Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 22:48)
As galvoju, kad jei yra benzinas ir degtukai, tai kazkaip galima visada iziebti gaisra. Bet kada nori.
O nee uzsidega savaime ir uzgesta savaime.
Del to "pagulek ramiai", tai reikia suprasti, kaip mylejimosi varianta, o ne kaip vieninteeli buda. Juk ir maiste, zmones valgos barcius, o kartais slatibarcius, kartais megaujas karstu saslyku, o kartais sumustiniu saltu.
Del amziaus vel... mano amziaus moterys jau buvo nusenusios. Fiziskai ir dvasiskai. Kiekvienai nepaaiskinsi apie vaistus ir ju poveiki
Sakysim mano ex... susenus.
Zmones kaip automobiliai, labai skirtingai susidevi

nu man tai neimanoma, jei zmogus netraukia tairi netraukia, kaip ten ka idegsi? aisku, kur uzstrigus negyvenamoi saloi is bedos gal ten ir isidegtum tuos lauzus, kaip ir mesa pradeciau is bado gal valgyti, bet siaip normaleme gyvenime, yra gi tipai vyru, urie traukia, isvaizda ir t.t. ir kurie ne. ir aplamai tokius dalykus sunkiai suplanuosi, kaip ir meile arba ja jauti arba ne, proto ji neklauso.
o Jus jau nesusenes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 14, 08:58)
apie spirales kalbos nebuvo  mirksiukas.gif

buvo smile.gif kalbejau gi aoie visus hormoninius kontraceptikus, koks skirtumas, kokia foma juos vartoji spiraleje, tabletese ar dabar cipuose?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 06 14, 08:55)
papildau. pagal savo padėtį, norėčiau išsiskyrusio vyro(ne berniuko, ne švento senbernio, ne mamytės sūnelo, ne alfonso, ne popo, ne dvasininko, norinčio būti kaltu) su mažiausiai dviem vaikais. toks man būtų tobulas (žinoma, dar kiti reikalavimai: veganas, žiauriai dvasingas, žiauriai linksmas, meniškas, su jumoro jausmu, vyriškas, ne su pilvu penktam-ššetam mėnsį - nėšti vyrai iš principo netraukia:)
žodžiu, reikalavimų daug - pagal tokius reikalavmus Visata man tokį ir davė.  bigsmile.gif
nail.gif
nenorėčiau, pati būdama su vaikais, kažkoko bevaikio teoretinio filosofo. vyras su vaikais - gi patirtis, galvojantis ne vien apie seksą, bet apie santykius apskritai. aišku, tai turi būti vyras, mezgantis santykius su vaikais(ne vien per alimentus), juos auklėjantis, - rodo atsakoymbę.
kin,
tiek hormoninė, o ypač varnė spiralė turi abortatyvinį poveikį. pasiguglink. ypač anglškus šaltinius, medicina. švieksis ir tu, kaip sakoma.  4u.gif

Geras rinkinys. manau, kaip kam, bet jei riektu ieskotis as irgi noreciau, kad vyras turetu vaikus, kad situacija butu panasi ir supratimas. Nu nes, jei tokio amziaus dar vaiku neturi ir vaisingas, tai jau keista butu.
Gyvenime atradau, kad siaip ne privalumai svarbiausia, o trukumai smile.gif

Tai ji abortatyvini poeviki suprato, kaip negalejima vartoti nesciom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 14, 11:05)
Protingas poziuris.
Pilna buvo temu SM apie gyvenima su savo tavo ir musu vaikais. Kiek skaiciau - tikrai nenuobodu.
Daznai dar tie vaikai palaiko rysius su mamomis teveeliais, tai jau gaunasi tikras kolchozas.
Man tai nepriimtina, gyvenimas kolchoze, todel jei moteris turi vaiku ir tie dar turi teva, tai tegu ir gyvena su tuo tevu, arba padaro taip kad tevas isnyktu, arba padaro, kad vaikai isnyktu.
Man santuoka tai privatumas o ne kolchozai.
Vaiku interesai. Vaiku interesas yra saugoti seima ir nesiskirti, o jei jau taip isejo, tai nera ko kurrti kolchozus is praeities lavonu, vaiku interesams ala palaikyti.

o dieve kaip baisu ir nesveika blink.gif bet vat net su tokiu poziuriu sugebejot rasti moteri.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 13, 23:47)
Siaubas cia rimtai taip? Man tai sunku suprast kai plaka i viena esamus ir buvusius, nesugeba ribu nubrezti. Kaip zmogui jaustid tarp visu, lyg i dideli bendra pisliavos katila imestas.

koks jums cia siaubas?? a tai jei numesi ir nesirupinsi savo vaikais ir vaiku mamomis, cia jau kazkaip tie buve santykiai isgaruos visatoje?
Kokia relaybe taip ir jautiesi, tokiam amziuje skaistciu be vaiku buna dazniausiai tik veinuolynuose arba jau labai keistu tipazu, reiktu ta suprasti. O kad zmogus rupinasi zmonemis, kurie jam buvo, branugus, tik rodo jo geruma ir atsakomybes lygi.
Man kaip tik siaubas, kai zmones permiega, o paskui nei vardo neatsimena ir susitikti bijo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 birželio 2018 - 12:12
stai Idomucia zmones virs 70 m gyvene kartu, ju patirties pasidalinimas
https://www.facebook...gU24ck2K9Tirqv0
Atsakyti

Oi, lutuke, daug kur jus klystat.

Pasiklydot ir del mano gyvenimiskos patirties, ir apie ka kalbeta. KT yra kontraceptines tabletes, o ne spirales, o jus raset apie kt. Tai jei turit omeny spirales, tai ir rasykit "spirales". Nes primalat visko, o paskui stebites, kad kiti jusu nesupranta. Ir dar bandot priskirti nepazistamiems zmonems savo isgalvotas savybes, alia kazkas kazka primena. 

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 14, 12:01)
ar butina kazka paneigti diskutuojant?

o kaip paneigti kitaip? nediskutuojant? be argumentu? nes jus pasaket ir gipsas? biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 14, 12:28)
Koks skirtumas, kaip zmogus cituoja? doh.gif
be to jis cia veinintelis vyras(bent jau save laikantis vyru), moterys ir vyrai daznai vieni kitu nesupranta
Kazkodel jus man primenat viena mergina, kuri sake, kad kaip zinosiu ar vyra myliu, jei su juo nepermiegosiu  biggrin.gif

didelis. citavimas turi buti tvarkingas, nes jis forume ne vienas, visiems turi buti patogu skaityti.
kad ir 117-as.
doh.gif o jus man primenat ta bobute ant suoliuko prie daugiabucio, kuriai visi vaikinai narkomanai, o visos merginos prostitutes. Nesigilinant, kaip realiai yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 14 birželio 2018 - 13:30
QUOTE(kin @ 2018 06 14, 14:36)
<p>Oi, lutuke, daug kur jus klystat.</p>
<p>Pasiklydot ir del mano gyvenimiskos patirties, ir apie ka kalbeta. KT yra kontraceptines tabletes, o ne spirales, o jus raset apie kt. Tai jei turit omeny spirales, tai ir rasykit "spirales". Nes primalat visko, o paskui stebites, kad kiti jusu nesupranta. Ir dar bandot priskirti nepazistamiems zmonems savo isgalvotas savybes, alia kazkas kazka primena. </p>
Papildyta:
o kaip paneigti kitaip? nediskutuojant? be argumentu? nes jus pasaket ir gipsas?  biggrin.gif
didelis. citavimas turi buti tvarkingas, nes jis forume ne vienas, visiems turi buti patogu skaityti.
kad ir 117-as.
doh.gif  o jus man primenat ta bobute ant suoliuko prie daugiabucio, kuriai visi vaikinai narkomanai, o visos merginos prostitutes. Nesigilinant, kaip realiai yra.

Nu manau neklystanciu nera ar ne? mirksiukas.gif
Tai jus turit vaiku ir vyra visgi ir ilgai gyvenat santuokoje?kur as susimaisiau bigsmile.gif

Kartais minejau kt, kartais hormoniniai kontraceptikai, kt paprasciau parasyti, bet juk esmes nera tarp priemoniu, tik vartojimo budai del abortatyvinio poveikio, tai koks skirtumas? Tai manot, kad spirales sukelia abortus, o kt ne? bigsmile.gif

Klausiu dar karta, kam neigti kazka? jus issakot savo poziuri, kiti savo, pamastom, dar issakom minciu, nereikia nieko netgi, nera vieno kelio visiems.

Man neuzkliuvo, o visiem neitiksi gyvenime, cituoti galima ivairiai , svarbu yra citata, iskirta arb avardas, kam skirtas komentaras ir viskas aisku biggrin.gif

Tai cia jus nesigilinat labiau, net nesigilinat ka rasiua, vien noras kazkoks paneigti kazka. pamatet kelis zodzius ir pasidaret isvadas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 21:53)
. Bet kai pradėjo lįst į šviesą visokios "seeenės"... tongue.gif --

ką reiškia senės? tipo tau 50metė netiktų?
baik.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 21:30)
Ubuntiene deklaruoja....
Viskas apie ka ji svajoja, kad apsikabinimai laime, o seksas tik kartais, kai uzsinori.

blyn, pagalvoju.
jums turėtu Ubuntu patikti. priešingai daugumai, kurios už nevaržomą seksą ir skyrybas (jei jau neišėjo - tai ką, darysi), Ubuntu yra toji, kuri kap jūs - linkus išlaikyti santykius (vyras gėrė, gi nepaliko, tvarkėsi abu) ,ir seksą ji sieja su jausmais šeimoje. o jūs g toks moterškas, jums tas turėtų tikti, ar ne?
bet ne - užsiispyręs kaip vaikas jūs jai galvą kapojat.
gal jau užtenka apsmetinėti?
ar tikrai visos jos mintys nepriimtinos?
manau, tik max kokios pora minčių - na, ji nėra 100proc "duodanti" vyrui miego metu, o jūs apsimetat, kad š neapykantos ją net Ubuntiene ėmėt vadinti, Cambalos (pravardžiavimų) užburtas.

kamon.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 birželio 2018 - 14:11
QUOTE(given444 @ 2018 06 14, 14:06)
ką reiškia senės? tipo tau 50metė netiktų?
baik.

Lietuves greitai susensta, kaip ir vakaru europos kaimietes.

Dar tai priklauso nuo zmogaus buvusio gyvenimo budo.
Moteris jei laisva, tai tokio amziaus vargu ar gyveno, kaip princese savo tevo karaliaus rumuose. greiciausiai turejo koki netinkama vyra kuris ja suvare iki bobos lygio fiziskai, mastymu ir emociskai.

Cia kaip 50 metu automobilis, gal kuri uzlaike muziejaus salygomis ar artimomis, o kitas bus suvarytas netiks neet i srota atsargineems dalims, tik i metaloloma...

blyn, pagalvoju.
jums turėtu Ubuntu patikti. priešingai daugumai, kurios už nevaržomą seksą ir skyrybas (jei jau neišėjo - tai ką, darysi), Ubuntu yra toji, kuri kap jūs - linkus išlaikyti santykius (vyras gėrė, gi nepaliko, tvarkėsi abu) ,ir seksą ji sieja su jausmais šeimoje. o jūs g toks moterškas, jums tas turėtų tikti, ar ne?
bet ne - užsiispyręs kaip vaikas jūs jai galvą kapojat.
gal jau užtenka apsmetinėti?
ar tikrai visos jos mintys nepriimtinos?

manau, kad jus teisi. Ir duotu ji man kiek reikia. Itikinciau as ja...
Po to ji cia atejus visoms mano mintis skeltu kaip Dievo zodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 14 birželio 2018 - 14:14
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 14, 07:03)
Per mažai. Man ji pasirodė nuobodi

va čia tai sąžiningai. spaudžiu dešinę ir kairę.
būtum mylėjęs, dzin tau būtų devyni, keturi, na okei, du trys jos pragaro vaikai. ax.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 14, 13:12)

klausyk, mielasis, o tu kartais, būdamas vyras, nesi nėščias? gi gyreis kažkada savo gabaritais, kepsnių rijimo tempais.
manęs anaiptol nežavi vyrai, kurie atrodo kaip moterys - su nėščiu pilvu ir papais.
tokie ne tik susenę, o jau einantys prieš gamtą.
čia jau klaida (by will) - kaip anglai sakytų. savanoriškai.

neapykantos pliūpsniai forume rodo ne tik susenimo, bet ir balansavimo ties mirtimi ribą (tikrąja žodžo) prasme. ir depresija neaplenkusi tavęs, pats sakei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 birželio 2018 - 14:18
QUOTE(given444 @ 2018 06 14, 14:16)
klausyk, mielasis, o tu kartais, būdamas vyras, nesi nėščias? gi gyreis kažkada savo gabaritais, kepsnių rijimo tempais.
manęs anaiptol nežavi vyrai, kurie atrodo kaip moterys - su nėščiu pilvu ir papais.

Siaip pas mane buvo labai gera medziagu apykaita, bobiski hormonai ta pagadino. Plius dar sedimas gyvenimo budas.
Cia tikrai reikia kazka daryti, maziau esti. Bet tai juk svorio reguliavimo klausimas
Atsakyti
kin,

kam išvis KT vartoti moterims? kam savęs taip nemylėti?aš rimtai. KT vartodama tarsi teigi sau, kad vaisingumas lygu negalia, ir slopini savo funkcijas. Paskaityk forume temą "Pašaliniai KT poveikiai". vartojančios moterys metų metus meluoja/meluodavo sau, kad vskas gerai, paskui....nebeiškenčia ir pasipila išpažintys: tas buvo negerai, anas. plaukai slinko, nuotaikų kaitos, svoris, depresija, prakaitaavimas.

kamon.

ir dar. KT - žiauriai nenatūralu. kas natūralu - tai mums duoti hormonai ir jų kiekiai. o čia maitini save papildomais(sintetiniais), ir nafik. tarsi - sveika moteris gertų farmacija visą gyvenimą (del sexo malonumo.) kai kurios jų net pčio sexo ima nebenorėt. čia okei, tipo?

yra kitų būdų. mirksiukas.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 14, 14:23)
ir dar. KT - žiauriai nenatūralu. kas natūralu - tai mums duoti hormonai ir jų kiekiai. o čia maitini save papildomais(sintetiniais), ir nafik. tarsi - sveika moteris gertų farmacija visą gyvenimą (del sexo malonumo.) kai kurios jų net pčio sexo ima nebenorėt. čia okei, tipo?
yra kitų būdų.  mirksiukas.gif  brunette.gif

Kai tamstai bus 50+ tada suvoksi, kad naturalu susenti be laiko, susirgti ir gal net kojas pakratyti.
Tada gal visai nesinores to naturalumo?

Moteriski hormonaii tai jaunystes eleksyras, gerai, kai kas gauna tu dalyku naturaliai, bet kai nera naturaliai,, galima ir uz kelis eurus ta nusipirkti.
Moteriski hormonai neturetu slopinti seksualumo (moterisko tipo) jie greiciau ji palaiko, o ne slopina
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 14, 15:01)
kt paprasciau parasyti, bet juk esmes nera tarp priemoniu

kai turit omenyje visas kontracepcijos priemones, o rasot kt, tai ir gaunasi neaiskumas.
rasykit aiskiai, maziau bus nesusipratimu.
skirtumai tarp priemoniu yra

QUOTE(given444 @ 2018 06 14, 15:23)
kin,
kam išvis KT vartoti moterims? kam savęs taip nemylėti?aš rimtai.  KT vartodama tarsi teigi sau, kad vaisingumas lygu negalia, ir slopini savo funkcijas. Paskaityk  forume temą "Pašaliniai KT poveikiai". vartojančios moterys metų metus meluoja/meluodavo sau, kad vskas gerai, paskui....nebeiškenčia ir pasipila išpažintys: tas buvo negerai, anas. plaukai slinko, nuotaikų kaitos, svoris, depresija, prakaitaavimas.
kamon.
yra kitų būdų.  mirksiukas.gif  brunette.gif

atskaitet man dabar paskaita taip suasmenintai, tarsi as jas vartociau ir tureciau mesti biggrin.gif
gi diskusija buvo ne apie asmeniskai vartojamas priemones, o apie teiginius del priemoniu poveikiu (konkreciai KT, o ne spirales ar pan).
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 14, 15:12)

Tai kurios išsilaiko? Aborigenės gal kokios?
Atsakyti