kuriuos ji skeciasi... Ir tegu jos vaikais rupinasi. Taip jau yra gamtoje.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 14:22)
prasom nesikuklinti ir daugiau idomybiu tokiu gan netradiciniu papasakoti  bigsmile.gif
O del to, kad ne i tema, tai nera ko pergyvent, nes Idomucia isivaizdina, kad visos temos vadinasi "Sudirbkim mano ex" (tik niekam tai jau neidomu kaip ir jis pats). O va tavo gyvenimelis ryskiai idomesnis.

Beja, o kokia reakcija buvo suzinojus apie toki vyriskio "bagaza"?

Bagažas toks. Man mažiau metų, bet aš du vyrus jau palaidojau, jis man trečias gyvenimo pakeleivis, aš jam ketvirta. Jo metų sulaukus gal irgi ketvirto turėsiu dairytis. Tai ne kuo ir skiriamės. Tik jo dukrų pulkas didesnis, bet viena oi tolokai, tai aš savąją paskolinu nusifotkint, kad vistiek būtų keturios. biggrin.gif
Matytumėt, kokios fotkės jo darbo kambary kabo, koks išsišiepęs tarp dukrų ir anūkų, kaip gailys vištinyke, išdidus jau bekraščiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 18 birželio 2018 - 13:59
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 13:45)
Bagažas toks. Man mažiau metų, bet aš du vyrus jau palaidojau,

Jusu situacija kardinaliai kitokia, nei tu kurios keite vyrus, nes kazkas ten neitiko ir ieskojo geresnio. Jums nera ko praeities gedintis.
Atsakyti
Papasakosiu, kaip mane "nupirko" jo vyriausia dukra. Nuvykom vakar mes pas juos į tokį gražų kaimą, aš čiupt leliuką jos ant rankų- tokį putlutį kaspinuotą grožį. wub.gif Mv sako, nusiausiu basutes, noriu basas ant žolės. Prieinu aš prie jo, sakau, gal ir man jas numaus. Mv kažką burbėt, imsiu mat ir mausiu, jo ego mat neleistų, karūna nuriedės, čia kaip per paskutinę vakarienę kojas numazgot. Jam tik pradėjus pirmą žodį, tuoj pritūpė prie mano kojų jo dukra ir nuavė. Reikėjo tik lipukus basučių atklijuot, aš būčiau nusispyrus, bet ji nuavė ir nunešė gražiai padėjo. Be jokio išdidumo, be jokio kažko dviprasmiško, taip natūraliai. Žinai, kad ji tai daro savo leliams dešimtis kartų per dieną, bet svetimai moterai nuauti lygiai taip pat. Ne kiekvienas, tikrai. Man tas jos poelgis taip širdy užsiliko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 18 birželio 2018 - 14:35
Nu tai, kaip jusu vyrui nesididziuot tokius vaikus uzauginus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 14:38
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 14:36)

Tokiu atveju tai sutinku.
O va mano dukra egoiste ir aplamai bjauraus charakterio. Exe ja blogai isauklejo, o as praziurejau. Tegu jos dabar uzsip.... vienos be manes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 14:50)
Jusu situacija kardinaliai kitokia, nei tu kurios keite vyrus, nes kazkas ten neitiko ir ieskojo geresnio. Jums nera ko praeities gedintis.

tai gerai, kad moterys nesikankina visa gyvenima su kokiu sudo gabalu, o iesko geresnio.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 15:44)
Tokiu atveju tai sutinku.
O va mano dukra egoiste ir aplamai bjauraus charakterio. Exe ja blogai isauklejo, o as praziurejau. Tegu jos dabar uzsip.... vienos be manes.

pats blyn tai auksinis mat atsirado lotuliukas.gif
Sorry, bet slykstesnio diedo uz tave tai nepazistu. Nors kaip tau,tai gal net komplimentas.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 15:13)

na, neliudnas pas jus ten gyvenimas. Ir grazus, kad ir sudetingas pamascius. Bet svarbu, kad jus patys visi tarpusavy zmoniskai elgiaties.
O nenorejot kada visi nusifotkint, vyras su visom zmonom ir visais vaikais bigsmile.gif kaip sultonas atrodytu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 18 birželio 2018 - 15:13

Derinimasis vyksta visa laika, bet su savo zmogumi reikia tik prisiderinti, o su nauju svetimu tai gaunasi is karto labai dideli nesutapimai. Vienokie ar kitokie. Plius dar tas mano tavo mentalitetas, kurio daugelis nesugeba atsikratyti. Tokie dalykai labai trukdo sukurti normalia santuoka

O kodėl, jei naujas, tai iškart dideli nesutapimai? Tarkim man nutiko atvirkščiai, iškart daug bendrybių atradom ir charakteriai labai sutapo ir požiūriai į daugelį dalykų. O kiek dar įdomaus patiri pažindamas naują žmogų. Aišku, tai atsitinka nedažnai, bet vertėjo ir vieną kitą varlę pabučiuoti dėl to.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 14:29)
rene, smagus jusu gyvenimas  4u.gif o ko neturet tokiu draugisku santykiu.

Kad vienisieji dinge is sios temos tai mes ir palaikom gyvybe cia, kad nenumirtu , kai susigalvos gristi, kas cia belike Kin ir Klajoklis kaip suprantu, kurie vienas kitam vis tiek netinka, surpantu del amziaus skirtumo  biggrin.gif 
mes cia kaip smalsus giminaiciai busim  duodantys "geru" patarimu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

geri patarimai visada gerai, o ir "geri" kartais praverčia biggrin.gif
mv labai imlus naudingai informacijai. prieš metus išaiškinau, kad kepant ant aliejaus visokie kancerogenai ir kitos pabaisos, kepti tik ant ghi blynukus reikia. kepu kepu aš juos ir taip o ir kitaip maišytus, man jie kažkokie mediniai, nors tu ką. galvoju, ant aliejaus pabandysiu. žiūriu, išsipūtė, minkštučiai, o puručiai, o jau skanūs gavos. kitąsyk vėl aliejų aš pasidedu, sako, negalima, nesveika, ant sviesto reikia kepti. blink.gif mano mokykla biggrin.gif tai dabar kepu ant aliejaus, šalia pasistačiusi lydyto sviesto indelį atidarytą, tik pasidairau, kai pilu aliejų, kad neužmatytų bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 16:12)
na, neliudnas pas jus ten gyvenimas. Ir grazus, kad ir sudetingas pamascius. Bet svarbu, kad jus patys visi tarpusavy zmoniskai elgiaties.
O nenorejot kada visi nusifotkint, vyras su visom zmonom ir visais vaikais  bigsmile.gif kaip sultonas atrodytu  bigsmile.gif

idėja geniali biggrin.gif būtų dvi žmonos ir po dvi dukras iš šonų. o mes dvi uodeginės sugyventinės už kadro liktume turbūt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 15:36)

augino mamos, šiaip ar taip, o tėtis tai vistiek mažiau to dėmesio ir laiko skiria, ypač po skyrybų. bet didžiuotis tai tėčiai moka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Idem @ 2018 06 18, 16:32)
O kodėl, jei naujas, tai iškart dideli nesutapimai? Tarkim man nutiko atvirkščiai, iškart daug bendrybių atradom ir charakteriai labai sutapo ir požiūriai į daugelį dalykų. O kiek dar įdomaus patiri pažindamas naują žmogų. Aišku, tai atsitinka nedažnai, bet vertėjo ir vieną kitą varlę pabučiuoti dėl to.
</p>

Idem, tau tikrai nuskilo. pas mus tai viskas priešinga, tiek patirčių, tiek požiūrių, tiek supratimo, gūdi giria pilna kreivų pušų. biggrin.gif Bet kai nusprendi išgyvent ir tokį gyvenimą, kaip kokį realybės šou, randi smagių dalykų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 18 birželio 2018 - 16:14
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 18 birželio 2018 - 17:40