Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 14, 15:12)
manau, kad jus teisi. Ir duotu ji man kiek reikia. Itikinciau as ja...
Po to ji cia atejus visoms mano mintis skeltu kaip Dievo zodi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip ir sakiau pritariu minciai, kad visos moterys duoda, ne visi vyrai moka prasyti ir dar prideciau nevisada moka, kai per daug nesinori ir nebemoka, tai nereik del to moteru kaltinit mirksiukas.gif
vyras yra Jan moteris In, vyras pradeda, moteris atsako. O kaip sauksi taip ir atsilieps mirksiukas.gif

Bet as dar laukiu jusu atsakymo apie vyru iskirtine meile, kuri moterims nebudinga nesu gyvenime apie tai girdejusi, tai labai idomu. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tai kaip pasireiskia ta vyru meile ?
Atsakyti
Azijietes gerai issilaiko. Bent jau isoriskai. Jos labai saugo ir priziuri savo oda.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 14, 16:18)
kai turit omenyje visas kontracepcijos priemones, o rasot kt, tai ir gaunasi neaiskumas.
rasykit aiskiai, maziau bus nesusipratimu.
skirtumai tarp priemoniu yra

tame ir esme,kad nera, hormonai ir veikia trejopai, kur ikeliau citata, ten ir buvo apie tabletes, bet taip pat veikai ir spirales. As nesneku apie kitus skirtumus, aisku, jie yra, sneku apie aborto sukelima.
ivardinkit tada skirutma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 birželio 2018 - 15:52
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 14, 16:47)
Bet as dar laukiu jusu atsakymo apie vyru iskirtine meile, kuri moterims nebudinga  nesu gyvenime apie tai girdejusi, tai labai idomu. bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Tai kaip pasireiskia ta vyru meile ?

Ir aš galvoju. Nu nebent išgelbėjimu gal kokiu, kai pasiaukoja prieš kokį tigrą, kad moteris pabėgtų. Arba kai čia buvo baisi istorija vienais metais pajūry pas mus. Maudėsi pora (šeima), vaikas ant kranto laukė berods ir abu ėmė skęsti to vaiko tėvai. Tai vyras iš paskutiniųjų išstūmė moterį nuo bangos link kranto, o pačiam nebepavyko...
Bet tokių mažai. Užtenka youtube Pranks pažiūrėti, tai šiuolaikiniai liurbiai hamburgeriniai lepšiai, patys už moterų slepiasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 birželio 2018 - 15:52
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 14, 15:45)
Tai kurios išsilaiko? Aborigenės gal kokios?

Jus neatidziai skaitot zodzius. Vakaruose gyvena ne vien kaimietes.

Va pries kuri laika buvo straipsnis kuris lygino, kaip atrodo pagyvenusios zinomos vakarietes ir Lietuvos zvaigzdes.
Gal pamenat?

Man patinka sakysim vokieciu daininkes, tai su amziumi visos tik jauneja ir jauneja.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 14, 15:47)
Tai kaip pasireiskia ta vyru meile ?

Stengiasi pildyti visus kaprizus, rupinasi, kad ju mylimoji butu laiminga. Tai raso knygose.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 14, 17:00)
Jus neatidziai skaitot zodzius. Vakaruose gyvena ne vien kaimietes.
Va pries kuri laika buvo straipsnis kuris lygino, kaip atrodo pagyvenusios zinomos vakarietes ir Lietuvos zvaigzdes.Gal pamenat?Man patinka sakysim vokieciu daininkes, tai su amziumi visos tik jauneja ir jauneja.
Papildyta:
Stengiasi pildyti visus kaprizus, rupinasi, kad ju mylimoji butu laiminga. Tai raso knygose.

Kvaila pagal tautybes lyginti, visur visokiu yra, kas save prisiziuri, turi gerus genus, tas ir atrodo gerai.

O realybeje?? biggrin.gif O tai moterys taip nei viena pasaulyje nedaro? bigsmile.gif
ar tikrai kaprizu pildymas yra meile?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 14, 17:44)
ar tikrai kaprizu pildymas yra meile?

Na va vyrai pildo net kaprizus, o kai kurios moterys, matau cia, nesutinka patenkinti net fiziologiniu poreikiu pasimylet
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 14, 15:12)
Lietuves greitai susensta, kaip ir vakaru europos kaimietes.

o kaip tu pats atrodai kazin, a?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 14, 17:59)

MB sako, kad bepiga man prisiputus hormonu gerai atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 14, 18:59)

leksa, kartu pabandom įsivaizduot: anapus kompo sėdi žavus, patrauklus, inteligentiškas, kultūringas, mokantis tinkamai elgtis atitinkamose erdvėse, galantiškas, gerai sudėtas ir prižiūrėtas kūnas, įdegęs, nusiskutęs, stilingai apsirengęs ir susišukavęs. (Na, lygiai toks, apie kokį aš dabar skaitau tokiam saldžiam meilės romane. rolleyes.gif) ir parom sėdi čia, bobinčiuj. Tulžim spjaudo ant visos moterijos. Ugnim alsuoja. bigsmile.gif Baikit biggrin.gif baisus kaip antras pasaulinis karas, dievas mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 14, 18:09)
leksa, kartu pabandom įsivaizduot: anapus kompo sėdi žavus, patrauklus, inteligentiškas, kultūringas, mokantis tinkamai elgtis atitinkamose erdvėse, galantiškas, gerai sudėtas ir prižiūrėtas kūnas, įdegęs, nusiskutęs, stilingai apsirengęs ir susišukavęs. (Na, lygiai toks, apie kokį aš dabar skaitau tokiam saldžiam meilės romane. rolleyes.gif)  ir parom sėdi čia, bobinčiuj. Tulžim spjaudo ant visos moterijos. Ugnim alsuoja. bigsmile.gif Baikit biggrin.gif baisus kaip antras pasaulinis karas, dievas mato biggrin.gif

Baig asmeniskumus. Jau man primine, kad maziau kilogramais reikia kepsniu esti. Uzsiimsim.

O kaip tamsta? Esi nekalta?
Ne, jau?

Tada netinki i romano herojes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 14, 18:59)
Na va vyrai pildo net kaprizus, o kai kurios moterys, matau cia, nesutinka patenkinti net fiziologiniu poreikiu pasimylet

net kaprizus, tai as nieko gero nematau kaprizu pildyme. Kas nesutinka patenkinti?
Atsakyti