Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 16, 11:17)
tai, kad tau jos papu uzteko, kad apsizenijai. Ir jos meiluziui jos papai pakankami pasirode, kad sugule.

Karta kita nusilengvinti keliami kur kas mazesni reikalavimai. Juk sakysim jei apsistojate kelione motelyje tai irgi nesitikit, kad butu kaip namuose. Nakti, kita pernakvot gerai visaip.

QUOTE(Leksa @ 2018 06 16, 11:17)
Beja, o pats tu dabar tipo kaip lezbijiete ar vistik tau vyro reikia? Fizinei meilei, turiu minty.

Tai labai sudetinga tema, geriau nepradekim, jus nesuprasit. Tai itakojama auklejimo, aplinkos, turimo kuno , hormonu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 16, 12:37)
*Karta kita nusilengvinti keliami kur kas mazesni reikalavimai. Juk sakysim jei apsistojate kelione motelyje tai irgi nesitikit, kad butu kaip namuose. Nakti, kita pernakvot gerai visaip.

**Tai labai sudetinga tema, geriau nepradekim, jus nesuprasit. Tai itakojama auklejimo, aplinkos, turimo kuno , hormonu ir t.t.

*na ir kam tu cia dabar megini ja taip su purvais sutrypt? Gi pats n kartu aiskinai, kad turejot gyvent iki grabo lentos kartu, reiskia ne nusilengvinimui ja pasiemei.
**tas gali but tiesa, geriau nesigilint.
Atsakyti

Karta kita nusilengvinti keliami kur kas mazesni reikalavimai. Juk sakysim jei apsistojate kelione motelyje tai irgi nesitikit, kad butu kaip namuose. Nakti, kita pernakvot gerai visaip.

Bet vistik tu ja vedei, dukros susilaukei, tai koks dar nusilengvinimas?

Atsakyti
Nesuprantu, ka jus cia rasot. As minejau, kaip ziurejo i ja "TIKRAS VYRAS". as ja mylejau, kaip zmogu, kokia buvo.

Kalbam apie du skirtingus atvejus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 16, 15:07)
As minejau, kaip ziurejo i ja "TIKRAS VYRAS".

o is kur zinot, kaip kitas vyras i ja ziuri? paskolinkit man ta kristolini rutuli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 15, 15:11)
bet negali negalima pabeendraaut su kitais zmonemis.

negalima. pagal emocinį prisirišimą tu nuolat čia mirksti.

lutuke, bulvės ir makaronai(makaronai mažiau) yra superinis maitas. bulvės išvis yra vegan super food.
storina visokie padažiai(maojnezai, ir alejus, kepanas su bulvėmis), o ne bulvės. bulvėse - 70kcal. o jose super daug kalio širdžiai, ir visokių n kitų gerų vitaminų. ax.gif
iš naujo reikia to re-educate ourselves. ir kiek jų yra rūšių: raudonos, violetinės, mėlynos, saldžiosios, batatai. wub.gif
pasiguglink wub.gif

vienas amerikietis išsigydė depresiją, numetė 40kg ir tt, visus metus valgydamas bulves (nerekomenduoju vien jas, aišku.)

yra Potato Island/Potato Cleanse (30dienų; bulvės plius daržovės) Fb ir youtube/online , pasižiūrėk smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 birželio 2018 - 16:34
QUOTE(kin @ 2018 06 16, 14:38)
o is kur zinot, kaip kitas vyras i ja ziuri? paskolinkit man ta kristolini rutuli  biggrin.gif

Vaikai atraportavo. Jau issiskyre, dabar nezinau su kelintu, kazkoks senis. Na jai svarbu KAZKA TURETI
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 06 16, 16:32)

3 valandas mirkau ezere. Dabar geras oras, yra kur mirkti, o kai blogas tai nelabai yra kur
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 16, 20:44)
Vaikai atraportavo. Jau issiskyre, dabar nezinau su kelintu, kazkoks senis. Na jai svarbu KAZKA TURETI

ir apie papus? ir apie lentos pozas? bigsmile.gif
cia tie vaikai, kuriuos isbrauket is savo gyvenimo?
noras buti su kazkuo nera blogas, blogai buti su netinkamu zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 16, 21:01)
blogai buti su netinkamu zmogumi.

Jus irgi galit buti tuo netinkamu. Po to pamatyti, kad surasti tinkama ir buti tinkama mazai jau liko galimybiu.

Vienas zmogus man sake (ne vienas), kad su metais kiekvienas darosi vis netinkamesnis. Geriausia, kai zmones prisiderina jaunysteje
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 16, 23:02)
Jus irgi galit buti tuo netinkamu. Po to pamatyti, kad surasti tinkama ir buti tinkama mazai jau liko galimybiu.

Vienas zmogus man sake (ne vienas), kad su metais kiekvienas darosi vis netinkamesnis. Geriausia, kai zmones prisiderina jaunysteje

o prie ko cia as? juk tai jus raset, kad jusu ex susidejo su kazkokiu seniu (nuskambejo, kaip fui, kokiu niekam tikusiu)
zmones su amzumi keiciasi. ir nebutinai vienoda kryptimi ir vienodu greiciu, todel prisiderinimas jaunysteje irgi yra ribotas. derintis reikia nuolat.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 16, 22:37)
o prie ko cia as? juk tai jus raset, kad jusu ex susidejo su kazkokiu seniu (nuskambejo, kaip fui, kokiu niekam tikusiu)
zmones su amzumi keiciasi. ir nebutinai vienoda kryptimi ir vienodu greiciu, todel prisiderinimas jaunysteje irgi yra ribotas. derintis reikia nuolat.

Nzn koks ten zmogus tas diedas, bet pagal amziu tai tiktu i tevus mano zmonai. Toks pastebejimas.

Derinimasis vyksta visa laika, bet su savo zmogumi reikia tik prisiderinti, o su nauju svetimu tai gaunasi is karto labai dideli nesutapimai. Vienokie ar kitokie. Plius dar tas mano tavo mentalitetas, kurio daugelis nesugeba atsikratyti. Tokie dalykai labai trukdo sukurti normalia santuoka
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 16, 17:32)
lutuke, bulvės ir makaronai(makaronai mažiau) yra superinis maitas. bulvės išvis yra vegan super food.
storina visokie padažiai(maojnezai, ir alejus, kepanas su bulvėmis), o ne bulvės. bulvėse - 70kcal. o jose super daug kalio širdžiai, ir visokių n kitų gerų vitaminų.  ax.gif
iš naujo reikia to re-educate ourselves. ir kiek jų yra rūšių: raudonos, violetinės, mėlynos, saldžiosios, batatai. wub.gif
pasiguglink  wub.gif

vienas amerikietis išsigydė depresiją, numetė 40kg ir tt, visus metus valgydamas bulves (nerekomenduoju vien jas, aišku.)

yra Potato Island/Potato Cleanse (30dienų; bulvės plius daržovės) Fb ir youtube/online , pasižiūrėk smile.gif
4u.gif

Given, tu mane gąsdini. Iš tavo išprusimo ir drąsių pasisakymų liekninančio maisto tema, aš jau bijau, kad tu ir šešėlio nebemeti ir už meškerykočio gali pasislėpti. blink.gif o kur tavo biustas, esi minėjusi, kaip vyrams seilės varvėjo į jį bespoksant, ar nesunyko? unsure.gif
Atsakyti