Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 22:52)
Kai bendravau su MB tai tikrai norejau buti kuo nuosirdesnis.

Virtualybeje viska iskloti negalvojant butu neprotinga, bet buti nuosirdziu yra teisinga. Ne personazu kokiu nors...
O kalbant apie moteru, jusu bendraamziu, amziu - daugelis pazinciu puslapiuose jauninasi biggrin.gif man tai atrodo kvaila ax.gif
o stai siandien supratau, kodel kai kurie mano bendraamziai tokie be laiko susene atrodo - jie gi irgi tuose puslapiuose jauninasi unsure.gif blink.gif biggrin.gif
ir gaunasi kazkoks cirko su kaukemis suvaziavimas, kuriame sunku rasti kazka tikro.
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 22:57)
Aš moku būti ir nuoširdus. Personažus dažniau lemia nusivylimai gal..?
</p><p>kin,
</p><p>su tavimi bendrauti įdomu bent. Čia jau nemažai...  Tai didina motyvaciją būti ne personažu tik smile.gif
</p>

o is kur ateina tokio lygio nusivylimai, kad norisi pasislepti po kauke, po personazu? juk tai nieko neduoda, tik veda i kita nusivylima, nes kas netikra, tikro rezultato generuoti negali.
dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 13, 23:09)
nu da biškiuką teks palaukt, aš ne tokia sena bigsmile.gif

anūkus, taip, jau greitai sūpuosi, senike mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai, kad tu panasiai mano metu. Koks penkiu metu skirtumas. Is vienos temos supratau.Tai ko laukt? Patariu paskubet.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 13, 21:58)
Virtualybeje viska iskloti negalvojant butu neprotinga, bet buti nuosirdziu yra teisinga. Ne personazu kokiu nors...
O kalbant apie moteru, jusu bendraamziu, amziu - daugelis pazinciu puslapiuose jauninasi  biggrin.gif  man tai atrodo kvaila  ax.gif
o stai siandien supratau, kodel kai kurie mano bendraamziai tokie be laiko susene atrodo - jie gi irgi tuose puslapiuose jauninasi  unsure.gif  blink.gif  biggrin.gif
ir gaunasi kazkoks cirko su kaukemis suvaziavimas, kuriame sunku rasti kazka tikro.

Jei jums sunku rasti tikro gaunant vis daugiau info, tai kazkaip pradedu abejoti ka jus dirbate.
Esant pakankamam informacijos pertekliui tampa nesvarbu klaidu ir apgauliu kiekis. Jos tiesiog isryskeja. Gryna matematika. Jei zmogus bendrauja, ir bendrauja daug, tai nesvarbu ar jis meeluoja ar ne, bet kuriuo atveju melagystes atkrinta. Jas teeisiog per sunku visas suristi.
Profesionalus snipai aisku tam gabesni, bet irgi ju galimybes ribotos.

Reikia bijot zmoniu, kurie vengia bendrauti. Tokie aisku gali nemoket bendraut, bet gali buti profesionalus apgavikai zinantys apgavystes desnius: kuo maziau info, kuo maziau duomenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 13 birželio 2018 - 22:06

O kalbant apie moteru, jusu bendraamziu, amziu - daugelis pazinciu puslapiuose jauninasi biggrin.gifman tai atrodo kvaila ax.gif
o stai siandien supratau, kodel kai kurie mano bendraamziai tokie be laiko susene atrodo - jie gi irgi tuose puslapiuose jauninasi unsure.gifblink.gifbiggrin.gif
Papildyta:
o is kur ateina tokio lygio nusivylimai, kad norisi pasislepti po kauke, po personazu? juk tai nieko neduoda, tik veda i kita nusivylima, nes kas netikra, tikro rezultato generuoti negali.
dekui ax.gif

Sutinku. Kai pradėjau taip elgtis, supratau, kad darau jau nesąmones. Dėl to ir išsitryniau iš ten, ko gero..? :D

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 22:43)
Nu va, vienpusis toks menas. Ne kas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Ne kasss... Ale išstūmiau kažką ten... tik ką biggrin.gif
</p>

I to chleb bigsmile.gif
Užsuk dažniau, kai įkvėpimo turėsi, smagus ir intelektualus užsiėmimas. Yra dar kita tema, kur nurodyti 4 žodžiai ir juos įterpti reikia, ten iš viso krūtų būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 23:06)
Jei jums sunku rasti tikro gaunant vis daugiau info, tai kazkaip pradedu abejoti ka jus dirbate.
Esant pakankamam informacijos pertekliui tampa nesvarbu klaidu ir apgauliu kiekis. Jos tiesiog isryskeja. Gryna matematika. Jei zmogus bendrauja, ir bendrauja daug, tai nesvarbu ar jis meeluoja ar ne, bet kuriuo atveju melagystes atkrinta. Jas teeisiog per sunku visas suristi.
Profesionalus snipai aisku tam gabesni, bet irgi ju galimybes ribotos.

Reikia bijot zmoniu, kurie vengia bendrauti. Tokie aisku gali nemoket bendraut, bet gali buti profesionalus apgavikai zinantys apgavystes desnius: kuo maziau info, kuo maziau duomenu.

is vieno info gabaliuko galiu atkasti tiek apie zmogu, kad suzinoje, zagsi biggrin.gif
bet tam reikia kasti.
Kodel zmones net savo amziu meluoja? negi tikisi, kad 30-etei sueis 50-etis, kuris savo anketoje isirase, kad jam 38, nes jis atseit jauniau atrodo? biggrin.gif
Su kiek tokiu reikia pabendrauti ir kiek laiko skirti bendravimui, kad rasti tikra.
Detektyvus as megstu, bet nebutinai turiu jiems laiko biggrin.gif
Siuo metu laiko turiu daugeliau - va, net forume plepu biggrin.gif
Bet didziaja dali laiko budavau labiau uzimta rimtais darbais, nei zaisti detektyva mirksiukas.gif
Atsakyti

I to chleb bigsmile.gif
Užsuk dažniau, kai įkvėpimo turėsi, smagus ir intelektualus užsiėmimas. Yra dar kita tema, kur nurodyti 4 žodžiai ir juos įterpti reikia, ten iš viso krūtų būna mirksiukas.gif

Supratau. Ten jau Pažengusiems bus. Advanced Level. Dėkui už kvietimą! :D

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 13, 22:48)
As galvoju, kad jei yra benzinas ir degtukai, tai kazkaip galima visada iziebti gaisra. Bet kada nori.
O nee uzsidega savaime ir uzgesta savaime.

Del to "pagulek ramiai", tai reikia suprasti, kaip mylejimosi varianta, o ne kaip vieninteeli buda. Juk ir maiste, zmones valgos barcius, o kartais slatibarcius, kartais megaujas karstu saslyku, o kartais sumustiniu saltu.

Gaisras gaisrui nelygus. Nu jei žmogus visai ne tavo tipažo ir energetikos, bet mielas, draugiškas, sutariat, tai nu smilktų koks dūmelis ir tiek. Iki gaisro būtų toli.
O juk su gaisringu žmogumi irgi draugystė galima, dar ir kokia. Tai ko nedėt visų pastangų ieškant tokio sau?
Atsakyti

is vieno info gabaliuko galiu atkasti tiek apie zmogu, kad suzinoje, zagsi biggrin.gif
bet tam reikia kasti.
Kodel zmones net savo amziu meluoja? negi tikisi, kad 30-etei sueis 50-etis, kuris savo anketoje isirase, kad jam 38, nes jis atseit jauniau atrodo? biggrin.gif
Su kiek tokiu reikia pabendrauti ir kiek laiko skirti bendravimui, kad rasti tikra.
Detektyvus as megstu, bet nebutinai turiu jiems laiko biggrin.gif
Siuo metu laiko turiu daugeliau - va, net forume plepu biggrin.gif
Bet didziaja dali laiko budavau labiau uzimta rimtais darbais, nei zaisti detektyva mirksiukas.gif

kin,

dariau socialinį eksperimentą: kas pasikeistų, jei būčiau desietka metelių jaunesnis..? :)

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 13, 23:20)
kin,
</p><p>dariau socialinį eksperimentą: kas pasikeistų, jei būčiau desietka metelių jaunesnis..? smile.gif
</p>

ir kas pasikeite?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 06 13, 23:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai, kad tu panasiai mano metu. Koks penkiu metu skirtumas. Is vienos temos supratau.Tai ko laukt? Patariu paskubet.

Nu ja biggrin.gif Lauk anūkėlių ir kojines megzk, jauniklė mat atsirado biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

o kad tu pastoviai apie mane visiškai kreivą paveikslą susidarai, tai kas to dar nežino? nė karto žinok dar nepataikei smile.gif
Atsakyti

ir kas pasikeite?

Niekas. Palengvėjo užtat. Supratau, kad amžius čia nėra lemiamas veiksnys net... :))

Atsakyti