Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 18, 09:44)
<p>Idomucia, nesi tu laimingas su savo dabartine, nes nuolat ex tavo galvoje, nuolat ir nuolat...</p>

Jokia dabartine man nesugrazins praeities.
Aiku MB turi neigiamu bruozu, bet ji geriausia, ka maciau per paskutinius 15 metu SAVO AMZIAUS GRUPEJE.
Tai ir laimingumas visuomet sujektyvus.
Sakysim vakar, uzvakar ezere buvo labaii faina, bet nudegiau, siandien jauciuosi, kaip po katorgos. Tai jau visai nemalonu.

Viska yra salygiska
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 17, 20:40)
dabar jo tai jau neliecia. Jis jau negali dulkintis, dabar gali tik ji dulkinti.

Dar galiu, operacija dar tik planuoju. Tai kazka keicia?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 11:04)
Jokia dabartine man nesugrazins praeities.
Aiku MB turi neigiamu bruozu, bet ji geriausia, ka maciau per paskutinius 15 metu SAVO AMZIAUS GRUPEJE.
Tai ir laimingumas visuomet sujektyvus.
Sakysim vakar, uzvakar ezere buvo labaii faina, bet nudegiau, siandien jauciuosi, kaip po katorgos. Tai jau visai nemalonu.

Aplamai niekas nesugrazins praeities, praeitis ir yra tai, kas jau buvo, praejo, apie koki sugrazinima is vis snekat? Gyvena zmogus, daro pasirinkimus, kaip gyvena taip, ir praeina sis gyvenimas viena diena.

taip tikrai, visada viskas turi 2 puses ir sava kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 10:58)
Aplamai niekas nesugrazins praeities, praeitis ir yra tai, kas jau buvo, praejo, apie koki sugrazinima is vis snekat?

Tai sita fakta kazkaip isikalkit i savo galvas, ar jis jums kazkoks labai sudetingas suvokti? Jei manot, kad psichologai pataiso padeti, ar kad galima kelis kart issiskirti kol randat kazkoki sau skirta.

Pas jus praeitis kazkaip aplamai iskrenta is bendro paveikslo, lyg gyventumet sia diena, kaip kokios kirmeles.

Isivaizduokit zmogu, kuriam liko gyventi savaite, o praeitis - visiskas meslas. Norit pasakyt, kad jis GALI PAKEISTI GYVENIMA SAU?

Ne. Tai kazkaip ta fakta priimkite, kaip realu. O ne stenkites paneigti, kad va ateitis praeiti uztemdo.

jei jums 20 metu, tai gal ir tiesa. O jei 30 ir daugiau tai vis didesne dalimi tai jau NEIMANOMA
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 12:03)
Tai sita fakta kazkaip isikalkit i savo galvas, ar jis jums kazkoks labai sudetingas suvokti? Jei manot, kad psichologai pataiso padeti, ar kad galima kelis kart issiskirti kol randat kazkoki sau skirta.
Pas jus praeitis kazkaip aplamai iskrenta is bendro paveikslo, lyg gyventumet sia diena, kaip kokios kirmeles.
Isivaizduokit zmogu, kuriam liko gyventi savaite, o praeitis - visiskas meslas. Norit pasakyt, kad jis GALI PAKEISTI GYVENIMA SAU?
Ne. Tai kazkaip ta fakta priimkite, kaip realu.  O ne stenkites paneigti, kad va ateitis praeiti uztemdo.
jei jums 20 metu, tai gal ir tiesa. O jei 30 ir daugiau tai vis didesne dalimi tai jau NEIMANOMA

Aisku galima pasitaisyti, nes taisoma DABARTIS, ne PRAEITIS mirksiukas.gif Ir taiso ne psichologai, o pats, jie tik gali padeti susivokti, kur eini, link kur nori eiti ir galima tai padaryti, bet kada gyvenime.
Galima rasti ne sau skirta, o mylima ir mylinti, kuris sugeba tobuleti su tavim, o ne degraduoti.
Praeitis suteikia mums isminties, ziniu, kuriomis besiremdami galime padaryti sprendimus siandien ir taip kurti ateiti.
Taip, gali, uztenka akimirkos , tereikia pakeisti mastyma, supratima. Niekas nieko neuztemdo, jei nenoresim, kad uztemdytu, mesESAME SIANDIEN, vakar nebera, rytoj irgi dar nera, nuo musu sios dienos minciu ir veiksmu priklausys ateitis, praeities nepakeisim, bet galime is jos mokytis, galime nesimokyti ir daryti tas pacias klaidas. Gyvenime visko buna ir graziu dalyku ir skaudziu, priimti tai reikia, skaudus dalykai ne siaip ateina is dangaus, juos patys ir susikuriam. Esu maciusi veziu serganti ligoni, jis taip pasikeite per paskutinius menesiu, kad buvo grazu ziureti, jo veidas svytejo atrodo, geris sklido, seniau visada budavo nervingas, piktas, daug saukdavo, net smurtaudavo, taigi, jei gyvenimo geri ivykiai nepakeicia zmogaus, ligos, sunkumai pakeicia, cia jau paskutines galimybes visatai, musu siela isgelbeti...

Ir kam ka mokinti, as siaip su vyru vieninteliu 26 metai jau, o jus kiek jau moteru pakeitet per gyvenima? biggrin.gif neisikibimas i zmogu ir jo nepririsimas ar neprimetimas jam kazkokios butinybes su manim gyventi per negaliu, nereiskia, kad ji mesi pirmiem sunkumam atsiradus ar kad jis mes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 11:35
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 11:31)
Ir kam ka mokinti, as siaip su vyru vieninteliu 26 metai jau, o jus kiek jau moteru pakeitet per gyvenima? 

Na va, matot, per ta k--va exe man galit tokius kaltinimus metyti. Ir dabartyje ir ateityje.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 13:02)
Na va, matot, per ta k--va exe man galit tokius kaltinimus metyti. Ir dabartyje ir ateityje.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ir vel nesugebat atsakomybes prisiimti? dar nesu maciusi nei vienu skyrybu, kur moteris su vaikais, but vyra plikusi siaip del nieko. Jus jauciu ir suzenijo per prievarta, tevai isrinko nuotaka? bigsmile.gif
kaltinti galiu jus tik atsakomybes trukumu mirksiukas.gif O jei jusu zmona buvusi tikrai tokia kvanktelejusi be morales normu moteris, tai kaip jus toks grazus, portingas ir sventas ja vedet? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
O mano pasakymas buvo apie tai, kad sugebeti reikia islaikyti, kurti santykius, moketi atleisti, o ne moralizuoti kitus, kas kaip galvoja nors pats nesivadovaujat savo idejomis, norit visko gatavo, o susikurt nemokat, bet va priestaraujat vsikam ,ka sakau, tai gal pasimokinkit is patirties? mirksiukas.gif

ir pabaigai geri,ismintingi, sugebantys myleti vyrai su k** nesizenyja mirksiukas.gif Tokias i zmonas ima kompleksyuoti, savim nepasitikintis ir nelabai ismintingi , kad paskui verktu versiuko asarom, kaip juos skriaudzia, kokios jos blogos...(tinka ir atvirkstinis variantas)
Geras vyras pasiemes ir k** i zmonas is jos princese padarys, o prastas ir princese iki k** lygio nustekens mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila, kad kiekviena tema tampa tema apie Idomucia nevykusi gyvenima.
Atsakyti
o ka dar sneket? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif siulykit temas, pasnekesim mirksiukas.gif
siaip manau, jo gyvenimas labai vykes, tik zmogus nemoka vertinti, to ka turi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 12:52
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 12:39)

Siaip pilna nevykusiu gyvenimu SM, dar va tema sita, kaip susirasti vyra ir susikurti dar viena nevykusi gyvenima.

Jei ka, tai realybeje mano gyvenimas kitiems atrodo tikrai vienas geriausia pavykusiu.
Bet su romantiniais filmais palyginus, tai ne kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 14:03)
Siaip pilna nevykusiu gyvenimu SM, dar va tema sita, kaip susirasti vyra ir susikurti dar viena nevykusi gyvenima.

Jei ka, tai realybeje mano gyvenimas kitiems atrodo tikrai vienas geriausia pavykusiu.
Bet su romantiniais filmais palyginus, tai ne kaip atrodo

bet niekas taip savo gyvenimo kiekvienoj temoj neviesina ir taip nezliumbia pastoviai del tu paciu dalyku. O tu nei kaip vyras, nei kaip moteris, tik kaip KAIMO BOBA, pastoviai del to paties zliumbi. Negeda tau? Susiimk i rankas ir pradek gyvent savo nauja gyvenima, nes vien papu isidejimas laimes neduos jei del galvos nepasistengsi. Nes dabar tai ryskiai su galva ne kas.

realybej tavo gyvenimas atrodo geresnis? Neabejoju. Nes aplinkiniams taip nezliumbi kaip cia. Nieks neklausytu tu tavo nesamoniu non-stop. Gi tu netgi "zinai", kad visi aplinkiniai taviskei pavydi, kad ji nedirba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 18 birželio 2018 - 13:17
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 13:39)

Papasakočiau kaip smagu kai mv (mano vyriškis) turi tris ex ir 4 dukras. Galiu išsirinkt mėgstamiausias. bigsmile.gif Man labiau patiko pirma žmona negu antra, bei antra ir trečia dukra, negu pirma ir ketvirta. Trečioji ex, tikriausiai, manęs nemėgsta, nes mano, kad mudu pažįstami buvom, kol dar jie nebuvo galutinai išsiskyrę, bet tai netiesa. Kai mv jau išsiaiškino, kad ji tikrai negrįš, išgėrė viskio, įdėjo anketą pažinčių portale, ir po savaitės mes jau kartu klūpėjom bažnyčioj per velykas, kur mus ir užmatė jo buvusi sugyventinė. Bet jiedu nebuvo vedę, neturėjo vaikučių, ir į širdį nebuvo labai jau įkritusi (taip, kaip antra žmona), tai ir mūsų keliai gal mažai kryžiuosis. Nebent ji sutiktų padirbėti versle ir išleistų mus atostogų, ar užsakytume pas ją banketą. Su antra žmona užvakar vykom į didmiestį trečiai dukrai padėti išsirinkt butą, kartu pietavom ir kavinėjomės. Vakar su pirma žmona šašlykinomės pirmos dukros mažiausio vaikučio gimtadieniuko proga. Net neregėtą augalą vazoniuke iš pirmos žmonos gavau ir įdomiausių dalykų pripasakojo ir atsibučiavom kaip senos draugės. biggrin.gif
O pirma dukra, buvusi mandagi ir santūri, vakar mane "nupirko" tokiu gražiu paprastu gestu. Tai dabar ji mano mėgstamiausia podukra. rolleyes.gif
Visokių įdomių dalykų būna tokioj didelėj ir draugiškoj (arba "draugiškoj") šeimoj. Vienas jų, kad trys-keturios kalbos vartojamos vienu metu. biggrin.gif
Na, bet su tokiais visokiais pasidalijimais patirties man reikėtų katapultuotis iš vienišųjų temos į temą, nagrinėjančią santykius su ex ir jų vaikais. Gal given man parodys ten kelią mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 18 birželio 2018 - 13:38
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 14:17)
Papasakočiau kaip smagu kai mv (mano vyriškis) turi tris ex ir 4 dukras.

Na, bet su tokiais visokiais pasidalijimais patirties man reikėtų katapultuotis iš vienišųjų temos į temą, nagrinėjančią santykius su ex ir jų vaikais. Gal given man parodys ten kelią mirksiukas.gif

prasom nesikuklinti ir daugiau idomybiu tokiu gan netradiciniu papasakoti bigsmile.gif
O del to, kad ne i tema, tai nera ko pergyvent, nes Idomucia isivaizdina, kad visos temos vadinasi "Sudirbkim mano ex" (tik niekam tai jau neidomu kaip ir jis pats). O va tavo gyvenimelis ryskiai idomesnis.

Beja, o kokia reakcija buvo suzinojus apie toki vyriskio "bagaza"?
Atsakyti