Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 15, 19:18)
Pas psichologa ar prichiatra tegul nueina, kad nuo tos ex manijos pagytu ir normaliai gyvent galetu.

Pagalvojau nakti. Tie visokie psichologai ima uz konsutacijas gal 30 euru, o naudos is ju- jokios, kaip pas bureja nueiti. Jie juk tikroves nepakeicia.

Cia matau kalba pasisuko apie maista. Vakar uz 20 euru nusipirkom pusriebi unguri su MB ir puse jo skaniai suedem. Manau, kad tai turejo kur kas geresni psichoterapini poveiki. Ir pigiau, ir dviem.
Be to sako riebios zuvys yra sveika organizmui, tai ne kokia riebi kiauliena.
Atsakyti
rene,
metu, metu tą šešėlį... tongue.gif
o biustas, joo, sunykęs...2.5numerio sumažėjo....varvindavo vyrai anksčiau, bet ne jems suprast ką ant nugaros nešiotis.
aš žliumbdavau pauglystėj, kai su dviem liemenukais reikėdavo bėgti krosą. dabar man C pats tas, o ne DD ar E, apsaugok Dieve.

dabar, jei priaugu, tai ant pilvo, o ten, viršumoje, nesikeičia, o šiaip noris visada moteriai plus minus 5 numesti (kad ir kaip ji atrodo).

bet čia jau psichologija.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 17, 09:35)
Nzn koks ten zmogus tas diedas, bet pagal amziu tai tiktu i tevus mano zmonai. Toks pastebejimas.

Derinimasis vyksta visa laika, bet su savo zmogumi reikia tik prisiderinti, o su nauju svetimu tai gaunasi is karto labai dideli nesutapimai. Vienokie ar kitokie. Plius dar tas mano tavo mentalitetas, kurio daugelis nesugeba atsikratyti. Tokie dalykai labai trukdo sukurti normalia santuoka

joooo, as i tevus tinkancio neimciau, bet jai, matyt, kazkuo tiko.
visaip su nesutapimais buna. kartais to derinimosi nereikia daug, atrodo kad zmones savaime daug kuo sutampa - poziuriu, mastymu, gyvenimo tikslais ir pan.
apie tokius atvejus sakoma - toks toki sutiko biggrin.gif daug tokiu atveju maciusi. skirtingo amziaus kategorijose.
tavo mano ne nuo amziaus priklauso, o nuo poziurio.
zinau viena pora, kurie susituoke daugiau nei 30 metu, o ji visad sako "mano namai, mano vaikai, mano mano, mano...", o vyras vis taiso, kad ne mano ar tavo, o musu. Ji tiesiog egoiste ir tiek. Egoistiskesnio zmogaus nepazistu ir man nuosirdziai gaila jos vyro.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 16, 17:32)
negalima. pagal emocinį prisirišimą tu nuolat čia mirksti.
lutuke, bulvės ir makaronai(makaronai mažiau) yra superinis maitas. bulvės išvis yra vegan super food.

Apie bulves turiu siek tiek kitos info is kitur, bet aisku as ju neatsisakiau visai, tik sumazinau, o tai nera blogai, bulves be visa ko ir krakmolas. O kitu rusiu nemegstu, kiek galima rasti nusipirkti smile.gif
Storina aplamai ne maistas, bent mane, as gi su pansia mityba sveriau20 kg maziau pries 4 m biggrin.gif taigi galiu ant saves palyginti. Cia aplamai kiekvienam zmogui skirtingai viskas. As ne taip senai valgiau visko daug daugiau ir vargo nemaciau del svorio, nu kai kam atrode,akd sveriu pe rmazia, bet man buvo gerai biggrin.gif Dabar ir siaip viskas butu gerai, tik pilva norisi siek tiek sumazinti ir aisku raumenis patreniruoti ax.gif
O del makaronu tai nematau juose nieko gero, aisku ziurint is ko pagaminti, bet visgi kvieciai man vienas is prasciausiu maistu, perku rudu ryziu makaronus, bet siaip as ju nevertinu, miltai nera labai geras maistas, is bedos gerai.
Bet manau cia jau bus ne i tema apie mityba sneketis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 15, 20:18)
na, bet kiek galima, daugiau nei 2 metai kiekvienoj temoj pas pats per ta pati - jo ex! Daede tas jo virkavimas, juolab, kad kiekvienoj temoj jis NE I TEMA. Pas psichologa ar prichiatra tegul nueina, kad nuo tos ex manijos pagytu ir normaliai gyvent galetu.
1. o neskaitei, kaip jis su pasimegavimu visur rasineja, kaip zmona talze, nes ta pati kalta, nes prasesi buti musama? Pasisakymu apie vaikus irgi neskaitei? Tada nieko apie ji nezinai.
2. o neapykanta jam ir jo zmonai tikrai vaidenasi. Niekam ten neidomu kazkokiu zmogeliu gyvenimas. Dirba, nedirba, tai nereiskia ar zmones laimingi. O as juolab nepavydeciau moteriai, kurios vyras pautus ir pimpi nusipjove ir merga dabar vaizduoja. Moteriske gi nuo to lezbijiete netapo, sekso normalaus jos kunas vistiek nori, o salia tipo "geriausia drauge".

Pazystu cia viena vyra, kuris ir po 10 m po skyrybu vis ta pati sneka, kokia ex k.. ji su jo draugu isdave, o jis toks geras buvo, nu kad gere, tai cia smulkmena pagal ji... daug zmoniu, tokie kurie nesugeba prisiimti atsakomybes...
Kad smurtavo pries zmona ir sake, kad ji ale provokavo, skaiciau, bet kad su pasimegavimu rasytu, neiziurejau ir apie vaikus pasisakymus skaiciau, bet skaiciau, kad jis visgi domisi jais, susizino info tiek apie dukra tiek apie ex, visgi svarbus jam zmones, kaip suprantu, o ka cia kaip raso kartais tai jauciu tera viena is kaukiu savisaugos jam, geriau jaucia pykti nei skausma, manau. Bet gal aisku klystu.

As irgi taip manau, dagumai zmoniu dzin, tik appletkint idomu, o siaip nu kam mes ten kitiem idomus esam...
Tai enaisku, kiek jai to sekso norisi, jai 40 dar buvo vyro neturejusi..
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 15, 21:43)
Ką ir sakau. Iš jūsų nesklinda agresija kaip iš kai kurių kitų narių net per forumą jaučiama, nors aiškina, kad tipo juokauja.

sutinku smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 16, 00:18)
O tikram vyrui lentos lovoje nereikejo. Ir papu dydzio neuzteko. Ne to jai reikejo.
Jaai reikejo meiles kaip romanuose, kad alptu (ji pati).
Nuo tikro vyro gavo i snuki. Pastatyciau tam tikram vyrui pora alaus
Papildyta:
Na nedaug truksta - faktas. Tai didele problema vienam parametrui kuris vadinasi "passability", bet is kitos - palieka atvira kelia visada skelbtis vyru.
Papildyta:
Jus manau jai per prastos. jai per zemas lygis butu su jumis bendrauti.
Mano saviverte kur kas prastesne, ir tai tokiu pretenziju neturiu.
Mane MB apgins manau...

Tai bet kokiam normaliam vyrui neuztenka vien papu ir lentos lovoje, norisi zmogaus, su kuriuo galima butu bendrauti, myleti, buti milimam.
o kas cia bloga noreti meiles? matomai jos i sjusu negavo, meile vienas is svarbiausiu zmonaus poreikiu.

Tai nuo jusu negavo kaip suprantu?

Tokie zmones, kuriem kazkas per zemas lygis bendrauti, dazniausiai buna pilni tike kompleksu kad su jai sbendrauti neimanoma biggrin.gif turejau tokia pazystama, ilgai neistempiau su ja bendrauti, jai ten visi per zemas lygis buvo, o ji pati graziausia, protingiausia ir visokiausia biggrin.gif
Papildyta:
O as siandien ziurejau viena kina ir supratau , kad kai myli zmogu, tai sugebi priimti jo tamsiausias kerteles, tai ir yra tikroji meile, o ne tik gelytes ir drugeliai. Grazius , protingus ir sekmingus juk paprasta myelti, is tikro nei nezinom ar juos mylim, todel ir sakoma, kad nelaimeje drauga pazinsi, tik matomai ekstremaliom salygom musu tikrasis veidas atsiskleidzia...o taip sedim patogiai su 10 kaukiu ant veido visiem ivykiams, ir tik kai gyvenimas supurto, jos nukretna..ir tie grazus, protingi ne visada tokie pasirodo is tikro ir tada iskyla kalusimas, mes juos mylim ir priimam, ar vel begam ieksoti tu su graziom kaukem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 birželio 2018 - 13:27
kuom blogai krakmolas? smile.gif Pažiūrėk/susipažink su Starch revolution.
Paskaityk/pagūglink McDougall, Campbell ir kitus.

pasta/makaronai nėra idealu. kviečių aš irgi vengiu. Bet yra pilno grūdo makaronai, grikiniai ir tt. Be kokių atveju, netgi kvietys geriau už pieno produktus, mieloji mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 birželio 2018 - 15:23
zinau terorijas uz ir pries angliavandenius, krakmokla, cukru ir t.t., zinau kuom skirasi pilnas grydas ir balti miltai, gal nesiplesiu. Pasirenku mazinti baltus ryzius, kvieciu ir ju produktu is vis vengiu, kiek imanoma ir kuo maziau bulviu, kodel, nes jie letina mastyma, jei taip grubei. Geriau valgau daugiau kitu darzoviu, vaisiu, riesutu, seklu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 14, 23:21)
Vaikais suprantu, o motinos gal neigalios kokios? Gi suauge zmones. Uztenka pagarbos zmogui. O ne isisskyrus toliau trintis uzpakaliais. Nenoreciai su tokiu vyru susidet, kur ne tik jis ir jo vaikai turi tave priimti, bet dar ir ex zmonos facecontrola pereini doh.gif

nu neiziurejau, kad kazkaip ex zmonos sprestu apie naujas drauges, o kad duos kibiriuka medaus, kuri tiketinai ir vaikai valgys ar koki daikta dovanu, tai kas tame bloga? Aisku jaunai , be vaiku merginai nesiulyciau i tokia situacija lysti, bet kai pati turi vaiku, kai jau esi tam tikro amziaus, geriau jau vyras su vaikais ir issiskyres, nei dar nevedes ir be vaiku. Niekaip neis rupintis kazkaip isskiriant ju mamas, o ir vaikams kaip geriau, kai tevai ale nepazystami net ar kai bendrauja zmoniskai? Tokiu vyru, kurie nesirupina ir nesugeba zmoniskai bendrauti su ex, kurie nesugeba prisiimti atsakomybes uz skyrybas lygiai su ex, kaip Idomucia pvz, as vengciau.. Kaip galima su zmogum, su kuriuo buvai artima, kurei gyvenima, auginai vaikus, paskui kaip su kokiu prasalaiciu bendrauti? vaikai gi viska jaucia. Nu nesutapo kazkas , neina kartu gyventi, issiskiria zmones, bet tai nebesirupinti, nepadeti, jei gali? negalima draugais pasilikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 birželio 2018 - 18:01
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 17, 18:12)
Nu nesutapo kazkas , neina kartu gyventi, issiskiria zmones

Vien tokios frazes man pakaktu, kad zmogu nurasyciau i siuksliu kategorija(kaip galima partneri).
Kam man savo gyvenima suristi su zmogumi, kuriam kazkas ten gali nesutapti. Ir jis tai deklaruoja kaip norma!!!.

Su tokiu zmogume negalima jokia santuoka,, na dulkinti, kartu praleisti laika aisku galima, bet ne daugiau. Juk tokiu PASITIKET neimanoma.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 17, 13:32)
daug zmoniu, tokie kurie nesugeba prisiimti atsakomybes...

Gal reikia prisiimti atsakomybe uz Sovietu Sajungos sugriuvima? Na prisipazistu, kazkiem mazuma prisidejau, tai galiu ir prisiimti. bet del skirybu tai jau NESULAUKSIT.
Ex viena nusprende tai jos ir atsakomybe.

Ai, sakott, kad kazko nedaviau....

Tai reiskia, kad jei kazkas kazko nedave tai jau galima bet ka daryti? Sakysim zmogu padaryti invalidu ar pribaigti. Del ko? Kazko nedave, nepatenkino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 birželio 2018 - 19:30
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 16, 20:44)
Vaikai atraportavo. Jau issiskyre, dabar nezinau su kelintu, kazkoks senis. Na jai svarbu KAZKA TURETI

aha, vaikai. Tau. Tie patys, kuriu nekenti ir nenori nei girdet, nei matyt biggrin.gif Ar vaikai papasakojo kazkam, tas dar kazkam, paskui tas dar kazkam ir taip iki taves zinios pateko? biggrin.gif Matyt, vaikystej "sugedusio telefono" nezaidei biggrin.gif Na, bet guosk save, guosk biggrin.gif
P.S. ir kas cia blogo, kad moteris meiles iesko? negali susitaikyt, kad gali rast superini vyra ir bus laiminga?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 17, 10:19)
Pagalvojau nakti. Tie visokie psichologai ima uz konsutacijas gal 30 euru, o naudos is ju- jokios, kaip pas bureja nueiti. Jie juk tikroves nepakeicia.

o kokia tau cia nauda, kad kiekvienoj temoj vis ateini jau pora metu pazliumt apie ex isdavyste? Gi nepadeda tai tau. Jei padetu, seniai butum ja pamirses ir laimingai gyvnetum, o dabar visokius pletkus ieskineji apie ja, narstai po kauleli ieskodamas bent minimalaus zenklo, kad ji nelaiminga. Kada savo gyvenima gyvensi?

QUOTE(given444 @ 2018 06 17, 12:49)
rene,
metu, metu tą šešėlį... tongue.gif
o biustas, joo, sunykęs...2.5numerio sumažėjo....varvindavo vyrai anksčiau, bet ne jems suprast ką ant nugaros nešiotis.
aš žliumbdavau pauglystėj, kai su dviem liemenukais reikėdavo bėgti krosą. dabar man C pats tas, o ne DD ar E, apsaugok Dieve.

kad tie buki vyrai zinotu, ka reiskia dideli papai, tai nevarvintu akiu. Na, mano 75DD ir kas cia gero? Kad begant praktiskai prilaikyt reikia? Kad nugara skauda pvz. skalbinius lyginant ar ka kita darant pasilenkus? Kad duobute reikia smely papludimy issikast jei ant pilvo noriu pagulet? Kad ziauriai sunku tinkamo dydzio liemenuka nusipirkt. Va reiketu tiem vyram kokia tarba po kaklu pvz.10 kg panesiot, tada zinotu, ka dideli papai reiskia.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 17, 20:30)
Vien tokios frazes man pakaktu, kad zmogu nurasyciau i siuksliu kategorija(kaip galima partneri).
Kam man savo gyvenima suristi su zmogumi, kuriam kazkas ten gali nesutapti. Ir jis tai deklaruoja kaip norma!!!.
Su tokiu zmogume negalima jokia santuoka,, na dulkinti, kartu praleisti laika aisku galima, bet ne daugiau. Juk tokiu PASITIKET neimanoma.
Papildyta:
Gal reikia prisiimti atsakomybe uz Sovietu Sajungos sugriuvima? Na prisipazistu, kazkiem mazuma prisidejau, tai galiu ir prisiimti. bet del skirybu tai jau NESULAUKSIT.
Ex viena nusprende tai jos ir atsakomybe.

Ai, sakott, kad kazko nedaviau....

Tai reiskia, kad jei kazkas kazko nedave tai jau galima bet ka daryti? Sakysim zmogu padaryti invalidu ar pribaigti. Del ko? Kazko nedave, nepatenkino?

o man tokio mastymo uztektu su zmogum neprasideti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vadinasi labai gerai is kart vienas kitam atkristume mirksiukas.gif
Jus ta dabar fraze prisiderinkit prie nuolatiniu skundu, kad jusu ex nepatenkino jusu poreikio gyventi vienoje Santuokoje mirksiukas.gif

jus nejauciat, kad jusu tas isikibimas i kita zmogu yra liguistas, kas cia tokio stebuklingo gyveni po vienu stogu? apie koki pasitikejima jus nuolat snekat, jei jus galite dulkintis su kazkuo, tai koks skirtumas, kelios santuokos ar keli zmones pasidulkinimui? su tais kuriasi dulkinates pasitikejimo nereikia? tik su kuriais gyvenat?
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 17, 21:19)
kad tie buki vyrai zinotu, ka reiskia dideli papai, tai nevarvintu akiu. Na, mano 75DD ir kas cia gero? Kad begant praktiskai prilaikyt reikia? Kad nugara skauda pvz. skalbinius lyginant ar ka kita darant pasilenkus? Kad duobute reikia smely papludimy issikast jei ant pilvo noriu pagulet? Kad ziauriai sunku tinkamo dydzio liemenuka nusipirkt. Va reiketu tiem vyram kokia tarba po kaklu pvz.10 kg panesiot, tada zinotu, ka dideli papai reiskia.

nu visiem savi vargai matyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tokiu vargu su krutine neturiu, bet manau ir vyrams ne kas su ju organais kartais, kazkada pagalvojau , o jei pasistoja visai netinkamomis akimirkomis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pas moteri nors niekaip isoriskai nesimato, jei norisi, o tiem vargsiukam ka daryt lotuliukas.gif

O didele krutine pasamoningai matyt traukia, kaip tinkama moteris ismaitinti vaikus, bent psichologai taip sako biggrin.gif bet is esmes manau nedaro esmines itakos partnerio susiradimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 birželio 2018 - 20:35
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 17, 21:35)

dabar jo tai jau neliecia. Jis jau negali dulkintis, dabar gali tik ji dulkinti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 17, 21:35)
bet is esmes manau nedaro esmines itakos partnerio susiradimui.

aisku, kad nedaro. Juk visu zmoniu skoniai skirtingi. Vieniems patinka papingos, kitiems su normaliais buferiais, tretiems lentos grazu mirksiukas.gif
Atsakyti

Idomucia, nesi tu laimingas su savo dabartine, nes nuolat ex tavo galvoje, nuolat ir nuolat...

Atsakyti

aha, vaikai. Tau. Tie patys, kuriu nekenti ir nenori nei girdet, nei matyt biggrin.gifAr vaikai papasakojo kazkam, tas dar kazkam, paskui tas dar kazkam ir taip iki taves zinios pateko? biggrin.gifMatyt, vaikystej "sugedusio telefono" nezaidei biggrin.gifNa, bet guosk save, guosk biggrin.gif
P.S. ir kas cia blogo, kad moteris meiles iesko? negali susitaikyt, kad gali rast superini vyra ir bus laiminga?

o kokia tau cia nauda, kad kiekvienoj temoj vis ateini jau pora metu pazliumt apie ex isdavyste? Gi nepadeda tai tau. Jei padetu, seniai butum ja pamirses ir laimingai gyvnetum, o dabar visokius pletkus ieskineji apie ja, narstai po kauleli ieskodamas bent minimalaus zenklo, kad ji nelaiminga. Kada savo gyvenima gyvensi?

Nu jau,DD ir pas mane buvo anksciau, nieko man neskaudejo, o duobute issikast tai negi sunku? :D​ 

Atsakyti