Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 22:14)
Gaisras gaisrui nelygus. Nu jei žmogus visai ne tavo tipažo ir energetikos, bet mielas, draugiškas, sutariat, tai nu smilktų koks dūmelis ir tiek. Iki gaisro būtų toli.
O juk su gaisringu žmogumi irgi draugystė galima, dar ir kokia. Tai ko nedėt visų pastangų ieškant tokio sau?

Man neereikia jokiu gaisru ir MB nereikia jokiu gaisru. Gera buti kartu, gera jausti viens kito kuna ir gera myletis. Su aistra aisku blogai, bet jos nelabai ir reikia, jeei jau pasiilgstama tai galima ja ir iziebti, lygiai, kaip slapias malkas apipylus benzu jos gerai dega. Beet ir akmenys "dega" juos apipilus.
Na tikrai ne problema.

Kodel neegali buti svarbus dalykai, kuriuos cia Ubuntiene deklaruoja? Na buciau jai ideali antra puse kuriai nuosirdziai nereikia. Be jokios dresuros, vien tik farmacines meedziagos.
Viskas apie ka ji svajoja, kad apsikabinimai laime, o seksas tik kartais, kai uzsinori.

Bet norisi tureti atsidavusi zmogu, kuris jei reiktu, tai negailetu saves. Net jei nereikia.

Kodel neieskot jusu minimo zmogaus? kad tai nelabai svarbu, net geriau nesvajojantis apiee gaisrus...
Atsakyti
Klajokli, ne apie jus, bet siaip pamastymai: daugelis moteru, kurios atseit jusu bendraamzes ar net jaunesnes, yra pasijauninusios ir todel iesko vyresniu vyru, o jaunikles pasiziuri pasijauninusiu vyru foto ir joms kyla pagristas klausimas - meluoja ar ne pagal amziu susidevejes? ir kodel toks susidevejes? gere, ruke, vartojo narkotikus, sedejo ar siaip sunkus gyvenimas ispuole?
Va taip ir gaunasi, kad nieko nesigauna.
Atsakyti

Klajokli, ne apie jus, bet siaip pamastymai: daugelis moteru, kurios atseit jusu bendraamzes ar net jaunesnes, yra pasijauninusios ir todel iesko vyresniu vyru, o jaunikles pasiziuri pasijauninusiu vyru foto ir joms kyla pagristas klausimas - meluoja ar ne pagal amziu susidevejes? ir kodel toks susidevejes? gere, ruke, vartojo narkotikus, sedejo ar siaip sunkus gyvenimas ispuole?
Va taip ir gaunasi, kad nieko nesigauna.

Žinau. Mano pirmoji patirtis iš portalo buvo tokia: atsekiau 7 metų taisyklę. Jei moteris rašo 37, reiškia turi 44 kažkur. Supaprastintai čia taip paskaičiuota. Bet veikė... Būdavo keista, jei atsirasdavo kokia, kuri savo tikrąjį amžių vis tik... :D

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 23:30)
Kodel neieskot jusu minimo zmogaus? kad tai nelabai svarbu, net geriau nesvajojantis apiee gaisrus...

nu kad į svetimus gaisrus nesidairyt turėtų, tai pritariu, bet savą gaisrą tai pageidautina degti ir svajoti, ir malonu, kad ir po n metų kartu degtų, tada ir negresia visokios andropauzės ar menopauzės nudurnėjimai
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 23:37)
Žinau. Mano pirmoji patirtis iš portalo buvo tokia: atsekiau 7 metų taisyklę. Jei moteris rašo 37, reiškia turi 44 kažkur. Supaprastintai čia taip paskaičiuota. Bet veikė... Būdavo keista, jei atsirasdavo kokia, kuri savo tikrąjį amžių vis tik... biggrin.gif
</p>

joooo, virtualybes grimasos biggrin.gif
as visada sakau savo tikra amziu, nebent kokius metus primetu biggrin.gif ir man juokinga, kai zmones jauninasi - gi kam to reikia? jei bendraus, tai isaiskes melas, o nuo melo pradeti bendravima laaaabai nesmagu.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 23:37)
Žinau. Mano pirmoji patirtis iš portalo buvo tokia: atsekiau 7 metų taisyklę. Jei moteris rašo 37, reiškia turi 44 kažkur. Supaprastintai čia taip paskaičiuota. Bet veikė... Būdavo keista, jei atsirasdavo kokia, kuri savo tikrąjį amžių vis tik... biggrin.gif
</p>

Gryna Aimeja biggrin.gif Su ja, Klajokli, niekur neik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 12, 09:25)
-Tau reikia šitos skrybėlės?
-ne
-tai žmonai (buvusiai) pasiūlysiu, gal jai reikia.
.
-Tu valgysi tą medų?
-ne
- tai sugyventinei (buvusiai) paskambinsiu, ji sunaudos.
.
. -nešiosi tą megztinį?
-ne
-tai žmonai arba sugyventinei gal tiks.
.
bigsmile.gif  kasdienis klausimynas bigsmile.gif . Given, ar ir tu tarp buvusių vyrų skristai viską, kad neduokdie geras daiktas neprapultų?

Papildyta:

4u.gif gerai gerai gerai jau. Jūs visos trys čia teisios dėl to atleidimo - paleidimo apskritai leidimo kartą per savaitę nusipraust blusėtam diedui. bigsmile.gif

Siaubas cia rimtai taip? Man tai sunku suprast kai plaka i viena esamus ir buvusius, nesugeba ribu nubrezti. Kaip zmogui jaustid tarp visu, lyg i dideli bendra pisliavos katila imestas.
Atsakyti

Gryna Aimeja biggrin.gifSu ja, Klajokli, niekur neik smile.gif

Supratou..... :D -- Kas ta ponia Lilė, beje..? :)

Atsakyti

joooo, virtualybes grimasos biggrin.gif
as visada sakau savo tikra amziu, nebent kokius metus primetu biggrin.gifir man juokinga, kai zmones jauninasi - gi kam to reikia? jei bendraus, tai isaiskes melas, o nuo melo pradeti bendravima laaaabai nesmagu.

Tai vat rašiau rašiau aš irgi tikrąjį savo amžių vis. Iš pradžių. Bet kai pradėjo lįst į šviesą visokios "seeenės"... :P -- Išmokau gudraut aš irgi tada. Ale nieko tas nedavė. Grįžau tada vėl "pas save". Tik tada jau anketą vis kitaip pateikinėdavau. Ale vėlgi... vienu žoooodžiu :D

Atsakyti

kin,

o tu į až neatsakinėji iš principo, ar nematai jų..? :)

Atsakyti

Kiba miegat jau visos..?

Nu, miegokit tada.

Bendrai po 12 jau... tiek to... :D

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 13:52)
Jei vyras nevaisingas, jis vertas gailesčio. Ten kur prasideda gailestis, baigiasi meilė.

ča rimtaii? blink.gif blink.gif blink.gif ir taip rašo psichologas/rašytojas??
ir su moterm tas pats - nevaisingoji verta tk pagailos?
tuomet ir su bet kokiu ne-galią turinčiu žmogumi, ar ne?
klajokli, kodėl jūs toks komplekuotas ir nekenčiate savęs...
gal ir jūs trite tai(be abejonės), dėl ko reiktų jūsų gailėtis...

į meilės spektrą sutelpa daug jausmų. žinoma, gailestistame spektre neturėtų vyrauti.

p.s. parodykit prištu į tuos, kurie neturi įvairių ne-galių.

p.p.s meilė skirta (išvien)galios turintiems? tuomet tokių nėra.
Atsakyti