Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 23:56)
<p>kin,
</p><p>o tu į až neatsakinėji iš principo, ar nematai jų..? smile.gif
</p>

naudoju sena versija, ten su az kazkas ne taip... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 14 birželio 2018 - 07:56
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 19:13)
Prasikankinau mėnesį. Daugiau netvėriau.

vajee. ir kam? ne dėl mergaitės netvėrei gi, per mažai PAČIĄ moterį mylėjai.
būk rbrutally honest with yourself.
tikiu, būtum ištvėręs, reikėjo jumsvisiems pagalbos ieškotis.
apsuk dabar viską - o jei tavasis vaikis būtų problemins? ar norėtum būti išbrokuotas moters? ar norėtum, kad moteris čia rašytų: vyras buvo pusė vlenio, bet jo vaikas - dieve, dieve...laimė, laiku pasiplovau.

papildau. pagal savo padėtį, norėčiau išsiskyrusio vyro(ne berniuko, ne švento senbernio, ne mamytės sūnelo, ne alfonso, ne popo, ne dvasininko, norinčio būti kaltu) su mažiausiai dviem vaikais. toks man būtų tobulas (žinoma, dar kiti reikalavimai: veganas, žiauriai dvasingas, žiauriai linksmas, meniškas, su jumoro jausmu, vyriškas, ne su pilvu penktam-ššetam mėnsį - nėšti vyrai iš principo netraukia:)
žodžiu, reikalavimų daug - pagal tokius reikalavmus Visata man tokį ir davė. bigsmile.gif
nail.gif

nenorėčiau, pati būdama su vaikais, kažkoko bevaikio teoretinio filosofo. vyras su vaikais - gi patirtis, galvojantis ne vien apie seksą, bet apie santykius apskritai. aišku, tai turi būti vyras, mezgantis santykius su vaikais(ne vien per alimentus), juos auklėjantis, - rodo atsakoymbę.

kin,
tiek hormoninė, o ypač varnė spiralė turi abortatyvinį poveikį. pasiguglink. ypač anglškus šaltinius, medicina. švieksis ir tu, kaip sakoma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 14, 08:55)
kin,
tiek hormoninė, o ypač varnė spiralė turi abortatyvinį poveikį. pasiguglink. ypač anglškus šaltinius, medicina. švieksis ir tu, kaip sakoma.  4u.gif

apie spirales kalbos nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti

naudoju sena versija, ten su az kazkas ne taip... unsure.gif

Supratau. Tuomet galima man į šitą:  slibins.baisuolelis@yahoo.com

Kol kas nerašysiu tikrosios dėžės. Nes mokibūti detektyve gi, sakei -- iš karto sužinotum apie mane per daug dar. Nebus ką pačiam papasakot po to... :P :D

Atsakyti

vajee. ir kam? ne dėl mergaitės netvėrei gi, per mažai PAČIĄ moterį mylėjai.
būk rbrutally honest with yourself.
tikiu, būtum ištvėręs, reikėjo jumsvisiems pagalbos ieškotis.
apsuk dabar viską - o jei tavasis vaikis būtų problemins? ar norėtum būti išbrokuotas moters? ar norėtum, kad moteris čia rašytų: vyras buvo pusė vlenio, bet jo vaikas - dieve, dieve...laimė, laiku pasiplovau.

papildau. pagal savo padėtį, norėčiau išsiskyrusio vyro(ne berniuko, ne švento senbernio, ne mamytės sūnelo, ne alfonso, ne popo, ne dvasininko, norinčio būti kaltu) su mažiausiai dviem vaikais. toks man būtų tobulas (žinoma, dar kiti reikalavimai: veganas, žiauriai dvasingas, žiauriai linksmas, meniškas, su jumoro jausmu, vyriškas, ne su pilvu penktam-ššetam mėnsį - nėšti vyrai iš principo netraukia:)
žodžiu, reikalavimų daug - pagal tokius reikalavmus Visata man tokį ir davė. bigsmile.gif
nail.gif

nenorėčiau, pati būdama su vaikais, kažkoko bevaikio teoretinio filosofo. vyras su vaikais - gi patirtis, galvojantis ne vien apie seksą, bet apie santykius apskritai. aišku, tai turi būti vyras, mezgantis santykius su vaikais(ne vien per alimentus), juos auklėjantis, - rodo atsakoymbę.

kin,
tiek hormoninė, o ypač varnė spiralė turi abortatyvinį poveikį. pasiguglink. ypač anglškus šaltinius, medicina. švieksis ir tu, kaip sakoma. 4u.gif

Per mažai. Man ji pasirodė nuobodi vis tik. Kiek pabendravus. Neturėjau ką šnekėt. Todėl buvo lengva pabėgt, manau...

Dėl meilės vyrams su vaisingumo bėda -- ten buvo sarkazmas mano stiliumi. Kartais šis būna sunkiai perprantamas žmonėms, kurie mane per mažai pažįsta dar. Nieko keisto turbūt..? :)

Atsakyti
O as persijungiau i nauja versija ax.gif slibins baisuolelis vartoja pusryciams tik nekaltas mergeles? kudas tikriausia tamsta labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 23:49)
Kas ta ponia Lilė, beje..? smile.gif
</p>

Poetė. Šauni ponia smile.gif
Atsakyti

Poetė. Šauni ponia smile.gif

Poetė -- matosi :)

Atsakyti

O as persijungiau i nauja versija ax.gifslibins baisuolelis vartoja pusryciams tik nekaltas mergeles? kudas tikriausia tamsta labai biggrin.gif

Tinka ir kaltos. Netgi labai. Kuo kaltesnė, tuo įdomesnė jam -- jeigu ką :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 14, 07:55)

Protingas poziuris.
Pilna buvo temu SM apie gyvenima su savo tavo ir musu vaikais. Kiek skaiciau - tikrai nenuobodu.
Daznai dar tie vaikai palaiko rysius su mamomis teveeliais, tai jau gaunasi tikras kolchozas.

Man tai nepriimtina, gyvenimas kolchoze, todel jei moteris turi vaiku ir tie dar turi teva, tai tegu ir gyvena su tuo tevu, arba padaro taip kad tevas isnyktu, arba padaro, kad vaikai isnyktu.

Man santuoka tai privatumas o ne kolchozai.

Vaiku interesai. Vaiku interesas yra saugoti seima ir nesiskirti, o jei jau taip isejo, tai nera ko kurrti kolchozus is praeities lavonu, vaiku interesams ala palaikyti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 19:25)
Ok, tuomet nebera apie ka diskutuoti.
Jus vel darot prielaidas apie isbandymus/neisbandymus realybeje. Kam kalbeti apie tai, ko nezinot? ir dar tokiu uztikrintu visazines tonu?
Jei jus neturit originaliu minciu, tai uzjauciu  4u.gif  as rasau mintis is savo galvos, o ne is nuorodu ar youtube filmuku, kaip tamsta.

Kodel negalima diskutuoti? ar butina kazka paneigti diskutuojant?
idomu, kaip mano tona girdit? bigsmile.gif
Aisku nezinau, nei kas jus, nei kiek jums metu, nei kaip gyvenat, tik parasiau apie tai, is to ka cia rasot, kad vyro neturit, vaiku neturit, reiskia, praktikoje savo teoriju nepatvirtinot, t.y. seimos sukurusi neturit jomis besiremdama ar aiskiau? nera reikalo siaustis cia dabar del to, ir nieko tame bloga, visi is pradziu turime teoriju, ir jas igyvendinam arba tik teoriskai vis tikim, o realybeje pasirodo visiskai ne taip. Jus raset, kad nebuvot dar gyevnime taip pavargus, kad neageltumet pasimylet, tai va, kai/jei pabusit taip pavargus, galesit tada kitaip pasiziuret i savo cia issakytas mintis.
Prasiau parasyti nors viena savo minti, vietoj gyrimosi, butu aiskiau, nes as neradau jusu zinutese nei vienos jusu minties, t.y. ko nebuciau jau anksciau girdejusi, nu gal ka praleidau.
Koks skirtumas is kur imat info is interneto, knygu, baznycios, Biblijos, jos vis tiek ne musu, tai reiktu pamatyt, juk nesunku.ta info, kuri ddabar sudeta internete, as jau pries tai girdejau . Kazka savo naujo sugalvoti nera jau taip lengva ypac kalbant apie vyra, moteri, lyt santykius ir kas tuo metu vyksta, nebent pats matai energijas. Galime tik per patirti atsirinkti ,kas teisinga mums, kas veikia ir kas ne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 birželio 2018 - 11:12
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 20:37)
Jis vienas ne todel, kad turi vaiku. Normaliai moteriai tie pora vaiku netrukdo.
Jis vienas, nes net kitu nariu pasisakymu cituot neismoko per tokio ilgumo tema...
Ir siaip - jo pasisakymuose daug zodziu, mazai esmes.

Koks skirtumas, kaip zmogus cituoja? doh.gif
O kodel jis vienas tai reiktu jo buvusiu zmonu paklausti, kas netiko, kad butu objektyviau, kazin ar pats pasipasakos lotuliukas.gif
o kokios jus tos esmes ieskot? visi desto mintis pagal save, pagal tai kaip masto, jodestymas kitoks ir tiek, be to jis cia veinintelis vyras(bent jau save laikantis vyru), moterys ir vyrai daznai vieni kitu nesupranta
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 22:01)
rolleyes.gif
juokiausi balsu  biggrin.gif
pradziai bent savo amziu pasakykit  biggrin.gif
Papildyta:
net susimasciau, ar as seksomane  biggrin.gif  kaip ir ne  biggrin.gif
jei pabendravus eile valandu realiai nesinori net uz rankos paimti, reiskia, traukos nera.
bet taip, yra buve, kad atejusi i akla pasimatyma vos nepabegau, tik kad jis progos nedave, o paskui tapom pora  biggrin.gif

Sakel lyg 40+ jei neklsytu
Kazkodel jus man primenat viena mergina, kuri sake, kad kaip zinosiu ar vyra myliu, jei su juo nepermiegosiu biggrin.gif
Trauka nebutinai atsiranda is kart, kartais gi buna draugai, draugai daug metu, o paskui ir pora tampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 birželio 2018 - 11:55