QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 22:48)
As galvoju, kad jei yra benzinas ir degtukai, tai kazkaip galima visada iziebti gaisra. Bet kada nori.
O nee uzsidega savaime ir uzgesta savaime.
Del to "pagulek ramiai", tai reikia suprasti, kaip mylejimosi varianta, o ne kaip vieninteeli buda. Juk ir maiste, zmones valgos barcius, o kartais slatibarcius, kartais megaujas karstu saslyku, o kartais sumustiniu saltu.
Del amziaus vel... mano amziaus moterys jau buvo nusenusios. Fiziskai ir dvasiskai. Kiekvienai nepaaiskinsi apie vaistus ir ju poveiki
Sakysim mano ex... susenus.
Zmones kaip automobiliai, labai skirtingai susidevi
O nee uzsidega savaime ir uzgesta savaime.
Del to "pagulek ramiai", tai reikia suprasti, kaip mylejimosi varianta, o ne kaip vieninteeli buda. Juk ir maiste, zmones valgos barcius, o kartais slatibarcius, kartais megaujas karstu saslyku, o kartais sumustiniu saltu.
Del amziaus vel... mano amziaus moterys jau buvo nusenusios. Fiziskai ir dvasiskai. Kiekvienai nepaaiskinsi apie vaistus ir ju poveiki
Sakysim mano ex... susenus.
Zmones kaip automobiliai, labai skirtingai susidevi
nu man tai neimanoma, jei zmogus netraukia tairi netraukia, kaip ten ka idegsi? aisku, kur uzstrigus negyvenamoi saloi is bedos gal ten ir isidegtum tuos lauzus, kaip ir mesa pradeciau is bado gal valgyti, bet siaip normaleme gyvenime, yra gi tipai vyru, urie traukia, isvaizda ir t.t. ir kurie ne. ir aplamai tokius dalykus sunkiai suplanuosi, kaip ir meile arba ja jauti arba ne, proto ji neklauso.
o Jus jau nesusenes
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 14, 08:58)
apie spirales kalbos nebuvo
buvo kalbejau gi aoie visus hormoninius kontraceptikus, koks skirtumas, kokia foma juos vartoji spiraleje, tabletese ar dabar cipuose?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2018 06 14, 08:55)
papildau. pagal savo padėtį, norėčiau išsiskyrusio vyro(ne berniuko, ne švento senbernio, ne mamytės sūnelo, ne alfonso, ne popo, ne dvasininko, norinčio būti kaltu) su mažiausiai dviem vaikais. toks man būtų tobulas (žinoma, dar kiti reikalavimai: veganas, žiauriai dvasingas, žiauriai linksmas, meniškas, su jumoro jausmu, vyriškas, ne su pilvu penktam-ššetam mėnsį - nėšti vyrai iš principo netraukia:)
žodžiu, reikalavimų daug - pagal tokius reikalavmus Visata man tokį ir davė.
nenorėčiau, pati būdama su vaikais, kažkoko bevaikio teoretinio filosofo. vyras su vaikais - gi patirtis, galvojantis ne vien apie seksą, bet apie santykius apskritai. aišku, tai turi būti vyras, mezgantis santykius su vaikais(ne vien per alimentus), juos auklėjantis, - rodo atsakoymbę.
kin,
tiek hormoninė, o ypač varnė spiralė turi abortatyvinį poveikį. pasiguglink. ypač anglškus šaltinius, medicina. švieksis ir tu, kaip sakoma.
žodžiu, reikalavimų daug - pagal tokius reikalavmus Visata man tokį ir davė.
nenorėčiau, pati būdama su vaikais, kažkoko bevaikio teoretinio filosofo. vyras su vaikais - gi patirtis, galvojantis ne vien apie seksą, bet apie santykius apskritai. aišku, tai turi būti vyras, mezgantis santykius su vaikais(ne vien per alimentus), juos auklėjantis, - rodo atsakoymbę.
kin,
tiek hormoninė, o ypač varnė spiralė turi abortatyvinį poveikį. pasiguglink. ypač anglškus šaltinius, medicina. švieksis ir tu, kaip sakoma.
Geras rinkinys. manau, kaip kam, bet jei riektu ieskotis as irgi noreciau, kad vyras turetu vaikus, kad situacija butu panasi ir supratimas. Nu nes, jei tokio amziaus dar vaiku neturi ir vaisingas, tai jau keista butu.
Gyvenime atradau, kad siaip ne privalumai svarbiausia, o trukumai
Tai ji abortatyvini poeviki suprato, kaip negalejima vartoti nesciom
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 14, 11:05)
Protingas poziuris.
Pilna buvo temu SM apie gyvenima su savo tavo ir musu vaikais. Kiek skaiciau - tikrai nenuobodu.
Daznai dar tie vaikai palaiko rysius su mamomis teveeliais, tai jau gaunasi tikras kolchozas.
Man tai nepriimtina, gyvenimas kolchoze, todel jei moteris turi vaiku ir tie dar turi teva, tai tegu ir gyvena su tuo tevu, arba padaro taip kad tevas isnyktu, arba padaro, kad vaikai isnyktu.
Man santuoka tai privatumas o ne kolchozai.
Vaiku interesai. Vaiku interesas yra saugoti seima ir nesiskirti, o jei jau taip isejo, tai nera ko kurrti kolchozus is praeities lavonu, vaiku interesams ala palaikyti.
Pilna buvo temu SM apie gyvenima su savo tavo ir musu vaikais. Kiek skaiciau - tikrai nenuobodu.
Daznai dar tie vaikai palaiko rysius su mamomis teveeliais, tai jau gaunasi tikras kolchozas.
Man tai nepriimtina, gyvenimas kolchoze, todel jei moteris turi vaiku ir tie dar turi teva, tai tegu ir gyvena su tuo tevu, arba padaro taip kad tevas isnyktu, arba padaro, kad vaikai isnyktu.
Man santuoka tai privatumas o ne kolchozai.
Vaiku interesai. Vaiku interesas yra saugoti seima ir nesiskirti, o jei jau taip isejo, tai nera ko kurrti kolchozus is praeities lavonu, vaiku interesams ala palaikyti.
o dieve kaip baisu ir nesveika bet vat net su tokiu poziuriu sugebejot rasti moteri....
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 13, 23:47)
Siaubas cia rimtai taip? Man tai sunku suprast kai plaka i viena esamus ir buvusius, nesugeba ribu nubrezti. Kaip zmogui jaustid tarp visu, lyg i dideli bendra pisliavos katila imestas.
koks jums cia siaubas?? a tai jei numesi ir nesirupinsi savo vaikais ir vaiku mamomis, cia jau kazkaip tie buve santykiai isgaruos visatoje?
Kokia relaybe taip ir jautiesi, tokiam amziuje skaistciu be vaiku buna dazniausiai tik veinuolynuose arba jau labai keistu tipazu, reiktu ta suprasti. O kad zmogus rupinasi zmonemis, kurie jam buvo, branugus, tik rodo jo geruma ir atsakomybes lygi.
Man kaip tik siaubas, kai zmones permiega, o paskui nei vardo neatsimena ir susitikti bijo.