Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 15, 10:31)
Turiu kazka daryti su tuo edimu, numesti koki 10kg, faktas.

bandei šaukštelį sėmenų aliejaus ryte prieš valgį ir šaukštelį vakare? pasiskaityk, gerų dalykų apie jį rašoma. 4u.gif
žinau dar vieną slaptą receptą, ax.gif kai apsigyvenu super mamų forume ir pradedu čia intensyviai rašinėt, kai būna įdomu, emocijos, azartas, įsijaučiu ir pamirštu pavalgyt. tik reikia bendraut smagiai, daug juoktis ir juokauti, o ne pykti. mirksiukas.gif svoris krinta bigsmile.gif ar kuriai jūsų šis receptas taip pat veiksmingas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 15 birželio 2018 - 11:12
Idomučia, ka veikia tavoji? man atrodo nesąžininga, kad ji nedirba ir ..čia nepasisako? ar ji žino APE FORUMO EGZISTENCJĄ?

lai pasisako ir tavoji pusė...nemanai, kad per daug visko esi užsigrobęs. darbas plius forumas. moteriškėji diena dienon.

turbūt neįmanoma mums būtų su antrom pusėm diskutuoti čia, ar ne? betgi Idomučios antroji pusė nedirba, tai jai tkrai turėtų būti prasiblaškymas šitam vištiškam erzelyne, ar gi ne taip? bigsmile.gif negi jos parega - tik po namus slampinėti?

Monteverte,

kodėl manai, kad jis neagresvus. Kaipo personažas, dėstantis mintis, gal neagresyvesnis už krūtą bobą, cambalą, kurios keikaisi kaip vežikai, bet in real life. kaip sviestų tave, kaip savo pirmąją kad svaidydavo, tai kažin ar tavo/mano sukaupti ebsai, sportai plus raumenys padėtų... nenuvertink priešo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 15, 11:59)
Dauguma jusu yra iserzintos ir piktos ant manes, tai aisku, kad dabar viska valdo pyktis. Bet jei turit truputi nuovokos tai suprastumet, kad tai tik viena medalio puse. Kaip sake viena drauge, tai neebuvo maciusi iki manes ziauresnio ir piktesnio, bet nebuvo maciusi geresnio ir svelnesnio.

Atmetam absoliutizacija, bet tendencja kazkokia yra.
Nereikia matyt tik pavirsines puses, mane nera tikslo patraukliai cia atrodyti

o tu iki siol nesupratai del ko taves dauguma cia nemegsta? Del to, kad tu ne zmogus! Antzmogis kazkoks. Musei savo zmona, megavaisi tuo, didziuojiesi tai pasakodamas ir nei per nago juodyma nematai savo kaltes, sakai, kad tai ji del to kalta. O neapykanta vaikams, tai visai slykstu. Psichopatas esi. Ir visai nesvarbu, kad tu ten kazkada gali svelnuma kazkoki parodyt, tu vistiek esi ir liksi psichopatu.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 06 15, 12:04)
betgi Idomučios antroji pusė nedirba, tai jai tkrai turėtų būti prasiblaškymas šitam vištiškam erzelyne, ar gi ne taip?  bigsmile.gif negi jos parega - tik po namus slampinėti?

oj, praleidai... Idomucia n kartu kartojo, kad tikras diedas (negi jis? biggrin.gif ) turi pinigus uzkalinet, o zmona turi sedet namie ir patarnaut vyrui. Tai jos darbas ir pareiga.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 14, 22:35)
Aš irgi pagalvojau, kur juokutis, o kur jau patyčios unsure.gif  juk žmogui iš tikrųjų gali būti paskutinis lašas, eis ir pasikars blink.gif  ir visos mes prie to būsim prisidėjusios. unsure.gif
Bet kur riba, kad jis atėjęs čia mus visaip gali primityvais ir kitaip įvardyti ir žeminti neklaustas neprašytas, o mes, tausodami jo nervus ir suprasdamos jo ligą turim kelią duoti. Iki kiek? Kur jau riba. unsure.gif

as manau, nebutina kristi iki kito zmogaus lygio, o manes jo pasakymai neuzgauna, nes as zinau, kas as , ka veikiu ir t.t. Kiti zmones sneka grubiai ar kazka ne taip ne del musu , o del saves del skauduliu savo, taigi riba ir yra tame, suprasti, kad niekas nezemina musu, nes negali to padaryti, jei tik mes to neleisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 15, 12:12)
i riba ir yra tame, suprasti, kad niekas nezemina musu, nes negali to padaryti, jei tik mes to neleisim smile.gif

butent. Jis cia galvoja, kad mes del jo pasisakymu gal prastesnes jauciamies, izeistos, pazemintos. Tikrai ne. Mes tik greiciausiai negalim atsistebet, kaip kazkas gali tokius kliedesius rasyt, kartot juos vel ir vel, lyg megindamas sau kazka irodyt. Kiekvienoj temoj, kur tik pasirodo pradeda apie savo exe pasakot. Jei tik proga yra, tai giriasi, kaip ja muse. Vardan ko jis cia taip kartojasi? Bando savo psichologines problemas spresti forume? Kad gi matosi, jog jam tai nepadeda. Ar laukia pritarimo? Nieks jam nepritaria ir nepritars. Tik pasirodo, kok yra menkysta ir nevertas pagarbos.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 15, 12:01)
bandei šaukštelį sėmenų aliejaus ryte prieš valgį ir šaukštelį vakare? pasiskaityk, gerų dalykų apie jį rašoma. 4u.gif
žinau dar vieną slaptą receptą, ax.gif  kai apsigyvenu super mamų forume ir pradedu čia intensyviai rašinėt, kai būna įdomu, emocijos, azartas, įsijaučiu ir pamirštu pavalgyt. tik reikia bendraut smagiai, daug juoktis ir juokauti, o ne pykti. mirksiukas.gif  svoris krinta bigsmile.gif   ar kuriai jūsų šis receptas  taip pat veiksmingas? ax.gif

man irgi butu aktualu, nes koks 5-10 kg tikrai butu ne pro sali numesti, o taip juoking aman rimtai, visa gyvenima buvau kitu akim ziurint per plona, jauciausi normaliai, bet valgiau daug. dabar jau valgau maziau, o va judejimo truksta, nes darbas irgi prie kompo, tai svoris laikosi, kaip nesenai perskaiciau is siknos pereina i pilva: lol:
jau anlevandenius sumaiznau iki minimumo, sportuoti pradejau, bet nei gramas nenukrito lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 15, 12:18)
butent. Jis cia galvoja, kad mes del jo pasisakymu gal prastesnes jauciamies, izeistos, pazemintos. Tikrai ne. Mes tik greiciausiai negalim atsistebet, kaip kazkas gali tokius kliedesius rasyt, kartot juos vel ir vel, lyg megindamas sau kazka irodyt. Kiekvienoj temoj, kur tik pasirodo pradeda apie savo exe pasakot. Jei tik proga yra, tai giriasi, kaip ja muse. Vardan ko jis cia taip kartojasi? Bando savo psichologines problemas spresti forume? Kad gi matosi, jog jam tai nepadeda. Ar laukia pritarimo? Nieks jam nepritaria ir nepritars. Tik pasirodo, kok yra menkysta ir nevertas pagarbos.

jus reguojat vyriskai dabar , as irgi daznai taip reaguoju, ieskom priezasties ir problemos sprendimo budo. kartais zmonem tereikia issineketi ir tiek, lai senka, kiba gaila, juk galima neskaityti biggrin.gif
Manau daug maz visos cia ta pati darom. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 birželio 2018 - 11:35
QUOTE(given444 @ 2018 06 15, 11:04)
Idomučia, ka veikia tavoji? man atrodo nesąžininga, kad ji nedirba  ir ..čia nepasisako? ar ji žino APE FORUMO EGZISTENCJĄ?

lai pasisako ir tavoji pusė...nemanai, kad per daug visko esi užsigrobęs. darbas plius forumas. moteriškėji diena dienon.

turbūt neįmanoma mums būtų su antrom pusėm diskutuoti čia, ar ne? betgi Idomučios antroji pusė nedirba, tai jai tkrai turėtų būti prasiblaškymas šitam vištiškam erzelyne, ar gi ne taip?  bigsmile.gif negi jos parega - tik po namus slampinėti?

As jai nesakau, nes ji pasijuoktu, kad su kazkokiom atbukusiom bobom gaistu laika. Tai aisku jums nepatiktu ir pultumet ja, kad va normalaus vyro negalejo susirast. Tai silpniausia vieta. Po to gal, kad be manes prazutu (jau skaiciau toki puolima)

Juk gyvename tarp zmoniu ir pabendraujame. Tai daug kas jos nekencia, kad ji nedirba pramogauja, kitos nekencia kad turi mylinti sutuoktini(na atmetam niuansus dl lyties). Dar uzkliuna emigracine patirtis ir ne lietuviskas mentalitetas.
Be to ji zodzio kiseneje neiesko, drebia neziuredama.

Ir svarbiausia... Jei ji cia butu tai tureciau apie ex nieko nerasyti... Su ja vengiu ta tema kalbet, na nebent apie smurta. Bet ne aapie emocinius aspektus
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 15, 11:12)
Idomucia n kartu kartojo, kad tikras diedas (negi jis? biggrin.gif ) turi pinigus uzkalinet, o zmona turi sedet namie ir patarnaut vyrui. Tai jos darbas ir pareiga.

Jus viska suprantate labai jau dogmatiskai. Antra - vyras lietuviu kalboje tai ne tik lyties, bet ir santuokiniu pareigu pavadinimas. Kaip MB pasake: " Nu ir kas kad moteris, bet seimoje zmonos pareigos jau yra uzimtos, tai teks eiti toliau tas pareigas kurias prisiimei vedybu metu."

Juk buna kokioje firmoje, kad koks vadybininkas baigia moksla, verslo valdymo ar pan. Bet jei vadovu vietos uzimtos, tai arba dirba kaip dirbo, arba turi iekotis kito darbo.
Atsakyti
Monteverte,
kodėl manai, kad jis neagresvus. Kaipo personažas, dėstantis mintis, gal neagresyvesnis už krūtą bobą, cambalą, kurios keikaisi kaip vežikai, bet in real life. kaip sviestų tave, kaip savo  pirmąją kad svaidydavo, tai kažin ar tavo/mano sukaupti ebsai, sportai plus raumenys padėtų... nenuvertink priešo.

Bet, juk jei vyras stipresnis fiziskai, nereiskia, kad jis agresyvesnis.
As irgi pas ji nematau agresijos, nebent tik problemas ir iskreipta pasaulio vaizda. Pas ji destrukcinis elgesys pries save paty is to kyla ir atitinkama reakcija i kitus.

Kazkada skaiciau toki straipsni psichologini "kankinu vaidnasi esu", ten rase apie vaikus, bet mes juk tie patys vaikai, tik kunai uzauga, o viduje gi tas pats zmogus esi. Taigi kankina , skriaudzia kitus tie, kurie patys labai kencia, yra neismyleti, jiems truksta demesio ir nesusitvarko su savim, tokiem zmonem visuomene turetu padeti, tik, deja tikraiusiai pagalbos reikia daugiau zmoniu, nei yra galinciu padeti.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 15, 12:31)
Tai daug kas jos nekencia, kad ji nedirba pramogauja, kitos nekencia kad turi mylinti sutuoktini(na atmetam niuansus dl lyties). Dar uzkliuna emigracine patirtis ir ne lietuviskas mentalitetas.
Be to ji zodzio kiseneje neiesko, drebia neziuredama.

nemanaot, kad jums ta neapykanta per daug vaidenasi, dazniausiai kitiem zmonem dzin iki kitu gyvenimo, kas su kuo susituokes dirba ar nedirba biggrin.gif netcia moterims dzin, nei jos pyksta nei ka , paprascausiai mazai normaliu zmoniu pritaria smurtui pries silpnesnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 birželio 2018 - 11:40
Monteverte,
kodėl manai, kad jis neagresvus. Kaipo personažas, dėstantis mintis, gal neagresyvesnis už krūtą bobą, cambalą, kurios keikaisi kaip vežikai, bet in real life. kaip sviestų tave, kaip savo  pirmąją kad svaidydavo, tai kažin ar tavo/mano sukaupti ebsai, sportai plus raumenys padėtų... nenuvertink priešo.

Kadangi aš irgi keista, tiek pat žiauri, kiek ir pūkuota, tai jis man patinka biggrin.gif Jis gana gilus žmogus. Gerai įžiūri pasaulinius įvykius, ekonomiką, o tokius kvaišus su rožiniais akinukais, kurie rėkia tik USA USA, kad ir ką jie bedarytų, man pačiai primušt norisi biggrin.gif
Ir tikrai nebūtinai jis fiziškai ten daužė. Kad psichologiškai palesa, tai faktas. Bet kuris iš mūsų šventas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 15, 11:38)

nemanaot, kad jums ta neapykanta per daug vaidenasi, dazniausiai kitiem zmonem dzin iki kitu gyvenimo, kas su kuo susituokes dirba ar nedirba  biggrin.gif netcia moterims dzin, nei jos pyksta nei ka , paprascausiai mazai normaliu zmoniu pritaria smurtui pries silpnesnius.

Airijoje turbut dzin, nes Vokietijoje, UK tai tikrai tokiu nesveiku pavydu ir domejimusi nesavo gyvenimu nera. Bet Lietuvoje deja kitaip...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 15, 12:25)
man irgi butu aktualu, nes koks 5-10 kg tikrai butu ne pro sali numesti, o taip juoking aman rimtai, visa gyvenima buvau kitu akim ziurint per plona, jauciausi normaliai, bet valgiau daug. dabar jau valgau maziau, o va judejimo truksta, nes darbas irgi prie kompo, tai svoris laikosi, kaip nesenai perskaiciau is siknos pereina i pilva: lol:
jau anlevandenius sumaiznau iki minimumo, sportuoti pradejau, bet nei gramas nenukrito lotuliukas.gif

nesuk tik smegenų, lutuke, į krematoriumą dar tilpsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 15, 12:42)
nesuk tik smegenų, lutuke, į krematoriumą dar tilpsim bigsmile.gif

o dieve biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai dar tikiusoi , kad negreit ten keliausiu, o jau susilenkti per pilva sunku lotuliukas.gif
Norisi visgi ne tik jaunai,bet ir graziai vis buti lotuliukas.gif
Pasiziuriu i "isauktus" rubus ir nesitiki, kad man jei tiko kazkada lotuliukas.gif
bet siaip sporto klube ismatavo riebalu kikei , tai normalus, tik sake pasiskirste netinkamai viskas beveik ant pilvo, tai ziuresim, gal sportas intesyvsnis pades, nu bet tokia kankyne toje sporto saleje unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 15, 12:41)
Airijoje turbut dzin, nes Vokietijoje, UK tai tikrai tokiu nesveiku pavydu ir domejimusi nesavo gyvenimu nera. Bet Lietuvoje deja kitaip...

nu tai kam su tokiais bendrauti? jei zmones savu gyvenimu neturi, vien pavydus visokius, tai geriau juos ratu apeiti biggrin.gif
Atsakyti